2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

İyiyim canım evde pinekliyorum böylede zor insan sıkılıyor. Sen nasılsın
Aynen canım bende evde dinleniyorum beklemek çok zormuş bu süreç ağır geçiyor iyiyim şükür eşim nette ne okusa bir bakıyorum çıkmış almış gelmiş bunuda ye diyor
Hayatımın hiçbir döneminde böyle dengeli ve vitaminli beslenmemistim

Canım bana gonapeptyl verdiler transferin üçüncü günü yani yarın yapacağım. Sana onu mu verdiler
Ne iğnesi o canım

Ben transfer 5 gün öncesi progesteron iğne başladım hergun iki ampul 100 mg vurguluyorum

Benim bildiğim ve tavsiye edebileceğim transferden sonra tropikal meyveler yenmesi + badem ceviz gibi kuruyemiş yenmesi + somon balığı yenmesi. Maydonoz dereotu nane gibi rahim söktürücülerden de olabildiğince uzak durulması.

Merhaba arkadaşlar benimde dondurulmuşlarım var opu sonrası ikinci adetim yarın muayeneye gidicem transfer öncesi hangi ilaçları veriyolar yardımcı olursanız

Bilmiyorum ama öyle bi hava var.
Bir sorsam mı acaba neden donduranadığımı
Baktirdim cnm 7.gün 12 8.gün 36 idi gerçek test tarihim yarın yarın sabah tekrar baktircam yazarım yine
Kat kat artsın canım inşallah
Aynen canım bende evde dinleniyorum beklemek çok zormuş bu süreç ağır geçiyor iyiyim şükür eşim nette ne okusa bir bakıyorum çıkmış almış gelmiş bunuda ye diyor
Hayatımın hiçbir döneminde böyle dengeli ve vitaminli beslenmemistim
:) bende bu defa biraz salıvermiştir var sanırım. İyi beslenmeye çalışıyorum ama bu denemede çikolata vs de yedim :)
Ne iğnesi o canım

Ben transfer 5 gün öncesi progesteron iğne başladım hergun iki ampul 100 mg vurguluyorum
Canım yumurtalar erken çatlamasın diye yapıldığını biliyorum ama transfer sonrası neden yapacağım bilmiyorum. Birde pH’da riskini azaltmak için veriliyormuş. Progesteron ampüle bende başladım canım aynı senin gibi

Merhaba arkadaşlar benimde dondurulmuşlarım var opu sonrası ikinci adetim yarın muayeneye gidicem transfer öncesi hangi ilaçları veriyolar yardımcı olursanız
Ben dondurulmuş transfer öncesi estrofem kullanmıştım birde aspirin. Hayırlı olsun inşallah tedavin

Ben estrofem ve corasprin kullandım transfer oldu halen kullanıyorum transfere 5 gün kala progesteron iğne başladık halen devam ediyor birde 5 gün kala prednol hap verildi transfer günü dahil içtim bıraktım onu
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu olacak transfer

Teşekkür ederim sevda süreç ne kadar sürüyor acaba ohss oldugum için ertelendi bu kadar

Maşallah canim. Gayet güzel artmış. Benimde transferden sonraki 8. Günüm hala test yapmadım. İnatla paArtesiye kadar bekliyorum
Aslında sabretmek en güzeli canım. İnşallah bizde pozitifi

Teşekkür ederim sevda süreç ne kadar sürüyor acaba ohss oldugum için ertelendi bu kadar
Yanlış hatırlamıyorsam adetimin 19. Günü transfer olmuştum. Tabii bunda Rahim kalınlığının yeterli olması da önemli

Ben estrofem ve corasprin kullandım transfer oldu halen kullanıyorum transfere 5 gün kala progesteron iğne başladık halen devam ediyor birde 5 gün kala prednol hap verildi transfer günü dahil içtim bıraktım onu
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu olacak transfer
Nasıl kaçıncı gün yani beş gün takibi yapıldı 5. Gün donduruldu sözleşme flan o zaman oldu çok karışık işler kafa doluyo bi süre sonra

kesinlikle. Dayanamam diyordum ama erken baktirip çıkmazsa kendimi de eşimi de uzmeyeyim diyorum
Erken yapınca çöküyor insan gerçekten. Basende yanlış oluyor sonuç üzüldüğümüzle kalıyoruz

Nasıl kaçıncı gün yani beş gün takibi yapıldı 5. Gün donduruldu sözleşme flan o zaman oldu çok karışık işler kafa doluyo bi süre sonra
Adetin 14. Günü kontrol oluyor rahim kalınlığı ve hormon testleri iyi ise transfer günü belli olur
Benim 18. Gün transfer oldu
14. Gün ile birlikte son 5 gün kala ilaçlara başladım

Hayırlısı olsunda o kadar bekledim onu da beklerim en basından baslarken hemen olcak bitcek sandık sandığımızdan çok farklı süreçmiş
Bu sürecin geneli beklemekle geçiyor zaten Allah sabır versin hepimize inşallah

Back
X