2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

M Masal aden canım transfer tarihin belli oldu mu? cem hoca hangi ilaçları yazdı sana ?
arkadaşlar benim nasipse 6 martta olacak transferim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
hayirli olsun canim sonucunu merakla bekleyecegiz. insallah güzel haberler verirsin.
Merhaba canım
5 mart:) transfer tarıhım.. estrofem ve progestan kullanıyotum..
sen hangi ilaçlari kullanıyosun
hayirli olsun canim senin icinde ikinizinde güzel haberlerini allaim insallah bize de umut olun

herkese merhaba...
ben de tüp bebeğe başladım. dün akşam ilk iğnelerimi oldum. pazartesi kontrolüm var.
başka bir iğneye de o zaman başlayacağız.
daha önce 3 aşılamam var.
eğer yeterli olursa yumurtalar iki embriyo transferi olacak.
İnşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.

herkese merhaba...
ben de tüp bebeğe başladım. dün akşam ilk iğnelerimi oldum. pazartesi kontrolüm var.
başka bir iğneye de o zaman başlayacağız.
daha önce 3 aşılamam var.
eğer yeterli olursa yumurtalar iki embriyo transferi olacak.
İnşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.
tedavin hayirli olsun insallah. insallah hersey yolunda gider

hayirli olsun canim sonucunu merakla bekleyecegiz. insallah güzel haberler verirsin.

hayirli olsun canim senin icinde ikinizinde güzel haberlerini allaim insallah bize de umut olun

çok saol canım güzel haberler alıp vermek nasip olur inş. senden de güzel haberler bekliyoruz

M Masal aden canım transfer tarihin belli oldu mu? cem hoca hangi ilaçları yazdı sana ?
arkadaşlar benim nasipse 6 martta olacak transferim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

Merhaba canım
5 mart:) transfer tarıhım.. estrofem ve progestan kullanıyotum..
sen hangi ilaçlari kullanıyosun

Kızlar mrhaba tedavileriniz hayırlı olsun. Birşey soracağım transfer tarihleriniz neye göre belirlendi? Yani kaçıncı gün emriyosunu transfer edeceği şimdiden belli mi ki şuan böyle net tarih verdi doktorunuz? Ben de 2 hafta sonra başlayacağım tedaviye ama benim doktorum 2 ve 3. gün embriyolarını transfer etmediğini 5.günü beklediğini söyledi.

Kızlar mrhaba tedavileriniz hayırlı olsun. Birşey soracağım transfer tarihleriniz neye göre belirlendi? Yani kaçıncı gün emriyosunu transfer edeceği şimdiden belli mi ki şuan böyle net tarih verdi doktorunuz? Ben de 2 hafta sonra başlayacağım tedaviye ama benim doktorum 2 ve 3. gün embriyolarını transfer etmediğini 5.günü beklediğini söyledi.
Canım sen baştanmı başlıyorsun tedaviye ? Benim ilk tedavimde adetin 21 günü şuan 2.tedavimde adetin 23.günü olacak. ikiside dondurulmuş embriyo transferi. tamamen rahimin yeterli kalınlığa gelmesi ile alakalı bir durum gün ona göre belli oluyor gün

Canım sen baştanmı başlıyorsun tedaviye ? Benim ilk tedavimde adetin 21 günü şuan 2.tedavimde adetin 23.günü olacak. ikiside dondurulmuş embriyo transferi. tamamen rahimin yeterli kalınlığa gelmesi ile alakalı bir durum gün ona göre belli oluyor gün
Hmm anladım dondurulmuşla yaptırıyorsunuz siz. Ben ilk defa yaptıracağım. 2 hafta sonra adetimle birlikte başlayacağız.

Ben artı olark era testı yaptırdım. Net gunu belli oluyor bu test ıle en dogru ve tutunmada en etkılı gun belirlenmiş oluyor.

merhaba canım, benim dondurulmuş transfer olacak. 5. gün embriyosu 18 şubatta regli olmuştum. 6 marta transfer dendi yani 17. günümde falan transfer olmuş olacak. taze transferde opu. olduktan sonra döllendikten 5. günü transferin olmuş olur daha opu.dan sonra eğer 5. gün ise günün belli olur ztn

Back
X