• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah tedavisi mümkündür ya. Neden dolayı oluyormuş acaba, bizlerin dikkat etmesi gereken bir şey var mı yoksa tamamiyle elde olmayan faktörlerden mi kaynaklı.. Bide bu haftaya kadar hiç belirti vermedi mi ki doktor bir anda böyle bir tanı koydu. Çok çok geçmiş olsun, dualarımızdasınız.

Saol canim. Ben de hamileliğin başından beri ilk defa yiyecegim. Sonucta her gun kapali gida tuketmiyorum. Boyle yemeyecegim şeyler oldugunda kendime birseyler yapiyorum da bugün hastayım zaten canim birşey istemiyo. Ama yanında yada sonradan yoğurt yiyebilirmiyim onu bilmiyorum. Sence yesem bir sorun olur mu. Bence olmaz ama

Bu balığın yanında yoğurt yenmez lafı biz türklere has bir şeymiş aslında. Bilimsel bir kaç şeyle aslında yenilebileceğini anlatmıştı bi arkadaşım. Ama o kadar içimize işlemiş ki beraber tüketmekten imtina ediyoruz. Şahsen ben hamilelikten dolayı yanında tüketmeyi tercih etmezdim canım. Bence de bsy olmaz ama ne bileyim sanki bir iki saat sonra yesen daha mı iyi olur sanki.

Bu balığın yanında yoğurt yenmez lafı biz türklere has bir şeymiş aslında. Bilimsel bir kaç şeyle aslında yenilebileceğini anlatmıştı bi arkadaşım. Ama o kadar içimize işlemiş ki beraber tüketmekten imtina ediyoruz. Şahsen ben hamilelikten dolayı yanında tüketmeyi tercih etmezdim canım. Bence de bsy olmaz ama ne bileyim sanki bir iki saat sonra yesen daha mı iyi olur sanki.

Bende öyle yapayım 2 saat sonra tuketeyim
Tesekkurler canım

Selam kızlar çok üzgün olarak devam döndük bebeğime de hidrosefali teshısı koydu yani beynınde bir tıkanıklık olmuş ve beyin içi su dolmuş ve kafasi vücuduna oranla çok büyükmüş eşimde bende tıkıldık bizi Prof yönlendirdi gittik adam yoktu pazartesi tekrar gideceğiz lütfen artık yoK Bebek kilo almadı yoK zayıf doğacak diye üzülen arkadaslarıma ders olsun dua san başka elimden bisey gelmiyor
Canım geçmiş olsun ama niye gitmiştin ki sen...öyle bir durum yoktu sanki sende hatırlayamıyorum detaylıda falan söylenmedi böyle bir şey değil mi? Belki yanlışlık vardır iyice bi daha baksın da profesöt inşallah geçici bir durumdur

Konrolden geldik kucuk yavrumun kilosu duzene girmis sadece 2 gun ileri cikti 1580 gr olmus yavrum. Boyu da 43 cm. diyet ise yaramis
İyi maşallah canım gözün aydın...tam uyuyor musun diyet listesine ben uyamıyorum da inşallah sorun olmaz yani şeker tamam dengeli ama mesela günde en fazla 2 dilim ekmek yiyebiliyorum ama bazen yemeği iki tabak yiyorum yani fazla fazla...iyi olur inşallah

Saol canim. Ben de hamileliğin başından beri ilk defa yiyecegim. Sonucta her gun kapali gida tuketmiyorum. Boyle yemeyecegim şeyler oldugunda kendime birseyler yapiyorum da bugün hastayım zaten canim birşey istemiyo. Ama yanında yada sonradan yoğurt yiyebilirmiyim onu bilmiyorum. Sence yesem bir sorun olur mu. Bence olmaz ama
Canım sen onu böylr salatalı falan ye ton balığını...yoğurdu da bikaç saat sonra ye...taze balıkta sorun olmaz ama ton balığı sonuçta epey beklemiş oluyor nolur nolmaz...

Öyle yapayım tired tired ciğim

Bide şöyle bir durum var. Saat 6 da şeker ölçtüm 100 cıktı. 6.30 da akşam yemeği vardı. Yemek öncesi tekrar ölçtüm 65 cıktı arada limonlu su içtim sadece.
Neden bu kadar fark olabilir sizce şeker ölçer arkadaşlarım

Bence de stres sinir çok etkiliyor canim ve ne yiyecegimi şaşırıyorum. Annem haşlama yaptı ama ben hiç sevmem o yüzden akşam yemeğinde salata ve ton balığı yemeyi düşünüyorum. Tabii çorba birde.
Ya her akşam yoğurt yerdim ton balığı ile yoğurt olmaz demi

Teşekkürler canim. Bu son hastaliklarimiz olsun inşallah.[/QUOTE. Konserve baliklara pek sicak bakilmiyor cmm bilgin olsun

HayatGayem HayatGayem
Canım gebelikte öyle bakılmıyormuş tokluk şekerine...yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçmen gerekiyormuş ben de önceleri senin gibi yapıyordum burda söylediler bu şekilde olduğunu sonra da dahiliye doktoruna sordum o da bu şekilde söyledi...ben o ekmeği de gunde en fazla 2 dilim yiyebiliyorum listeye tam olarak uyamıyorum bazen ıspanak yemeği ya da çorba gibi şeyleri 2 tabak yiyorum salata ve yoğurt mutlaka...et tavuk balık yumurta ve kefir çig fındık içi ceviz...surekli aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum ama yapacak bişey yok yeter ki bebeklerimiz iyi olsun...inşallah besleniyorlardır kuzular
Bende arastirdim biraz.yarisi bir saat diyo yarisi iki saat.banada emfokrinolog 've diyetisyende iki saat dedi.simdi ne yapmaliyiz?nettede iki gorus var.

Benim arkadaşlarım da hastanede bu markayı dağıttı, iyiydi. Ben de oraya yaptırmayı düşünüyorum. Ben en fazla 1 ay kala alırım herhalde. 1-2 günde teslim oluyor diye okumuştum.

Allah yardımcınız olsun şifa versin canım, inşallah düşündükleri gibi değildir. Profesörden iyi şeyler duyarsın.
Daha önce bununla ilgili hiçbir şey söylenmiş mıydı?

Ben Casual Cadillac Air alacaktım Kraft indirimdeyken ailem ve eşim çok beğendiği için Kraft Twist XLX aldık. Aklım da Casual da kalmadı değil. Bildiğim kadarıyla Air olan diğerlerine göre kumaş ve metal aksan olarak bir tık daha iyi.
Geçenlerde indirime girmişti. Bence aceleniz yoksa biraz bekleyip indirime girdiğinde alın. Her gün takip edin hiç beklemediğiniz an indirime giriyor ve anında tükeniyor.

Canim ben casual cadillac trona aldm gittigidiyordan 1190 di. Ben indirimle 1039 a aldm. Ak akce sitesinde bakarsan casual marka urunleri karsilastiriyor agirligi ozellikleri falan bak istersen
Sağolun kızlar indirimi bekliycem arabanın çok acelesi yok , uyguna alırım umarım.

Canım çok geçmiş olsun inşallah profdan çok güzel haberler alırsın dualarım seninle senin daha önceki kontrollerinde böyle bileyden bahsetmişmiydi dr hatırlayamadım neyden olmuş kuzum

Gozun aydin. Masallah :) Ne kadar onde gidiyordu bebegin? Bir de nasil bir diyet uyguladin merak ettim.
Yaklasik 17 gun kadar ondeydi canim kilosu. Seker yuklemem yuksek cikmisti. Ona yonelik bi diyet uyguladim diyetisyene gitmistim. Ekledim listeyi incele istersen

Eklentiler

• 049A51AF-B1EA-4930-845F-723CFCD5CEE2.webp
    049A51AF-B1EA-4930-845F-723CFCD5CEE2.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 46
İyi maşallah canım gözün aydın...tam uyuyor musun diyet listesine ben uyamıyorum da inşallah sorun olmaz yani şeker tamam dengeli ama mesela günde en fazla 2 dilim ekmek yiyebiliyorum ama bazen yemeği iki tabak yiyorum yani fazla fazla...iyi olur inşallah
Tam uymaya calistim. Ekmegi yemeyip yemek yemedim yerine. Genelde bi kepce corba hep vardi ogunlerde. Onu yemiyodum ama yerine ekmek yada fazla yemek te yemedim. Tatli hic yemedim bu bir ayda. Sadece bir kere tam bugday unlu kek yapmistim pekmezle ondan yemistim. Yani kesinlikle diyetin etkisi bu. Bebekte 500 gr almis. Ben yarim kilo almak yerine 1 kilo da eksik ciktim gecen aya gore. Bende kilo vermis oldum iyi oldu moral oldu banada. Doktorum arada odul verebilirsin cok da bunaltma kendini dedi. Esim biraz sikayet ettide evde teror estiriyo diye:KK48: doktordan cikinca bi tatli yedim:kk77:

İnşallah sagliksa bir şekilde kucagina almak nasip olur canım. Geçmiş olsun

Benim arkadaşlarım da hastanede bu markayı dağıttı, iyiydi. Ben de oraya yaptırmayı düşünüyorum. Ben en fazla 1 ay kala alırım herhalde. 1-2 günde teslim oluyor diye okumuştum.

Allah yardımcınız olsun şifa versin canım, inşallah düşündükleri gibi değildir. Profesörden iyi şeyler duyarsın.
Daha önce bununla ilgili hiçbir şey söylenmiş mıydı?

Ben Casual Cadillac Air alacaktım Kraft indirimdeyken ailem ve eşim çok beğendiği için Kraft Twist XLX aldık. Aklım da Casual da kalmadı değil. Bildiğim kadarıyla Air olan diğerlerine göre kumaş ve metal aksan olarak bir tık daha iyi.
Geçenlerde indirime girmişti. Bence aceleniz yoksa biraz bekleyip indirime girdiğinde alın. Her gün takip edin hiç beklemediğiniz an indirime giriyor ve anında tükeniyor.

Allah yardımcınız olsun canım, inşallah tedavisi mümkündür ya. Neden dolayı oluyormuş acaba, bizlerin dikkat etmesi gereken bir şey var mı yoksa tamamiyle elde olmayan faktörlerden mi kaynaklı.. Bide bu haftaya kadar hiç belirti vermedi mi ki doktor bir anda böyle bir tanı koydu. Çok çok geçmiş olsun, dualarımızdasınız.

Canım geçmiş olsun ama niye gitmiştin ki sen...öyle bir durum yoktu sanki sende hatırlayamıyorum detaylıda falan söylenmedi böyle bir şey değil mi? Belki yanlışlık vardır iyice bi daha baksın da profesöt inşallah geçici bir durumdur

Canım çok geçmiş olsun inşallah profdan çok güzel haberler alırsın dualarım seninle senin daha önceki kontrollerinde böyle bileyden bahsetmişmiydi dr hatırlayamadım neyden olmuş kuzum
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum şimdiye kadar hiç bir problem yoktu her ay düzenli kontrol kerime gittim 5.ayda ayrıntılı ultrasonda girdim ters giden hiç bir durum olmadı takdiri ilahi tamamen bizden kaynaklanan bidurum değilmiş aniden olmuş Rabbime emanetiz

Back
X