2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

canım tüm önerilerin için teşekkürler. Allah fazla bekletmeden versin cümleten hepimize. çünkü bunu ancak yaşayan bilir. nar suyu içtim bende ile yaramadı. ama yinede içiyorum ve yiyorum. ananası ilk defa duydum ve severimde onuda alıyım bugün. çooook teşekkür

Herkese günaydın kızlar benim cuma günü yumurtalarım toplandı beş tanesi iyiymiş hepsi döllenmiş çarşamba günü inşallah transfer var
Ooo masalllaaahhh hayırlısı olsun.benimde 5 yumurta toplandı 4 döllenmiş 1 geriden geliyormuş inşallah hayırlı gelişir kalanlar henüz transfer tarihi verilmedi

canım tüm önerilerin için teşekkürler. Allah fazla bekletmeden versin cümleten hepimize. çünkü bunu ancak yaşayan bilir. nar suyu içtim bende ile yaramadı. ama yinede içiyorum ve yiyorum. ananası ilk defa duydum ve severimde onuda alıyım bugün. çooook teşekkür

CAnım hacamat ve sülük oldun mu özellikle Rahim sülüğü ?

okuyorum şimdi çok sağol aslında komşumuz hacamat yapıyo yıllardır. yarın ona bi soruyum. allah senden razı olsun canımmm. inşaalah olur işe yarar. olursa bi ömür duacınım olmasada tabii dua ediyorum hepimiz için

okuyorum şimdi çok sağol aslında komşumuz hacamat yapıyo yıllardır. yarın ona bi soruyum. allah senden razı olsun canımmm. inşaalah olur işe yarar. olursa bi ömür duacınım olmasada tabii dua ediyorum hepimiz için

Ben Rahim sülüğü oldum ce çok faydasını gördüm kesinlikle yapmalısın İstanbul’da oturuyorsan sana yer adres verebilirim benim yaptırdığım yer de ehil ve klinik. Rahim bebek gibi yeniden doğuyor adeta elhamdulillah rabbimiz böyle şifa ya vesileler yaratmış mutlaka tarama hacamatı ve Rahim sülüğü yap CAnım inşaAllah vesile olur

Canim yaa bu progesteron iğne çok fena nekadar kullanıcaz acaba :KK17:
Bende cumartesi başlayacağım Inan bende kara kara düşünüyorum bizde kalp atışına kadar kullanılacak dendi allAl yardımcımız olsun

İyiyim canım hazirlik dönemi devam cuma kontrol var bakalım sanırım 21 mart transfer tarihi senin nasıl gidiyor süreç
Hayırlısı olsun canım. İyi gidiyor şimdilik 12 kadar yumurta saydı geçen kontrolde. Şimdi de trendeyim kontrole gidiyorum bakalım ne diyecek

Back
X