2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ohh ne güzel erkencisiniz siz ben cumaya randevu aldım umarım duyarım kalp atışını artık sabirsizlanmaya başladım :)
Benimki erkenci gercekten hamile oldugumu da bat'a 5 gun kala kan degeriyle ogrenmistim. Cuma gunu duyarsiniz insallah bebisin minik kalbini

Siir gibi hamilelik ne guzeel insallah yine oyle guzel gecer..
Cok rahattim hic hamile gibi degildim. Gezmedigim yer kalmadi cok aktiftim. Ve 41. Haftaya kadar benimleydi kizim dogmak istemedi en son dogmayinca sezeryanla aldilar simdi de cok olgun uslu masallah.

Cok rahattim hic hamile gibi degildim. Gezmedigim yer kalmadi cok aktiftim. Ve 41. Haftaya kadar benimleydi kizim dogmak istemedi en son dogmayinca sezeryanla aldilar simdi de cok olgun uslu masallah.

Zaten bu değerde kese görünmez ki erken gitmişsin bence

Zaten bu değerde kese görünmez ki erken gitmişsin bence

Kızlar günaydın. Herkesin hamileliği son güne dek sorunsuz geçer umarım.
Dün yaptırdığım kan değerim 842 çıktı. Kese ne zaman görünür acaba? Sizler değeriniz kaç iken gördünüz? Bir de vajinal şekilde mi üstten mi bakıldı? Ben vajinal bakılsın istemiyorum da.

6gun sonra en erken iki gün sonra vajinal ultrason la bakabilir

Perisanim fanim. Agzimda kocaman ucuk cikti. İltihapli. Baya kotu hastalandim. İnsallah gececek :)

Hay Allah ya geçsin gitsin bir an önce.. benimde boğazım kaşınıyor ufak ufak korkuyorum valla

`