- Emoji Skoru
- 678
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.261
Benimki erkenci gercekten hamile oldugumu da bat'a 5 gun kala kan degeriyle ogrenmistim. Cuma gunu duyarsiniz insallah bebisin minik kalbiniOhh ne güzel erkencisiniz siz ben cumaya randevu aldım umarım duyarım kalp atışını artık sabirsizlanmaya başladım :)
İnsallah canim hepimizin ki saglikla gelsinHayırlı olsun hoşgeldin inşallah sağlıkla ilerler :))
Siir gibi hamilelik ne guzeelBir kizim var 3.5 yasinda. İlk hamileligim siir gibiydi cok guzeldi insallah bu da oyle olur
Cok rahattim hic hamile gibi degildim. Gezmedigim yer kalmadi cok aktiftim. Ve 41. Haftaya kadar benimleydi kizim dogmak istemedi en son dogmayinca sezeryanla aldilar simdi de cok olgun uslu masallah.Siir gibi hamilelik ne guzeelinsallah yine oyle guzel gecer..
Cok rahattim hic hamile gibi degildim. Gezmedigim yer kalmadi cok aktiftim. Ve 41. Haftaya kadar benimleydi kizim dogmak istemedi en son dogmayinca sezeryanla aldilar simdi de cok olgun uslu masallah.
İnşallah canm valla arada bi kokular miğdemi bulandırır gbi oluyor çok şükür bulanmıyor ama bi garip işte miğdemBiz galiba belirtisiz ilerliyoruz canım inşallah bu şekilde devam ederiz :)
Cok rahattim hic hamile gibi degildim. Gezmedigim yer kalmadi cok aktiftim. Ve 41. Haftaya kadar benimleydi kizim dogmak istemedi en son dogmayinca sezeryanla aldilar simdi de cok olgun uslu masallah.
Zaten bu değerde kese görünmez ki erken gitmişsin benceArkadaşlar merhaba,
banada dua edin, aranızdan ayrılmayayım,
30 temmuz son regli tarihimdi.
30 ağustosta regli olurum diye bekledim,
29 ağustosta test yaptım, çift çizgi çıktı,
02 eylül de beta hcg 203,09 çıktı,
3 gün sonra yani 05 eylül de 680 çıktı,
bugun yani 6 eylül doktora gittim,
kese benzeri gördü,
yarın birdaha beta hcg ver dedi,
son adet tarihime göre 5+3 hafta aslında,
ama doktor 5hafta +3 günlük değil belki geç döllenmedir dedi,
Zaten bu değerde kese görünmez ki erken gitmişsin benceArkadaşlar merhaba,
banada dua edin, aranızdan ayrılmayayım,
30 temmuz son regli tarihimdi.
30 ağustosta regli olurum diye bekledim,
29 ağustosta test yaptım, çift çizgi çıktı,
02 eylül de beta hcg 203,09 çıktı,
3 gün sonra yani 05 eylül de 680 çıktı,
bugun yani 6 eylül doktora gittim,
kese benzeri gördü,
yarın birdaha beta hcg ver dedi,
son adet tarihime göre 5+3 hafta aslında,
ama doktor 5hafta +3 günlük değil belki geç döllenmedir dedi,
Nisan anneleri cinsiyet derdinde bizde kese kalp atışı
Arasıra nisan annelerini merak edenler kulübüNisan anneleri cinsiyet derdinde bizde kese kalp atışı
Aynen buradi bos oluncs onları okuyorumArasıra nisan annelerini merak edenler kulübü
Elmayı bütün halde fırına at pişir ılık ılık ye inşallah faydası olur.
6gun sonra en erken iki gün sonra vajinal ultrason la bakabilirKızlar günaydın. Herkesin hamileliği son güne dek sorunsuz geçer umarım.
Dün yaptırdığım kan değerim 842 çıktı. Kese ne zaman görünür acaba? Sizler değeriniz kaç iken gördünüz? Bir de vajinal şekilde mi üstten mi bakıldı? Ben vajinal bakılsın istemiyorum da.
Perisanim fanim. Agzimda kocaman ucuk cikti. İltihapli. Baya kotu hastalandim. İnsallah gececek :)İnşallahnasıl oldu gribin daha iyi misin?
Perisanim fanim. Agzimda kocaman ucuk cikti. İltihapli. Baya kotu hastalandim. İnsallah gececek :)