- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Bana hala yasak diyo doktorum ilk adetin 12. Gününe kadar analamadımVerdikleri kağıtta, opudan sonraki ilk adete kadar ilişki yok yazıyodu. Demek ki adet sonrası serbest

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana hala yasak diyo doktorum ilk adetin 12. Gününe kadar analamadımVerdikleri kağıtta, opudan sonraki ilk adete kadar ilişki yok yazıyodu. Demek ki adet sonrası serbest
Aaa yapma ya. Onu bilemiyorum canım. Benim ilk denemem. Tecrübeli arkadaşlar yazarsa daha iyi olurBana hala yasak diyo doktorum ilk adetin 12. Gününe kadar analamadım![]()
hayırlı olsun canım sağlıkla döllensinler gelişsinler inşallahBenimde bugun opu vardi. 12 yumurta toplanmis, hayirlisi insallah ..
hayırlısı olsun cnım inşallah transfer sırasında ve sonrasında neler hissettin nasıl geçti anlatır mısın benim ilk denemem çarşamba günü olacak ve kendimi boşlukta gibi hissediyorum herşeye herkese bi atarlıym bi sinirliyim sizde de oldu mu acaba ilaçlardan falan mıBende onun hastasiyim transferin 4.gunundeyim
opu sonrası 10 gün yasak arkadaşım benim 14. gün gelmişti biz zaten yapmadık
üzerine 5 günde adet sürdü 19-20 gün birşey olmadı
Yok canım opu dan sonra 15. Gün adet oldum 5-6 gün o sürecek bitince de yasak diyo 8 gün daha normal mi anlamadım zaten opu öncesi de yasaktıopu sonrası 10 gün yasak arkadaşım benim 14. gün gelmişti biz zaten yapmadık
Opudan sonra zaten yasak dedi onu anladım da adet olup bitince niye yasak ki sence 10 gün dahaopu sonrası 10 gün yasak arkadaşım benim 14. gün gelmişti biz zaten yapmadık
Canım izin vermedi işte adetin 12. Gününe kadar YÖK dedi şimdi mesaj attım bana özel bi durum mu genel bi tedbir mi diye sordum bakalım ne dicekVerdikleri kağıtta, opudan sonraki ilk adete kadar ilişki yok yazıyodu. Demek ki adet sonrası serbest
canım istanbulda otumuyorum. ama komşumuz var hacamatcı daha öncede yapmışBen Rahim sülüğü oldum ce çok faydasını gördüm kesinlikle yapmalısın İstanbul’da oturuyorsan sana yer adres verebilirim benim yaptırdığım yer de ehil ve klinik. Rahim bebek gibi yeniden doğuyor adeta elhamdulillah rabbimiz böyle şifa ya vesileler yaratmış mutlaka tarama hacamatı ve Rahim sülüğü yap CAnım inşaAllah vesile olur
canım komşumuz bu işi 23 yıldır yapıyor. sence güveniyimmi. yoksa kliniğemi gidiyim. klinik nerde istanbulda oturmuyorum ama çok geliyorum ablam var orada.Ben Rahim sülüğü oldum ce çok faydasını gördüm kesinlikle yapmalısın İstanbul’da oturuyorsan sana yer adres verebilirim benim yaptırdığım yer de ehil ve klinik. Rahim bebek gibi yeniden doğuyor adeta elhamdulillah rabbimiz böyle şifa ya vesileler yaratmış mutlaka tarama hacamatı ve Rahim sülüğü yap CAnım inşaAllah vesile olur
Transfer nezaman nezmaan olcak canim cinsellik biraz onunla baglantiliKızlar merhaba opudan sonra adet bitince doktorunuz ilişkiye ne zaman izin verdi
Bi sonraki adetle olacak canım bu ay değilTransfer nezaman nezmaan olcak canim cinsellik biraz onunla baglantili
Kendiliğinden gebe kalma şansın bu iğne ve ilaçlar ile yüksek olduğu için isim vermiyorlar cinselliğe aslında birde yumurtalıklar fazla uyarıldığı için izin vermiyorlar.şayet yumurtalıklarda fazla uyarılma yok ise bence çift prezervatif ile olur bu işBi sonraki adetle olacak canım bu ay değil
Bilemedim canım ya başka kimse de duymadım bu kadar uzun beklemeKendiliğinden gebe kalma şansın bu iğne ve ilaçlar ile yüksek olduğu için isim vermiyorlar cinselliğe aslında birde yumurtalıklar fazla uyarıldığı için izin vermiyorlar.şayet yumurtalıklarda fazla uyarılma yok ise bence çift prezervatif ile olur bu iş
Çok kolay geçiyor transfer bi kaç dakikalık iş. Sonra beklemek zor . Hafif idrara sıkışıp gidiyorsunuz öyle yapılıyor.sinir olması bende ama doğaldır ilaçlar yapabiliyor.hayırlısı olsun cnım inşallah transfer sırasında ve sonrasında neler hissettin nasıl geçti anlatır mısın benim ilk denemem çarşamba günü olacak ve kendimi boşlukta gibi hissediyorum herşeye herkese bi atarlıym bi sinirliyim sizde de oldu mu acaba ilaçlardan falan mı
canım istanbulda otumuyorum. ama komşumuz var hacamatcı daha öncede yapmış
canım komşumuz bu işi 23 yıldır yapıyor. sence güveniyimmi. yoksa kliniğemi gidiyim. klinik nerde istanbulda oturmuyorum ama çok geliyorum ablam var orada.
Benimde yarin sabah olcak transfer internette transfer sonrası 48 saat içerisinde cinsel birliktelik tutunmaya katkı sağlıyor rahim spermden bağışıklık kazanıyor yazıyor senin doktorun bununla ilgili bişey dedimiÇok kolay geçiyor transfer bi kaç dakikalık iş. Sonra beklemek zor . Hafif idrara sıkışıp gidiyorsunuz öyle yapılıyor.sinir olması bende ama doğaldır ilaçlar yapabiliyor.
Ilişki kesinlikle yasak internette çok fazla bilgi kirliliği var. Doktorlar kesinlikle önermiyorBenimde yarin sabah olcak transfer internette transfer sonrası 48 saat içerisinde cinsel birliktelik tutunmaya katkı sağlıyor rahim spermden bağışıklık kazanıyor yazıyor senin doktorun bununla ilgili bişey dedimi
Banada mantıklı gelmedi ama bilemiyorsunki ne ıyi ne kötüIlişki kesinlikle yasak internette çok fazla bilgi kirliliği var. Doktorlar kesinlikle önermiyor