2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

süper haber coook sevindim darisi isteyenlerin basina insallah:KK200::anneadayı::dua:

:anne::KK200::anneadayı:

canim benim e2 degerim 3700 dü progesteron degerim 0.67 gibi birseydi sanirim,

canim yumurtalardan güuel haberler gelsin insallah sana hayirli saglikli evlatlar olsunlar

aminnn insallah:dua:

Allah razi olsun canim.

okudugumuz zamanlarda birbirimize dua edelim insallah canim

canim benim rabbim yüzünü güldürsün benden bir gün öncesin. güzel haberlerin umut olsun insallah:KK200:
Senin transfer ne zaman canım belli oldumu

Hayırlı akşamlar,kızlar ya ben bugün centrutey yumurta koruyucu igneyi göbeğime vurdum biraz çıktı göbeğimden şaşırdım böyle bı durum yaşayan var mı

Bende de bazen igneyi cikarttiktan sonra bir damla ilac cikiyordu delikten.

Arkadaslar OLMADI 2 yumurtam istedikleri gibi dollenmemis cok uzgunum cook
Canım senin kadar üzüldüm inanki. Bir daha tedavine başlamadan koenzim Q10, omega 3 kullan birada beslenmeni düzenle işe yarar inşallah. Allah yüzünü güldürsün
Hulusi hocaya gidiyorum. Geçen sefer de ona gitmiştim. Bu ilaç normalde opu günü kullanılmaya başlanıyor ama benim sadece 2 yumurtam olduğu için doktor yumurta gelişimini görelim demişti. Yumurtaların biri devam ediyor ve yarın o kalan tek yumurtam transfer edilecek. Kimisine transferden önce rahime enjekte ediyolarmış. Ben henüz kullanmaya başlamadım bu ilacı önceki protokolümde yoktu bu
Anladım . Bende opudan sonra hemen başladım yapmaya beta hcgye kadar devam edecekmişim. Bazılarına Rahime direk veriyorlarmış onu duymuştum
Hayırlı akşamlar,kızlar ya ben bugün centrutey yumurta koruyucu igneyi göbeğime vurdum biraz çıktı göbeğimden şaşırdım böyle bı durum yaşayan var mı
Benimde geldiği oldu canım sürekli ilaç yaptığımız için normal
Senin transfer ne zaman canım belli oldumu
canım yarın saat bir dediler. Senin nasıl geçti transfer iyisindir inşallah

Canım senin kadar üzüldüm inanki. Bir daha tedavine başlamadan koenzim Q10, omega 3 kullan birada beslenmeni düzenle işe yarar inşallah. Allah yüzünü güldürsün

Anladım . Bende opudan sonra hemen başladım yapmaya beta hcgye kadar devam edecekmişim. Bazılarına Rahime direk veriyorlarmış onu duymuştum

Benimde geldiği oldu canım sürekli ilaç yaptığımız için normal
canım yarın saat bir dediler. Senin nasıl geçti transfer iyisindir inşallah
İyiyim canım transfer güzel geçti çok su içip kendimi sikintiya sokmadim iki kuzumu aldım sabah kalktım iğneyi vuruldum bekliyoruz artık
Hayırlısı ile sende al kuzularini insalllah

İyiyim canım transfer güzel geçti çok su içip kendimi sikintiya sokmadim iki kuzumu aldım sabah kalktım iğneyi vuruldum bekliyoruz artık
Hayırlısı ile sende al kuzularini insalllah
Haydi sıkıca tutunsun o kuzular inşallah . Ben yoldayım şu an gidiyoruz nasipse olur inşallah. Bende çok su içmeyi düşünmüyorum çok sıkışık oldunmu rahat olmuyor canım

Kızlar opudan çıktım yumurtlarım boş çıktı ,kısmet değilmiş . 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşaAllah :)
Hoca vitamin verdi ,

Haydi sıkıca tutunsun o kuzular inşallah . Ben yoldayım şu an gidiyoruz nasipse olur inşallah. Bende çok su içmeyi düşünmüyorum çok sıkışık oldunmu rahat olmuyor canım
Hayırlısı ile al kuzucuklarini bir gün olacak aramızda hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah

Kızlar opudan çıktım yumurtlarım boş çıktı ,kısmet değilmiş . 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşaAllah :)
Hoca vitamin verdi ,
cok uzuldum yaa dun bende cok uzuldum yumurtalarim dollenmedigi icin.. bugun daha iyiyim insaallah sende bir kac gune toparlarsin ve yeni tedavine enerji dolu baslarsin insaallah.. hangi vitamini verdi doktorunuz??
Ben bu ay insaallah incir kurune baslamak istiyorum...

cok uzuldum yaa dun bende cok uzuldum yumurtalarim dollenmedigi icin.. bugun daha iyiyim insaallah sende bir kac gune toparlarsin ve yeni tedavine enerji dolu baslarsin insaallah.. hangi vitamini verdi doktorunuz??
Ben bu ay insaallah incir kurune baslamak istiyorum...

Ben fikren hazırdım CAnım yumurtlar hızlı geliştiği için içi boş olabilir deri dr ondan

Neofertil verdi
Zayıfım ama spor yap dedi
Hayıt tohumu içicem
Bide ben de incir kürü yapıcam inşaAllah

Ben fikren hazırdım CAnım yumurtlar hızlı geliştiği için içi boş olabilir deri dr ondan

Neofertil verdi
Zayıfım ama spor yap dedi
Hayıt tohumu içicem
Bide ben de incir kürü yapıcam inşaAllah
Hayirlisi canim...
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Onumuzde regl guzel beslenelim belki kendiliginden olur rabbim nelere kadir...

Hoca vitamin verdi ,
Canım çok üzüldüm iyi beslen vitaminleri al inşallah bir dahakine nasip olur
Hayırlısı ile al kuzucuklarini bir gün olacak aramızda hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah
Aldım canım çok şükür şimdi yoldayız üç saate yakın gideceğiz. Aramızda bir gün var evet arka arkaya verelim inşallah güzel haberleri

Bu arada dondurulacak embriyom yok yedi yumurtadan sadece bu ikisi 5a grade birmiş diğerlerini transfere ve dondurmaya uygun bulmadık dedi embriyolog. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Back
X