InsallahhKucağına gelsin bebişlerr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsallahhKucağına gelsin bebişlerr
Senin transfer ne zaman canım belli oldumusüper haber coook sevindim darisi isteyenlerin basina insallah
canim benim e2 degerim 3700 dü progesteron degerim 0.67 gibi birseydi sanirim,
canim yumurtalardan güuel haberler gelsin insallah sana hayirli saglikli evlatlar olsunlar
aminnn insallah
Allah razi olsun canim.
okudugumuz zamanlarda birbirimize dua edelim insallah canim
canim benim rabbim yüzünü güldürsün benden bir gün öncesin. güzel haberlerin umut olsun insallah![]()
Hayırlı akşamlar,kızlar ya ben bugün centrutey yumurta koruyucu igneyi göbeğime vurdum biraz çıktı göbeğimden şaşırdım böyle bı durum yaşayan var mı
Canım senin kadar üzüldüm inanki. Bir daha tedavine başlamadan koenzim Q10, omega 3 kullan birada beslenmeni düzenle işe yarar inşallah. Allah yüzünü güldürsünArkadaslar OLMADI 2 yumurtam istedikleri gibi dollenmemis cok uzgunum cook
Anladım . Bende opudan sonra hemen başladım yapmaya beta hcgye kadar devam edecekmişim. Bazılarına Rahime direk veriyorlarmış onu duymuştumHulusi hocaya gidiyorum. Geçen sefer de ona gitmiştim. Bu ilaç normalde opu günü kullanılmaya başlanıyor ama benim sadece 2 yumurtam olduğu için doktor yumurta gelişimini görelim demişti. Yumurtaların biri devam ediyor ve yarın o kalan tek yumurtam transfer edilecek. Kimisine transferden önce rahime enjekte ediyolarmış. Ben henüz kullanmaya başlamadım bu ilacı önceki protokolümde yoktu bu
Benimde geldiği oldu canım sürekli ilaç yaptığımız için normalHayırlı akşamlar,kızlar ya ben bugün centrutey yumurta koruyucu igneyi göbeğime vurdum biraz çıktı göbeğimden şaşırdım böyle bı durum yaşayan var mı
canım yarın saat bir dediler. Senin nasıl geçti transfer iyisindir inşallahSenin transfer ne zaman canım belli oldumu
İyiyim canım transfer güzel geçti çok su içip kendimi sikintiya sokmadim iki kuzumu aldım sabah kalktım iğneyi vuruldum bekliyoruz artıkCanım senin kadar üzüldüm inanki. Bir daha tedavine başlamadan koenzim Q10, omega 3 kullan birada beslenmeni düzenle işe yarar inşallah. Allah yüzünü güldürsün
Anladım . Bende opudan sonra hemen başladım yapmaya beta hcgye kadar devam edecekmişim. Bazılarına Rahime direk veriyorlarmış onu duymuştum
Benimde geldiği oldu canım sürekli ilaç yaptığımız için normal
canım yarın saat bir dediler. Senin nasıl geçti transfer iyisindir inşallah
Haydi sıkıca tutunsun o kuzular inşallah . Ben yoldayım şu an gidiyoruz nasipse olur inşallah. Bende çok su içmeyi düşünmüyorum çok sıkışık oldunmu rahat olmuyor canımİyiyim canım transfer güzel geçti çok su içip kendimi sikintiya sokmadim iki kuzumu aldım sabah kalktım iğneyi vuruldum bekliyoruz artık
Hayırlısı ile sende al kuzularini insalllah
Rabbim ikisini de tutunmasını sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahİyiyim canım transfer güzel geçti çok su içip kendimi sikintiya sokmadim iki kuzumu aldım sabah kalktım iğneyi vuruldum bekliyoruz artık
Hayırlısı ile sende al kuzularini insalllah
Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla olsun inşallahHaydi sıkıca tutunsun o kuzular inşallah . Ben yoldayım şu an gidiyoruz nasipse olur inşallah. Bende çok su içmeyi düşünmüyorum çok sıkışık oldunmu rahat olmuyor canım
Aminn canım inşallah sağolasınRabbim yardımcın olsun hayırlısıyla olsun inşallah
Hayırlısı ile al kuzucuklarini bir gün olacak aramızda hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallahHaydi sıkıca tutunsun o kuzular inşallah . Ben yoldayım şu an gidiyoruz nasipse olur inşallah. Bende çok su içmeyi düşünmüyorum çok sıkışık oldunmu rahat olmuyor canım
cok uzuldum yaa dun bende cok uzuldum yumurtalarim dollenmedigi icin.. bugun daha iyiyim insaallah sende bir kac gune toparlarsin ve yeni tedavine enerji dolu baslarsin insaallah.. hangi vitamini verdi doktorunuz??Kızlar opudan çıktım yumurtlarım boş çıktı ,kısmet değilmiş . 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşaAllah :)
Hoca vitamin verdi ,
Hayırlısı olsun canım kuru incir arı sütü polen ve balık yağı kullan arkadasimKızlar opudan çıktım yumurtlarım boş çıktı ,kısmet değilmiş . 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşaAllah :)
Hoca vitamin verdi ,
cok uzuldum yaa dun bende cok uzuldum yumurtalarim dollenmedigi icin.. bugun daha iyiyim insaallah sende bir kac gune toparlarsin ve yeni tedavine enerji dolu baslarsin insaallah.. hangi vitamini verdi doktorunuz??
Ben bu ay insaallah incir kurune baslamak istiyorum...
Allah razı olsun canım balık yapı kullanıyorum hocaya da söyledim inciri yapıcamHayırlısı olsun canım kuru incir arı sütü polen ve balık yağı kullan arkadasim
Hayirlisi canim...Ben fikren hazırdım CAnım yumurtlar hızlı geliştiği için içi boş olabilir deri dr ondan
Neofertil verdi
Zayıfım ama spor yap dedi
Hayıt tohumu içicem
Bide ben de incir kürü yapıcam inşaAllah
Canım çok üzüldüm iyi beslen vitaminleri al inşallah bir dahakine nasip olurKızlar opudan çıktım yumurtlarım boş çıktı ,kısmet değilmiş . 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz inşaAllah :)
Hoca vitamin verdi ,
Aldım canım çok şükür şimdi yoldayız üç saate yakın gideceğiz. Aramızda bir gün var evet arka arkaya verelim inşallah güzel haberleriHayırlısı ile al kuzucuklarini bir gün olacak aramızda hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah
Hayirlisi canim...
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Onumuzde regl guzel beslenelim belki kendiliginden olur rabbim nelere kadir...
Canım çok üzüldüm iyi beslen vitaminleri al inşallah bir dahakine nasip olur
Aldım canım çok şükür şimdi yoldayız üç saate yakın gideceğiz. Aramızda bir gün var evet arka arkaya verelim inşallah güzel haberleri