2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Canım çok üzüldüm iyi beslen vitaminleri al inşallah bir dahakine nasip olur

Aldım canım çok şükür şimdi yoldayız üç saate yakın gideceğiz. Aramızda bir gün var evet arka arkaya verelim inşallah güzel haberleri
Canım hayırlı olsun beraber beklemek varmış nasipte insalllah güzel haberler veririz birbirimize

5 gunum yolu yariladim ama en ufak bir belirtim yok .. n agrı n sızı n kasikta karincalanma batma vs zerre birsey yok :nazar:o_O
İlla belirti olacak diye bir şey yok
Bende de birşey yok birinci günde
İdrar testi yapacakmisin

Hayırlı kandiller kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah yüzümüzü güldürdün mübarek günde

merhaba kızlar,dün opu oldum toplam 11 yumurtam toplandı. bugün haber geldi 8 i döllenmiş çok şükür.
toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin dondurulmuş transfer mi olacak. Ben hep taze transfer olduğum için bilemiyorum şu an ne zaman adet olunacağını

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin dondurulmuş transfer mi olacak. Ben hep taze transfer olduğum için bilemiyorum şu an ne zaman adet olunacağını
evet canım dondurulmuş olacak. benim de önce taze idi ancak değerlerim çok yükseldiği için yapamadı doktor. bir de rahim duvarı da inceldi.

evet canım dondurulmuş olacak. benim de önce taze idi ancak değerlerim çok yükseldiği için yapamadı doktor. bir de rahim duvarı da inceldi.
Anladım canım inşallah hayırlı zaman ne zamansa olsun senin için. Bence bir en fazla iki haftaya adet olursun diye düşündüm ilaçsalar da bırakılınca

merhaba kızlar,dün opu oldum toplam 11 yumurtam toplandı. bugün haber geldi 8 i döllenmiş çok şükür.
toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz ?
Ben 14 gün sonra adet olmuştum

Sağlıkla gelissinler inşallah

Back
X