2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Ben de daha en başındayım menagon kullanıyorum 6 ampül su 6 ampül ilacı karıştırıp uygulanıyor 450 ünite oluyor 2 güne ağrı azalıyor acaba progesteron iğnesi bubdab kötümü

Birde eğer iğne yerinizde sertlik olursa eczaneden reparil jel alıp iğne yerlerinize uygulayın iyileştiriyor inşaAllah

Ooo masalllaaahhh hayırlısı olsun.benimde 5 yumurta toplandı 4 döllenmiş 1 geriden geliyormuş inşallah hayırlı gelişir kalanlar henüz transfer tarihi verilmedi
İnşalah canım ya hayırlısıyla bebişlerimiz tutunur sağlıklı sıhhatli Allah kucağımıza slmayı nasip etsin

Canım Allah yardımcın olsun hiç genetik testler yaptırdın mı histereskopi fln. Embriyolar da ayrı genetik testten geçiyor en iyisi transfer ediliyor. Bunları da yaptırdın mı

Benimde bugün opu vardı. Sadece 2 yumurta toplandi. Yarın telefonla durumlarını öğreneceğiz bakalım

Allah tamamına erdirsin CAnım

Bende 3.günüm iğnelerin menagon 450 ünite kullanıyorum ( 6 ampül ) senin doz nasıldı bende de rezerv azlığı var bakalım kosmet

Lucrin ve Femara kullanıyorum

Allah tamamına erdirsin CAnım

Bende 3.günüm iğnelerin menagon 450 ünite kullanıyorum ( 6 ampül ) senin doz nasıldı bende de rezerv azlığı var bakalım kosmet

Lucrin ve Femara kullanıyorum
Benimde rezerv az.. amh düşük bende. Gonal f 225 ve merional toz+ su kullandım her akşam. Femare sadece ilk beş gün içtim. Sonra yumurtalar catlamasin diye cetrotide kullandım. Cetrotide sabahlariydi. Diğerleri akşamları

Şöyle opu günü sayılıyor ise 4.gun sayılmıyor ise 3.gün şuanda 4 hücreli imiş vaktiyle bölünüyormlarmiş ıyi bişey dediler
sağlıkla bölünsünler canım 6-8 arası olmalı 3 günlük embriyo hücresi
tek mi çiftmi transfer olacak canım

benimde 3. gün embriyolar var gelişimlerine göre dr 3-4-5 günde transfer edecek dondurulması çözdürüldükten sonra

Gelişimleri gayet iyi dediler 2 embrio transfer ederiz dediler hayırlısı bakalim

Bende onun hastasiyim transferin 4.gunundeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…