• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın kızlarr, bende dünden beri bebeğin hareketlerini artık gözümle görebiliyorum göbüşüm oynamaya başladı. Dün tekmelerken nasıl göbüşüm hopladı böyle. Çok mutlu oldum. Zaten kıpır kıpır durmuyor maşallah. Artık görmekte çok güzel. Durup durup bu bir mucize bu bir mucize deyip duruyorum :halay: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Ben hâlâ hissedemiyorum yaa :KK43:
Acaba hissediyorum da anlamıyor muyum? Ilk gebeliğim. Tam olarak nasıl bir şey olduğunu da bilmiyorum.

Kızlar günaydın. :KK200: Umarım herkes iyidir :KK72:
Aranızda YOYKO bebek arabası kullanan ya da bilgisi olan var mı? Kardeşim araştırmış. Hoşuma gitti gibi. Özelliklere göre fiyat da fena değil sanki o_O
IMG_3614.webp

Ben hâlâ hissedemiyorum yaa :KK43:
Acaba hissediyorum da anlamıyor muyum? Ilk gebeliğim. Tam olarak nasıl bir şey olduğunu da bilmiyorum.

Banada ilk başlarda guruldama gibi geliyordu canım. Böyle minik minik çok acıkırsın da için guruldar ya öyle. Tekme falan olmuyor ilk başlarda minik minik hissediyorsun. Sonrada daha net anlıyorsun bebek olduğunu. Hissedersin daha 24 haftaya kadar hissedememek normalmiş. Yapıya göre değişiyor dedi bana doktor. Sende hissedersin merak etme.

Sürprizlerle dolu gebelik. Doktorum da net birşey söyleyemiyor. Bütün ihtimalleri sıraladı. Ama iyimser olduğunuda belirtti. İki düşük bir kimyasal gebeliğin sonucu bu. Birde sezeryan doğumlardan sonra yaşanan gebeliklerde daha sık görülen durummuş. Rabbim bu mucizeyi yaşatıyorsa inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip edecektir.
Nasip işi tatlım inanki nasibi varsa bütün sıkıntıları atlatıp doğuyor yavrular eğer nasibi yoksa bahane üstüne bahane... Rabbim imtihan etmesin hiçbirimizi... Bende yeni sezeryanlıyım korkum çok fazla ama şunuda biliyorum diğeri normal doğumdan 8 yıl sonra hamile kaldım yine sıkıntı oldu... ALLAHa bıraktım Rabbim büyük miniğim benimle olduğu müddetçe herşey güzel olacak inş... Şurda ne kaldı Bee 3 4.5 ay sonra başlıcak bebek müjdeleri İnş

Çok güzel... Ellerine sağlık.. Bende ufaktan bişey başkadım daha çok süs battaniye diyebiliriz... Yazın öyle atmaya üstüne.. Birde mini etek ördüm bolero yaptım miniğime... Saç bantları istiyorum birsürü... Millet boşuna demiyomuş sanırım senin kızın olsa kokooş olur diye şimdiden başladım benn ... İnş giydirmek nasip olsun yavrularımıza
İnşallah güle güle kullanırız canım ne güzel kızım olsa benimde aşırı kokoş olurdu ama ben en fazla papyonlu yelek yapabilecem :cool:

Banada ilk başlarda guruldama gibi geliyordu canım. Böyle minik minik çok acıkırsın da için guruldar ya öyle. Tekme falan olmuyor ilk başlarda minik minik hissediyorsun. Sonrada daha net anlıyorsun bebek olduğunu. Hissedersin daha 24 haftaya kadar hissedememek normalmiş. Yapıya göre değişiyor dedi bana doktor. Sende hissedersin merak etme.
Inşallah canım yaa, artık hissetmek istiyorum. Evet bazen guruldama gibi oluyor acaba bebek mi diyorum. Aklıma doktorum geliyor. Bağırsak hareketiyle karıştırabilirsin demişti. Kızım biraz daha güçlenir de bir an önce iyice hissederim inşallah :dua::anneadayı:

Merhaba, carters'dan birseyler aldırabilirsiniz, Türkiyedekinin 1/3 i fiyatı ve çok güzel şeyler var. Benimde görümcem gelecek Ocak ayında, sipraişlerimi verdim internetten. Adres olarak onun adresini verdim. Cartersin amerika sitesine bakın.
Herkes Carters demis burada sagolsunlar ben de baktim cok cici tulumlar zibinlar filan var siparis edeyim ben de . Kesin al diyecegim birsey var mi sitede? Burada da henuz alisverise cikmadigim icn pek bilmiyorum. cok tesekkurler.

Inşallah canım yaa, artık hissetmek istiyorum. Evet bazen guruldama gibi oluyor acaba bebek mi diyorum. Aklıma doktorum geliyor. Bağırsak hareketiyle karıştırabilirsin demişti. Kızım biraz daha güçlenir de bir an önce iyice hissederim inşallah :dua::anneadayı:

Canım sürekli guruldama gibi hissedersen büyük bir ihtimal bebek. Hissedersin merak etme. Hatta öyle anlar gelecek ki az oynasa diyeceğiz :anneadayı: Güçlenir annesi o içerde şimdi yeri geniş ondan keyfi yerindedir. İlerleyen zamanlarda nasılda tekmeliyor diye şaşıracağız eminimm..:KK200:

Çok şükür hissediyorum demiyorum da niye aşağıda niye şöyle niye böyle bazen kendime çok kızıyorum :)

bende senin gibiydim canım.herhalde hissettiğim gaz sancısı diye geciriyordum içimden.salı günü kontrolümüz vardı.doktor bi baktı minnağa kafası sağ kasığımın orda ayaklar da mideye doğru :KK39: sere serpe yatıyo anlayacağın.babası gibi rahatınsa düşkün olacak sanırım

Canım sürekli guruldama gibi hissedersen büyük bir ihtimal bebek. Hissedersin merak etme. Hatta öyle anlar gelecek ki az oynasa diyeceğiz :anneadayı: Güçlenir annesi o içerde şimdi yeri geniş ondan keyfi yerindedir. İlerleyen zamanlarda nasılda tekmeliyor diye şaşıracağız eminimm..:KK200:
Ayy inşallah görürüz o günleri :KK200:
Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin :dua:

Bende aşı olduğum kolumu 3-4 gün ağrıyla taşıdım ...bükemedim bile dirseğimden..baya morardı hattı hala da mor.. ama şükür ateş falan olmadı..biraz midem bulandı hassaslaştım o kadar..bebek hareketsizleşti doktora koştum hemen olabilir aşıdan dedi..şimdi yine kıpır kıpır yavrum.. geçmiş olsun bir haftaya geçer inşallah..olabilecekleri yazayım dedim:anneadayı: ben baya telaş yaptım da:anne: hafif atlatırsın umarım :emir_bebek:
Yaa Allah razı olsun bebek niye dünden beri pek oynamıyor diye korkumdan ölecektim inan hala da oynadığı yok :(

Kızlar bugün aşı olduk biz kolum çok ağrıyor demir taşıyor gibiyim:KK43:

Gecmis olsun canim. Bende ilk gun pek olmadi ama sonraki bikac gun kolumu kaldirdikca tatli bi agri vardi :110: Fazla surmedi gecti zaten. Kisiden kisiye degisiyor ama korkulacak bisey olmuyor. Hemsire cok kizarirsa gel dedi yoksa biraz kizarmasida normal goruluyor.

Günaydın güzel anneler.bende bi iki haftadır vücudumda özellikle bacak bölgemde kıyafetlerin izleri çıkmaya başladı.mesela giydiğim çorabın lastik izi.giydiğim eşortmanın dikişlerinin izi.sizce vücudum ödem mi yapıyor.gerçi bacağıma parmağımı bastırdığımda izi de kalmıyor ama

Back
X