- Konu Sahibi kardelen384
-
Bende de var ara ara çok hafif. gerçi normalde de ağır ağrım olmuyordu. Inşallah bir şey olmayacak bebeklerimize. Hepsi sağlıklı doğacakkizlar kendimi adet olacak gibi hissediyorum doger dusugumdeki gibi karnim bi baska geldi geliyo gibi ne yapmaliyim beklesemmi
canım maydanoz falan mı yedin? gaz yapan bır sey mı yedın? bol bol su iç canım rahım kasılmalarını engellermıs yat uzan kendini sakinlestir. bilki düşecek cocugu doktorda kurtaramaz . günü olan cocukda ne yaparsan yap düşmez demişti bana doktorum.
Allah korusun canim yat dinlen arkadaşın dediği gibi çok mu yordun kendini naptın yorulunca o ağrılar oluyor ben de
Bence dinlen geçer. Malum bayram öncesi kesin temizlik falan yapmışsındır benim gibiBir de bebişler var zaten. Yorulduğunun sinyalini veriyordur vücut. Uyu bir duş al istersen iyi gelir. Tutunacak bebek Allahın izniyle her türlü tutunur. Ben artık böyle düşünüyorum.
Sonuçta sandık itmedin Yatak kaldırmadın canım. İhmal edecek bişey yapmıyoruz tutunur sağlıklıca inşallah
Adet sancısı gibi ağrılar ve yoğun gaz var bende de aklına kötüyü getirme hemen canım ilk çocuk mu
.@weryew canim o agrilar hepimizde var.ilk 3ay da olmaya devam edecek.kolay degil.vucudumuzda yeni can gelisiyor
Bende de var ara ara çok hafif. gerçi normalde de ağır ağrım olmuyordu. Inşallah bir şey olmayacak bebeklerimize. Hepsi sağlıklı doğacak
Allah yardimcin olsun canim.bolca dinlen.
ilk kizimdan deneymim var zaten sadece 3 ay degil heray adet sancisi gibi olacaz o ayri bu baska dusuk agrili olur boyle anlatamicam birsey onu yasadim ama agridan sonra yattim cok sitres yaptin diye belki cunku ikinci dusugumdede cok stres vardi
Bende de aynen bahsettiğin gibi oluyoraslinda 3 gibi ilk dogdu ikinci dusuk bu ucuncu ana ayni dusugumde yasadigim agri gibiydi simdi daha iyiyim ama arada oluyor sag tup mu nedir arada cok keskin agrilarim oluuyor
aramiza hosgeldin canimSlm arkadaşlar 1 yıl beklemenin ardından bugün sevimli haberi aldık çok şükür 8 yaşında oğlum var 2. Bebeğim olacak insallh
Bende de aynen bahsettiğin gibi oluyoro ağrı. Allah bağışlasın ilki abla veya abi oluyor demek
Ahh kiyamam eşini ara alsin canım aş eriyorsun demekki günün anlam ve önemine uygun olmuş et asermekkizlar burnuma surekli et kokuyor et cekiyor canim.kebap kofte kokuyor heryan.bide eczaciyim .burda ne et kokarki
Ohhh maasallah çifte bayram olmuş hayırlı olsun sağlıkla gelsin meleginSlm arkadaşlar 1 yıl beklemenin ardından bugün sevimli haberi aldık çok şükür 8 yaşında oğlum var 2. Bebeğim olacak insallh