- Emoji Skoru
- 4.188
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #29.421
Ya bu krediyle ilgili bir sey sorsam ne olur burdan baya konu disi ama:) esimin de var kredi borcu. Ama memur degil asgari ucretli bir iste calisiyor. Esime de haber geldi banka hesaplariniza el konmustur diye. Hatta baya uzulduk o sira. Ama esim hala maasini cekebiliyor. Acaba memur olmadigi icin mi maasina dokunmuyorlar? Yavastan odemeye baslayalim diyorum ama odenecek o kadar cok sey var ki ona sira gelmiyorYaaa evet. Malesef sadece faiz işlemiyor. Bir süre sonra banka hesabına bloke koyuyorlar. Para falan çekemiyorsun. Arkadaşımın başına geldi aynısı. Biz de ne çektik şu kredilerden. Neyseki sonunda aranızdaki sorun büyümeden çıkmış ortaya.
Kızlar zeytinyağı koku yapmaz mı ben bu yüzden kararsızım. Normalde de sevmem kokusunu. Bi de çok yağlı yağlı olmaz mı? Yıkamadan geçmiyor çünkü.
Zeytinyagini fazla isitinca yağ yanmis oluyor ama yanmis yag zararli degil mi?Canım zeytinyagini bebegin cildi emiveriyor hemen. Ben de arada kullanacağım ama dikkat et kullanmadan önce ısıtmak lazım asidi gitsin diye sonra soğuğunda bebegin cildine suruyorsun. Ben pompalı krem şişesi gibi bi şişe alacağım bi cezvede baya bi ısıtıp sonra sogutup koyacagim şişeye öyle kullanacagim. Koku da pek olmuyor bi süre sonra