- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
- #16.361
Doktor iyi demiş çok bilmiş o seni çook iyi anlıyorum canım bebeğim büyüyemiyordu her tekmesinde acıktı yavrum doymuyor diye ağlıyordum anne yüreği işte... Ama aslında ağlamam onun için daha kötüydü herkes derdi inanmazdım şimdi stres neler yapabiliyor onu çook iyi öğrendim stres benim doğurgamlığımı 2 ay içinde elimden aldı ve Rabbim bana bi mucize verdi... Allah büyük görüceksin bak sağlıklı bir yavrucun olucak İnş... Plesanta geçen okudum biyerde 24 haftadan sonra yukarı yerleşiyomuş bütün gebelerde.. Akramızında durumu öyle burda bursada sühendan doktora gidiyor.. Kanaması var plesanta aşağıda rahim açılması var... Ve hiç umutsuz değil doktor... Sadece istirahat et başka bişeye gerek yok diyor kadın... Hiç birşey bizim elimizde değil her yaşadığımız imtihan... Bunu atlatmakta imtihan...
Allah kucagina nasip etsn. Sitres konusunda cok haklisin ama yasadim su yerde cok sitres var daha gecen bi kac gun icinde hic sucum yokken suclanip ustume gelindi bende hep sabirli sakin anlayisli olmaya calisirdim ama bi kriz gscti derken ikinci kaldiramadim ve ilk defa patladim kovayla birlikde odunlarin kaldirip salladim sinirden agzima gelenide soyledim hic bu kadar cildirdimi hatirlamiyorum. Ve bunlara alistimda ama bende artik birseylerin degismesini istiyorum. Bebegimin bu olayindan sonra kendimi daha kabuga cekme karari aldim. Igne oyasi resimdi dikisdi boyle takilicam insallah