2018 Mart"ta tedaviye baslayacaklar

Arkadaşlar bugün biraz peceteyle silerken kanamam oldu 11. günüm kan tahlili verdim yeni bı tane de idrar testi yaptım negatif galiba tutunmamış bebişim :mad:

Arkadaşlar bugün biraz peceteyle silerken kanamam oldu 11. günüm kan tahlili verdim yeni bı tane de idrar testi yaptım negatif galiba tutunmamış bebişim :mad:
hayırlı haberlerini alalım inşallah arkadaşım

İnşallah ama bazıları 8. günde idrar da çıkıyor 11. gün ben de yapayım dedim bı de ilk idrarla yapmadım, yanılsam iyi haber alsam

Canim neyseki sonucun iyi çikmiş bol bol dinlen ve ilaclarini cok düzgün al.belliki geç yerleşmiş o yerleşme kanamasida olabilir morller yüksek olsun:KK200:

İnşallah ben çalışıyorum işim yorucu değil oturuyorum ama gitmesem mı diye düşünmüstüm sizce ne yapmalıyım ev de olsam canım sıkılır işim evime çok yakın
Canım en azından bir kaç gün dinlenebilirsin testi tekrar edene kadar sonrası yorucu değilse işine devam edersin bence

Kızlar benim değerler yükseldi sonra düştü doktorum ilaçları bırak yani bitti okadar ağladım ki ağlasam da değişmiyor Rabbim nasip etse ediyor etmese de problem olmazsa da olmuyor nasip diyoruz susuyoruz, Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar benim değerler yükseldi sonra düştü doktorum ilaçları bırak yani bitti okadar ağladım ki ağlasam da değişmiyor Rabbim nasip etse ediyor etmese de problem olmazsa da olmuyor nasip diyoruz susuyoruz, Rabbim yardımcımız olsun
Ay canim uzulmemek elde degil gercekten... bir kac gun sonra daha iyi olacaksin inan..

Back
X