- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
cok güzel canim saglikla ilerlesin insallah.verdim canım şükür arttı yine drdan haber bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güzel canim saglikla ilerlesin insallah.verdim canım şükür arttı yine drdan haber bekliyorum
Canim ya.. bir sonucunu bekle derim.. ama endiseni cok iyi anliyabiliyorumArkadaşlar bugün biraz peceteyle silerken kanamam oldu 11. günüm kan tahlili verdim yeni bı tane de idrar testi yaptım negatif galiba tutunmamış bebişim![]()
Keşke yanılsamCanim ya.. bir sonucunu bekle derim.. ama endiseni cok iyi anliyabiliyorum
hayırlı haberlerini alalım inşallah arkadaşımArkadaşlar bugün biraz peceteyle silerken kanamam oldu 11. günüm kan tahlili verdim yeni bı tane de idrar testi yaptım negatif galiba tutunmamış bebişim![]()
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM SAĞLIKLA ARTIŞIN OLUR İNŞALLAHKızlar 19,38 çıktı tahlilde sabahtandır ağlıyorum ,doktorumu aradım konuştum gebelik görünüyor dedi
Tşk ederim inşallah artış olur Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bizlere hayırla saglksağ kucağımıza almayı nasip etsinHAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM SAĞLIKLA ARTIŞIN OLUR İNŞALLAH
İnşallah kat kat artar değerin canım dua edelim endişelenmeKızlar 19,38 çıktı tahlilde sabahtandır ağlıyorum ,doktorumu aradım konuştum gebelik görünüyor dedi
İnşallah ben çalışıyorum işim yorucu değil oturuyorum ama gitmesem mı diye düşünmüstüm sizce ne yapmalıyım ev de olsam canım sıkılır işim evime çok yakınİnşallah kat kat artar değerin canım dua edelim endişelenme
Canim neyseki sonucun iyi çikmiş bol bol dinlen ve ilaclarini cok düzgün al.belliki geç yerleşmiş o yerleşme kanamasida olabilir morller yüksek olsunArkadaşlar bugün biraz peceteyle silerken kanamam oldu 11. günüm kan tahlili verdim yeni bı tane de idrar testi yaptım negatif galiba tutunmamış bebişim![]()
Tşk ederim ya Rabbim yardımcımız olsun inşallahCanim neyseki sonucun iyi çikmiş bol bol dinlen ve ilaclarini cok düzgün al.belliki geç yerleşmiş o yerleşme kanamasida olabilir morller yüksek olsun![]()
Canım en azından bir kaç gün dinlenebilirsin testi tekrar edene kadar sonrası yorucu değilse işine devam edersin benceİnşallah ben çalışıyorum işim yorucu değil oturuyorum ama gitmesem mı diye düşünmüstüm sizce ne yapmalıyım ev de olsam canım sıkılır işim evime çok yakın
iyi canim ne zamandir giremedim sen nasilsinNasilsin nasil gidiyor arkadaşlar
Ay canim uzulmemek elde degil gercekten... bir kac gun sonra daha iyi olacaksin inan..Kızlar benim değerler yükseldi sonra düştü doktorum ilaçları bırak yani bitti okadar ağladım ki ağlasam da değişmiyor Rabbim nasip etse ediyor etmese de problem olmazsa da olmuyor nasip diyoruz susuyoruz, Rabbim yardımcımız olsun
Ben iyim allaha şükür sizleri merak ettimiyi canim ne zamandir giremedim sen nasilsin