• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla canım dün unibaby alayım diyordum bugün fikrim değişti sanırım biraz daha araştıracağım. Şampuan konusunda bu kadar düşüneceğim aklıma gelmezdi beşikle araba alırken bile bu kadar zorlanmadım :)
Earth mama angel baby diye bir marka almaya karar verdim ben. İnternette fiyat çok değişken ben 73 liraya buldum onu alacam. Ekolojik bir ürünmüş ve kimyasal oranı minimum

Valla benimde 3 hafta once basladi nezle olmustum burun akıntısı halsizlikti ilac vermediler nane limon ıhlamur demisti doktor burun tıkanıklıgı cok kotu birsey 2 hafta surdu derken buhafta 2 gun once yine nüks etti bu sefer koyu renkte balgam ve sümük kanlı koyu kahverengisonra şidetli baş ağrısı kulaklarim tıkandı yine nefes alamiyorum tuzlu su buruna bile fayda etmedi okadar tıkanmış sabah apar topar gittim acile soguk algınlığı ilerlemis antibiyotik minoset agri kesici ve burun spreyi verdi İNŞALLAH Gecer 31 haftalık olucam terketmedi su hastalik ya salgın var herkez oyle hamile oldumuz icin bizde uzun suruyor demekki

Ya kizlar ben emzirme sutyeni aldim pentiden atlette aldim ikiside olmadi .
Kiloluyum 88 kiloyum .sigmiyorum belden bile .
Baska kaliplari genis bi yer oneriniz varmi .atlet giymeyi biraktim artik bedenime gore bulamayinca .
canım göğüs olduktan sonra beli önemli değil, sırt kısmını uzatan kopçalar satılıyor.

Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Geçmiş olsun canım ins. Hayırlı zamanda sağlıcakla doğar bebişin.
Benimde erken doğum riskim var 7.ayimi doldursam bu haftayı hayırlısı ile atlatayim istiyorum.
SAT aynı ikimizin de

Merhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
Bu arada neden 32.hafta o zaman kuveze almadan direk anneye veriyorlar mi bebeği.
Yanlış anlama bende de erken doğum riski var da merakimdan soruyorum

bi yandan oni dusundum bende igne oluum diye esim beyfendi is ediyorum diye kizdi ve dinlenmeye aldi beni doktorda dinlensin deyince goturmedi ama beklemedeyiz birsey olursa hemen gidecegiz
Git canım bence de en azından igneni olursun icin rahat eder ve her ihtimale karsi önlemini almış olursun

Kızlar bütün gün
Üşenirim ben ya huyumu biliyorum. Parca parca zorlanirim. Zaten kesin bir sefer utulerim sonra utulemem ben dogduktan sonra:KK70: ben de camasir isini bitiriyim oyle kaynatacam biberonlari emzikleri.

Hem ütülü hem katlı çıkarsa makina ne var sanki :KK70:
kendini yormadan bitirirsin inşallah bende emzik ve biberon kaynatcam erteliyorum onca ütüyü yaptım bu kaynatma işi gözümde büyüyor:KK48:

Doktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor. :işsiz: Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.

Ya kizlar ben emzirme sutyeni aldim pentiden atlette aldim ikiside olmadi .
Kiloluyum 88 kiloyum .sigmiyorum belden bile .
Baska kaliplari genis bi yer oneriniz varmi .atlet giymeyi biraktim artik bedenime gore bulamayinca .
Ben sütyen almadım atlet aldım kızımda atletle daha rahat dtmiştim kompedan varsa bulunduğun yerden ben ordan aldım iki tanede internetten sipariş verdim ama benim aldıklarım kaplı atletlerden değil ilk zamanlar için penyeyle daha rahat edeceğimi düşündüm zaten hemen öyle dışsrıda çıkmam

Ben sütyen almadım atlet aldım kızımda atletle daha rahat dtmiştim kompedan varsa bulunduğun yerden ben ordan aldım iki tanede internetten sipariş verdim ama benim aldıklarım kaplı atletlerden değil ilk zamanlar için penyeyle daha rahat edeceğimi düşündüm zaten hemen öyle dışsrıda çıkmam
benim de aklımda hep gerekli mi rahat mı soruları var, o yüzden bir tane aldım. kullanabilirsem alırım diye düşünüyorum.

canım göğüs olduktan sonra beli önemli değil, sırt kısmını uzatan kopçalar satılıyor.
Evet ama goguste olmadi
kurutma makinalari fena gercekten daha beter kiristiriyor
Sorma kullaninca ogrendim
Doktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor. :işsiz: Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Masallah canim nst de temiz cikar ins saglikla gelsinler
Genismiydi kalibi .
Bigun avcilara gidip bakiyim orada vardi kompedan

Back
X