- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.885
- 448
- 32
Ne güzel olmuş, o ilgili alaka da insana destek oluyordur ya. En çok ihtiyaç duyulacak an yani..Ben Doğum fiyatını bilmiyorum ama ssvd istiyorum 5.500 civarı deniliyormuş.
Anadolu yakasında olmayı sadece Başkent için isterdim, ablam orda Doğum yaptı, Doğum anına kadar ebe başında bekledi, yardımcı oldu, doktoru, hastane personeli, odası herşeyi çok güzeldi. Bana çok uzak acil durumlar için yetişebileceğim mesafede olmadığı için gidemiyorum ama süper bir yer Fiyatları da uygun
Ssvd için Acıbademde 5500iyi bir fiyat vermişler aslında. Özel sigortayla mı bu fiyat canım?
Başkent de güzel daha önce gitmiştim ona da, iş yerime yakın diye. Fakat Acıbademin bu yeni açtıkları bina gerçekten çok güzel, 5 yıldızlı otel gibi. Altunizade'nin ortasında otopark derdi yok, dev gibi bina... Odalar geniş geniş, hastane kokusu yok
Geçenlerde göz için Hisar'a gittik, gitmişken doğum fiyatları için de bi görüşelim dedik, hem aynı fiyatı verdiler hem de bina gözüme çok eski geldi, bankodakiler ilgilenmedi bile.. Odadan çıktık, eşim arabayı valeye bile zor verdik, çekmeye değmez, bizim hastane çok şükür çok iyi dedi

Allah doktorumuzu da hastanemizi de içimize sindirsin canım ya. Aklımda soru işaretiyle doğuma gitmeyi hiç istemem... Doğum deyince akan sular duruyor. İnşallah en güzel şekilde olur, her şey rast gider