• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım :)

Belki
Senin çok yalnız kaldığını düşünüyor olabilirler mi. Eşin falan söylemiştir belki. Geçen haftalarda kimsem yok diyordun. Belki yanlış anlamışlardır :-) gelip iş yapanım yok demek istemişsindir ama onlar istediği gibi anlamış olabilirler. Büyü falan korkunç. Hamile kadına yemeğe gidilmez ya çaya da ayda bir gelirler bana ona da çay servisini eşim yapar ben taşımayayım diye. Karnım düşmüş erken doğum riskim var de herkese

Çok geçmiş olsun inşallah en hayırlı zamana ladar dayanır bebeğin. Benim de sızıntı vardı durdu allahtan. Niye sızıntı var belli mi canım.
Yok canim keske beni dusunuyo olsalar ..
Gelen ya evinde elektrigi suyu kesilmis kalmaya yer ariyor.
Ya ben hastanede aylarca kaldigimda aramamis simdi bak geldim diyor
Yada abuk subuk konularini tasiyor bi bilsen.
estağfurullah cahillikle ilgisi yok, fazla merhametli ve incesin ama sen karnındakini ve kendini önemsemezsen diğerleri daha kötüsünü yapar. ağrıyorsa karnın söyle, dinlenmem lazım de elin belinde gez, otur. Allah korusun erken doğum yapsan durmadı yerinde derler, yine yaranamazsın. geldik yorduk diyen olmaz. gelenleri çalıştır bak bi daha geliyorlar mı :KK76:
Evet artik bunu yapicam yoksa cok yipraniyorum.
:KK70:cok guldum dogru diyosun yerinde durmadi derler

Kızlar doktorum dediki bebek günde 10 kere hareket etmeli dedi etmezse daha az hissedersen gel dedi.
Kordon dolanması görünmüyo ultrasonda dedi kalp atışı bazen zayıf geldi için nst de normal cıktı ama.

Yok bizde biara kotuyduk bosanmaya kalktik.cam felan kalmadi kirdim .dikis izleri dolu kolum.
(Cok pismanim keske esimin kafasini kirsaydim cam yerine )
Bazi seyler degissede ev degismedigi icin bircok sey ayni kaldi.hala cekiyorum iste
Seninkilerde betermis
Sorma kuzum, şimdi rahatız ama uzağındayız eskisi gibi yapmıyorlar. Eşim de ilk evlendiğimiz gibi değil, allahım korusun kötü niyetli arsız insanlardan. Onlar da ana baba diye kıyamıyorum bazen, yaşlı insanlar diyorum ama bazen de çileden çıkıyorum olan eşime oluyor :) neyse biz yavrulara odaklanalım, boşverelim

Kızlar doktorum dediki bebek günde 10 kere hareket etmeli dedi etmezse daha az hissedersen gel dedi.
Kordon dolanması görünmüyo ultrasonda dedi kalp atışı bazen zayıf geldi için nst de normal cıktı ama.
Canım kordon dolanmasından mı şüphelenmiştin? Doktor durduk yere mi söyledi? Benim bebek bazı gün çok hareketli bazen değil, nereden bilicez kordon dolandığını

:KK200:İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Geriden mesajları okuya okuya geldim . Rabbim Bebişlerimizi korusun vakitlice doğumlar nasip etsin . :nazar:Cuma gününe randevum var oğlum ne durumda merak içindeyim , şekerimi günlük takipteyim diyetim ile birlikte 120-130 larda tokluk şekerim seyrediyor . Bol yürüyorum umarım bi aksilik olmaz .şekerden muzdarip arkadaşlar siz ne durumdasınız ? Bu değerler tehlikeli mi ?? :duduk: Ayrıca çok tesadüfi toksoplazma baktırmıştım sonucu negatif çıkmış doktorum çiğ etten kirli sebze meyveden ve hayvan dışkılarındqn uzak durmamı söyledi . Sizlerde test yapmadıysanız temkinli olmakta fayda vardır az kaldı Doğuma aman dikkat. :duduk:Bir diğer derdim hala hastane çantası hazırlamadım içine koyacaklarım dert değil de , nasıl bir çanta olmalı valiz mi bebek bakım çantası mı ne yapmalıyım bilmiyorum . Sizler ne yaptınız ne düşünüyorsunuz ?
Geçmiş olsun canım.
Bebek çantası küçük gelir ben valiz alcam orta boy.benim gecelikler pedler bebisim 5 takım kıyafeti bezi biberonu maması ıvır zıvır derken amca yeter

Ben bebege ve kendime ayri hazirlayacagim. Dogumhaneye direk bebek cantasini istiyorlarmis diye duydum. O yuzden icinde onun esyalari olan bir canta olacak. Kendim icin se ayri hazirlayacm artik o cantaya nasil ulasirim kimden teslim alirim bilemiyorum :KK70: bebek cantasina konulacaklar standart kolay seyler. Buyuk ihtimal yarin hazirlarim esyalari yikadim cunku. Ama kendime ne koyacam hangi pijamalari koyacam ona bile karar vermedim.
Ben bebeğe ayrı hazırladım canım ama koca valiz oldu, dogumhaneye vermem onu hepsi kirlenmesin diye. Ya da kaybolur falan içindekiler kıyamam üzülürüm. Ayrı bir hurca mı koysam dogumhaneye gidecekleri :KK45:

Sorma canım sorma, ben eşim arada kalsın istemiyorum. Çoğu saçmalığa sessiz kalıyorum ama bebeğime müdahale ederse de daha fazla sessiz kalamam. O yüzden hiç gelmesini istemiyorum
Ben bencilim galiba biraz kim arada kalırsa kaldın önce kendimi düşünüyorum.. ben mutsuzsam kimseyi mutlu edemem o yüzden eşime de dediğim huzurlu bi hayat yaşamak istiyosan benimle beni mutlu et :) herkesin annesi ailesi kendime kıymetli hiç biri nikah cüzdanımda yazmıyo çekemem kimsenin nazını kaprisini... ohh yine bi içimi döktüm rahatladım :)

Ben bebeğe ayrı hazırladım canım ama koca valiz oldu, dogumhaneye vermem onu hepsi kirlenmesin diye. Ya da kaybolur falan içindekiler kıyamam üzülürüm. Ayrı bir hurca mı koysam dogumhaneye gidecekleri :KK45:
Of kaybederler mi ya o benim de akkima geliyor valla ben de cok uzulurum :/

ben doğumhane ye vereceğimi ayrı yaptım küçük yastık kılıfı gibi bişey aldım ona koydum

Kızlar resmi olrak izne ayrılmış bulunmaktayım. Darısı bekleyen arkadaşlara. Şu son 2 hafta valla zor geçti. 30 dan sonra demekki çalışmak çok zormuş. Bebiş 2 kg nerdeyse. Tam günüyle uyumlu. Boyu da 42 çıktı. Okadar rahatladım ki. Gününe yetişmiş olmasına. Aklıma Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 sen geldin canım. İnşallah cuma günü iyi haberler vereceksin sen de. Suyum da iyiymiş elhamdülillah. Dua ile dönüyor dünya. Rabbim açılan elleri boş çevirmiyor. Belimin ağrısı bellli oldu. Kızım tamamiyle sağ tarafıma yerleşmiş. Solum bomboş. :-) doktor sol tarafa yatmaya çalış dedi. 15 kg almışım sınırda gibi konuştuk çok da kötü değil dedi :p nst ye sokmadı çok sevindim valla.
Beslenme işini sordum ben önemli olduğunu düşünüyorum sadece beslenme değil dinlenme de önemli dedi. Bunlar kan akışını direk etkiliyor beslenmene dikkat et dedi. Bu 2 hafta çok dikkat ettim bir hafta gerilik kapanmış çok şükür.
Canim hayirli olsun iznin .
Saglikla beklemek kaldi ins .
ALLAH yardımcın olsun canım.bide aile apartmanında kaliyorsun.
O.misafirlige gelip sana hizmet ettirenler birer gün gelseler yeter sana 1 kap yemek yapsalar
Dimi .insan yabancidan istese bikap yemek gelir.
Nekadar zor geliyor ablama falan .Rabbim kimseye muhtac etmesin
Can'ım surat asmak zorunda değilsin ki. Ama halini bir şekilde anlatmalısın göstermelisin.
Ewet yapicam bunu .
Artik anlayan anlar anlamayani birakirim haline
Cok sukur canim . Sevindim.
Gruptan saglikli haberler almaya basladik ins .

Canım kordon dolanmasından mı şüphelenmiştin? Doktor durduk yere mi söyledi? Benim bebek bazı gün çok hareketli bazen değil, nereden bilicez kordon dolandığını
Kordon bebeğin dudağında dedi
Bende dedim ki peki boynuna dolanmış mi
Burdan görünmez dedi
Peki napcaz nasıl anlicam dedim n olursa tedirgin olim dedim.
Bebek günde 10 dan az hareket ederse şüphelen dedi hareketlerini takip et dedi önce 15 gün sonra gel dedi sonra yok 10 gün sonra gel dedi.
Erken dogum riskim de var ya sancı takibi yapıyor adalat hapına devam.
Allahım hayırlısı sağlıkla kucama almayı nasip etse bekliyorum işte tedirgin olmamaya çalışıyorum ama elimde diil

Sorma kuzum, şimdi rahatız ama uzağındayız eskisi gibi yapmıyorlar. Eşim de ilk evlendiğimiz gibi değil, allahım korusun kötü niyetli arsız insanlardan. Onlar da ana baba diye kıyamıyorum bazen, yaşlı insanlar diyorum ama bazen de çileden çıkıyorum olan eşime oluyor :) neyse biz yavrulara odaklanalım, boşverelim
Aynen kussem sebep cok halen gidip geliyorum.
Ben tasinamadigim icin esime de kizginim.
Hayirlisiyla bi dogursamda ins tasinsam.

Kızlar bugün ve dün gece benimde hem kasıkta gem belde aynı anda ağrılarım oldu . Ama böyle ara ara gelip giden değil sürekli ağrılat vardı. Yaklaşık on gündür falan havalar güzel diye sürekli dışarılardayım galiba çok yordum kendimi . Bgün kü ağrım oturup dinlenince geçti Gecmeseydi doktora gtmeyi düşünüyodum . Galiba ben kabul etmesem de ağırlaşmaya başladım

Ben bencilim galiba biraz kim arada kalırsa kaldın önce kendimi düşünüyorum.. ben mutsuzsam kimseyi mutlu edemem o yüzden eşime de dediğim huzurlu bi hayat yaşamak istiyosan benimle beni mutlu et :) herkesin annesi ailesi kendime kıymetli hiç biri nikah cüzdanımda yazmıyo çekemem kimsenin nazını kaprisini... ohh yine bi içimi döktüm rahatladım :)
Kız tebrik ederim, mutluluğun formülünü uyguluyorsun resmen :) ben de benimkine Doğumdan sonra sorcam hepinize diyorum ama yine çok da şey yapamam :)) en fazla bebeği bahane ederim gidip gelmem. Ayyy anlatacak öyle çok şey var canımı sıkan, gece gece sinir oldum yine :))

Senin kendi ablan mı sana yardım etmeyen yani ya kim olursa olsun 7 kat yabancı bile hamile hasta yaşlı olsun yapabidini yapar insan bi yemek de n var yazık kendileri hasta olsa senden beklerler ama yazık ya peri masali peri masali

Kordon bebeğin dudağında dedi
Bende dedim ki peki boynuna dolanmış mi
Burdan görünmez dedi
Peki napcaz nasıl anlicam dedim n olursa tedirgin olim dedim.
Bebek günde 10 dan az hareket ederse şüphelen dedi hareketlerini takip et dedi önce 15 gün sonra gel dedi sonra yok 10 gün sonra gel dedi.
Erken dogum riskim de var ya sancı takibi yapıyor adalat hapına devam.
Allahım hayırlısı sağlıkla kucama almayı nasip etse bekliyorum işte tedirgin olmamaya çalışıyorum ama elimde diil
Bizimkinin böyleydi canım, yüzü boynu falan hep kordon içindeydi. Bir sonraki gidişimizde kordon gitmişti, sen de endişelenme. Geçen bir arkadaş daha söyledi kordon meselesiyle ilgili bi şeyler tam hatırlamıyorum, ilk gebelik benim o yüzden acaba bilmediğim bi belirti bi şey mi var ki diye düşündüm ondan sordum canım

Eklentiler

• 890B138A-4460-4026-B27A-CC2AF1C47B3B.webp
    890B138A-4460-4026-B27A-CC2AF1C47B3B.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 105
Aynen kussem sebep cok halen gidip geliyorum.
Ben tasinamadigim icin esime de kizginim.
Hayirlisiyla bi dogursamda ins tasinsam.
Doğurana kadar kendini azcık uzak tut, sökün zili gerekirse telefonunu da sessize al, zil bozuldu ben de uyuyordum dersin. İki kere gelirler kapıyı açmayınca üçüncüye gelmezler

Kızlar bugün ve dün gece benimde hem kasıkta gem belde aynı anda ağrılarım oldu . Ama böyle ara ara gelip giden değil sürekli ağrılat vardı. Yaklaşık on gündür falan havalar güzel diye sürekli dışarılardayım galiba çok yordum kendimi . Bgün kü ağrım oturup dinlenince geçti Gecmeseydi doktora gtmeyi düşünüyodum . Galiba ben kabul etmesem de ağırlaşmaya başladım
Ağırlaşıyoruz canım, haftasonu ben de yordum kendimi kalça agrısından duramadım. Bugün de yürürken dizimin arkası kasılıyor mesela, az kaldı falan diyoruz ama var baya aslında.. nasıl geçicek günler bilmiyorum

Back
X