Kan verdim muayene için bekliyorum canım yazarım inşallah ne diyecek bakalımCanım çıkınca yaz gelişmeleri
Toplama günü sayılıyor ise 4.gün sayılmıyor ise 3.gün olcakHayırlı olsun canım şimdiden kaçıncı gün embriyosu transfer olacak
İnşallah rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasınGünaydın arkadaşım hadi gözün aydın
İnşallah bebeğinde sana sımsıkı tutunur
İnşalah canım ya hayırlısıyla bebişlerimiz tutunur sağlıklı sıhhatli Allah kucağımıza slmayı nasip etsinOoo masalllaaahhh hayırlısı olsun.benimde 5 yumurta toplandı 4 döllenmiş 1 geriden geliyormuş inşallah hayırlı gelişir kalanlar henüz transfer tarihi verilmedi
Hayırlısı olsun canım inşallahKızlarr yarın sabah 7.30 da transfer var dualariniz eksik etmeyin 3 tanesi gayet iyi durumda imiş
Amiiinnnİnşalah canım ya hayırlısıyla bebişlerimiz tutunur sağlıklı sıhhatli Allah kucağımıza slmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım şimdiden kaçıncı gün embriyosu transfer olacak[/QUO
kızlar bende 3 tüp bebek denedim 2 si tutmadı 1 i tuttu onuda 8 haftada kaybettim. 8 kez aşılama oldum 1 i tuttu onuda 6.5 haftada kaybettim. 11 kez klomen+çatlatma iğnesi hiçbiri tutmadı hatta kist oluştu bu ay ilk defa femara kullandım ama 3 gün önce kan verdim negatif : ( bu arada 4 kezde doğal yolla gebe kaldım hepsi 8 haftayı bulmadan beni terk ettiler : ( eşiminde benimde hiçbi testimiz kötü çıkmıyor. sadece benim rahim kalınlaşması daha doğrusu kalınlaşamaması problemim var, onun içinde estrofem kullanıyorum ama obile kalınlaştırmıyor.son kez yine tüp bebek denesekmi kızlar ama ben hemen olmasada uğraşarak doğal yollada gebe kalabiliyorum ama kucağıma almak nasip olmuyor.
Hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun sana bebisin insallahKızlarr yarın sabah 7.30 da transfer var dualariniz eksik etmeyin 3 tanesi gayet iyi durumda imiş
Benimde bugün opu vardı. Sadece 2 yumurta toplandi. Yarın telefonla durumlarını öğreneceğiz bakalım
Benimde rezerv az.. amh düşük bende. Gonal f 225 ve merional toz+ su kullandım her akşam. Femare sadece ilk beş gün içtim. Sonra yumurtalar catlamasin diye cetrotide kullandım. Cetrotide sabahlariydi. Diğerleri akşamlarıAllah tamamına erdirsin CAnım
Bende 3.günüm iğnelerin menagon 450 ünite kullanıyorum ( 6 ampül ) senin doz nasıldı bende de rezerv azlığı var bakalım kosmet
Lucrin ve Femara kullanıyorum
sağlıkla bölünsünler canım 6-8 arası olmalı 3 günlük embriyo hücresiŞöyle opu günü sayılıyor ise 4.gun sayılmıyor ise 3.gün şuanda 4 hücreli imiş vaktiyle bölünüyormlarmiş ıyi bişey dediler
güzel haberlerini alırız inşallah arkadaşımBenimde bugün opu vardı. Sadece 2 yumurta toplandi. Yarın telefonla durumlarını öğreneceğiz bakalım
Gelişimleri gayet iyi dediler 2 embrio transfer ederiz dediler hayırlısı bakalimsağlıkla bölünsünler canım 6-8 arası olmalı 3 günlük embriyo hücresi
tek mi çiftmi transfer olacak canım
benimde 3. gün embriyolar var gelişimlerine göre dr 3-4-5 günde transfer edecek dondurulması çözdürüldükten sonra
Bende onun hastasiyim transferin 4.gunundeyimCanım benimde üçüncü denemem olacak senin gibi. Ben genetik testleri yaptırdım, hsg çektirdim, histereskopi yapıldı. Tek gende heterozigot çıktı. Onun için clexane kullandım transferlerde. Histereskopide de rahmim y şeklindeymiş düzeltildi birde sol tüpüm tamamen yapışıkmış onu öğrendim dış gebeliklerin sebebi oymuş. Şimdi drum sperm DNA hasarı testi, pgt kalmış sana yapılmayan diyor. Ne önerecek bilmiyorum
16 yumurta toplandı 12 tanesi döllendi 10 tanesi 3. Güne gitti
Tedavin hayırlı olsun canım bende Ankara Başkent’te göğşen önalana başlayacağım 3. Tedavim için
Verdikleri kağıtta, opudan sonraki ilk adete kadar ilişki yok yazıyodu. Demek ki adet sonrası serbestKızlar merhaba opudan sonra adet bitince doktorunuz ilişkiye ne zaman izin verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?