- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.221
Geç döllenme olduğunu biliyorum inş sağlıklıdırbence biz erken gidiyoruz kalp atisi duymadim adam atiyo dedi. ama degisebilirde dedi. doktorum haftaya tekrar gel dedi kendi gormedigi icin insallah sende goreceksin bak benim kuzenin var. onunki nisan bebegi ama gec dollenme oldugu icin benimle ayni haftasi. aramizda en az 10 gun var. insallah sende goreceksin bak onun bi hafta once gormesi gerekirken dun gorebildi oda
Ben emzirdigim için halen sadece süt taşması arttı sanırım o da bebeğim hasta ememiyor tam ondandır
Yaaa sizle aynıyız çok sevindim. Bende nisan annesiydim marta doğdu ama. Şimdi 17 aylık hala emziriyorum devam edeceğim inşMerhaba kızlar :) 2016 Nisan annesiyim kısmetse 2018 mayıs annesi olacağımı öğrendim :)))
Çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallah.Gözünaydın canım benim inşallah sağlıkla kalbini de duyarsınız
BendeBen hep bakar heves ederdim hemen yapıverdim :)
Folikasidi eczaneden kendimiz alıp başlayamaz mıyız acaba?
Kizlar guzel haberler alanlar daim olsun :)
Yeni katilanlar gozunuzaydin :)
Bende ayriliyorum aranizdan nasip baska zamana :)
Allah saglikla kavustursun sizleri.
Arkadaşlar merhaba,
banada dua edin, aranızdan ayrılmayayım,
30 temmuz son regli tarihimdi.
30 ağustosta regli olurum diye bekledim,
29 ağustosta test yaptım, çift çizgi çıktı,
02 eylül de beta hcg 203,09 çıktı,
3 gün sonra yani 05 eylül de 680 çıktı,
bugun yani 6 eylül doktora gittim,
kese benzeri gördü,
yarın birdaha beta hcg ver dedi,
son adet tarihime göre 5+3 hafta aslında,
ama doktor 5hafta +3 günlük değil belki geç döllenmedir dedi,
o şekilde öğrendim. büyük ihtimal erken döllenmeydi ondan cıktı :) . inşallah sende bu ay bebeğine kavusursunÖğrenmedim ki adayım canım sen nasıl öğrendin erkenden
Sizlerle konuştuktan sonra gidip aldım eczaneden 1 tane yuttum bile.. günde bi tane içmeliymişim eczacı öyle dediBen ilk hamileliğimde de şimdi ki hamileliğimde de eczaneden kendim aldım .
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.Hayırlısıyla bu hamileliği tamamlayabilirsem sizleri biraz sorularımla boğabilirim şimdiden çook çook özür dilerim.. çünkü gerçekten hep istedim ama nedense bilinç altıma cocuk kolay kolay olmayan bişey gibi yer etmiş o yüzden hep uzak durdum.. şuan sudan çıkmış balık gibiyim! Beni idarediverin olur mu :)
saol canım inşallah Allah tüm isteyenlere versin inşallaaaah :)))ahh takvimi görünce hamilesin sandım canım. ben idrar testi yaptım.
o şekilde öğrendim. büyük ihtimal erken döllenmeydi ondan cıktı :) . inşallah sende bu ay bebeğine kavusursun
Geç döllenme olduğunu biliyorum inş sağlıklıdır
Yaaa sizle aynıyız çok sevindim. Bende nisan annesiydim marta doğdu ama. Şimdi 17 aylık hala emziriyorum devam edeceğim inş
Aminnn inşallah hepimiz sorunsuz porblemsiz sağlıkla alırız kucağımıza..en önemlisi o..hayırlı olsun hoşgeldin aramıza allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Canim neden regl mi oldun hayırlısı olsun inslh nasipten ötesi yok
geçmiş olsun canım. düşücekse daha en başından düşmesi iyi olmuş kuzum en azından canın yanmaz. allah tez zamanda sağlıklısını versin meselaaaaa önümüzdeki ayyDun deger artmisti ama lekelenmede artti,kimyasal dedi doktor.Kendiliginden sonlandi yani sakince :) Önünüzdeki maclara bakacaz
geçmiş olsun canım. düşücekse daha en başından düşmesi iyi olmuş kuzum en azından canın yanmaz. allah tez zamanda sağlıklısını versin meselaaaaa önümüzdeki ayy
Benim de ilk hamileligim, sudan cikmis balik gibiyim. Zamanla azaliyor. Folik asit aldiginizi yazmissiniz bir de gebelik vitamini alin. Icinde gerekli vitaminlarden var. Zaten duzgun beslenmeniz gerekiyor ama but da yardimci demir, cinko, a,b,c vitaminleri vs hepsini takviye ediyor.Hayırlısıyla bu hamileliği tamamlayabilirsem sizleri biraz sorularımla boğabilirim şimdiden çook çook özür dilerim.. çünkü gerçekten hep istedim ama nedense bilinç altıma cocuk kolay kolay olmayan bişey gibi yer etmiş o yüzden hep uzak durdum.. şuan sudan çıkmış balık gibiyim! Beni idarediverin olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?