2018 Mart Anneleri Kilo Takibi

Mavi Ojeli

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
311
320
23
37
Evet arkadaşlar kim ne kadar kilo aldı
16+1 400 gram aldım sadece

Tabi tansiyon hastası olduğum için sürekli tuzsuz şeyler yiyorum, bu yüzden vücudumda şişkinlikte fazla olmuyor.
Ya sizlerin durumu nasıl?

merhaba, böyle bir konu açmanız çok iyi olmuş. ben 17+3 haftalık hamileyim ve 4 kiloya yakın aldım.
fazla aldım farkındayım.
mide bulantım hiç olmadı.
bir de zayıf hamile kaldığım için hata edip önemsemedim ilk zamanlar kilo alımını.
52 kilo ile hamile kaldım.
ama dünden beri dikkat etmeye başladım çok abartmadan yiyorum.
sizler kaç kilo ile hamile kaldınız acaba ?

merhaba, böyle bir konu açmanız çok iyi olmuş. ben 17+3 haftalık hamileyim ve 4 kiloya yakın aldım.
fazla aldım farkındayım.
mide bulantım hiç olmadı.
bir de zayıf hamile kaldığım için hata edip önemsemedim ilk zamanlar kilo alımını.
52 kilo ile hamile kaldım.
ama dünden beri dikkat etmeye başladım çok abartmadan yiyorum.
sizler kaç kilo ile hamile kaldınız acaba ?
59 kilo ile hamile kaldım 18. hafta 58 kiloyum

bebeğin gelişiminde sorun yoksa ki olduğunu sanmıyorum bizim yediklerimizden faydalanıyor onlar. çok iyisiniz.
çok şükür bi sorun yok bencilimde cuma günü kontrolüm var pek iştahlı biri değilim o yüzden galiba ayrıca 15 aylık bi kızım var onun peşinde koşmaktan da olabilir

18. Haftaya kadar 54-56 arası idim. Her gün kahvaltıyı çıkarıyordum .. 18. Haftada itibaren kusmam kesildi 2kilo aldım. Spor yapıyorum ama yediklerime bir an önce dikkat etmem gerek. Gereksiz şeyler yemeye başladım :/ aldığım kilo cipsten çikolatadan .. normalde yemezdim eşim alıp geliyor durduramıyorum kendimi. Hamilelikten galiba normalde yemem deyince yemezdim :/

50 kiloyla hamile kaldım, şimdi 53-54 lerde geziyorum. şu anda 17.haftalığım. cok mu almışım ki ?

Evet arkadaşlar kim ne kadar kilo aldı
16+1 400 gram aldım sadece

Tabi tansiyon hastası olduğum için sürekli tuzsuz şeyler yiyorum, bu yüzden vücudumda şişkinlikte fazla olmuyor.
Ya sizlerin durumu nasıl?
Hamile kaldigim ayki kilomdayim suan. Ilk 16haftada 5 kilo verdim yeni yeni geri aliyorum. Artik artarim heralde bundan sonra. 2 ayda 5 kilo almisim yani.
Ben de tansiyon hastasiyim maalesef. Alfamet kullaniyorum. Siz ilac aliyormusunuz tansiyon için?

Hamile kaldigim ayki kilomdayim suan. Ilk 16haftada 5 kilo verdim yeni yeni geri aliyorum. Artik artarim heralde bundan sonra. 2 ayda 5 kilo almisim yani.
Ben de tansiyon hastasiyim maalesef. Alfamet kullaniyorum. Siz ilac aliyormusunuz tansiyon için?
Ben de alfamet kullanıyorum sanırım hamilelerin tek kullandığı ilaç

Hamilelikte daha çok yükseldi daha önce ilaç kullanmıyordum şimdi alfamet günde 2 tane akılın tansiyonum 12 8 falan senin durumun nedir?
Ben hamilelikten 9ay once basladim kullanmaya. Suan gunde 1 yada 2 tane kullaniyorum. Normal seyrediyor simdilik ama dr bundan sonrasi esas onemli dedi surekli olcuyorum bakalm insaallah yukselmez. Gunde 8e 10 a kdr cikarabiliyomusuz tansiyona gore.

Merhabalat r bayanlar hamilelikte idrarenfeksiyonu yasadiniz mi ? Ben 6 gundur antibiyotik kullaniyorum.yrn biticek ama.tahlil yenieldim.hala lokosit bakteri epitel .lamda mikrop devam ediyor cok korkuyorum.daha 6.haftalik.bilenn

Back
X