• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun ben 1 hafta çektim karın etlerindeki ağrıyordu hala da balga mı atamadım öksürük için buharda yapabilirsin ben sıcak denedim olmadı soğuk buhar fayda etti

Sağol canım,
Ciğerlerim acıyo artık balgamı çıkartmaya çalışırken öksürmekten
3 gündür nefessizlikten uyuyamadım moralimde çok bozuk bu yüzden ağlayıp duruyorum

Coook geçmiş olsun canım acil sifalar versin Allah im ben çok çabuk atlattim zencefille ama bu geniz akintisini bir turlu cozemedim. Bir balgam oturuyor sanki bogazima ne kadar zorlarsam zorlayayım çıkaramıyorum. Dediğin gibi boğulacak gibi oluyorum.

Bu konuda yardimmmm

Sağol canım
Zencefilde içiyorum sürekli çay olarakta sıcak sütlede antibiyotikte fayda etmedi o kadar da dikkat ediyorum nasıl oluyo bu ciğerler doluyo anlamıyorum

Hanımlar merhaba. Doktorum ayrıntılı ultrason istedi, 12 ocakta giricem. Merak ettiğim şu; bu sıradan bir prosedür mü yoksa doktor ekstra bir şey gördüğünde mi istiyor ayrıntılı ultrasonu?

Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah. Hastalığın zerresi kalmasın. Yavrunda Allah'a Emanet. Allah'ın koruyamadigini kimse koruyamaz canım. Hiç bir şey olmaz korkma evvelallah

Amin canım Allah razı olsun, inan morol olarakta çöktüm nefessizlik uykusuzluk , Rabbim yardım etsin

3 gündür uyuyamadım, ciğerlerim dolu, burnum tıkalı , ne zaman uyusam boğulacak gibi olurum. Allahım yardım et bize, öksürmekten ciğerlerim ağrıdı yine de çıkaramıyorum balgamı :KK43:
Çok uykusuzum bebeğim için çok korkuyorum, bi taraftan antibiyotikler bi taraftan astım ilaçları , zencefiller yok açılmadı nefesim
Canim ya Rabbim sifa versin cok iyi anliyorum seni .kombinin petekleride bazen kotu gelebiliyor size dikkat et .dualarimdasin
bize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Cuma günü dr yengeme kese gözükmüyor buyuk ihtimal dusuk demişti ama yinede kan tahlili verdip pazartesi sabahı gel demisti
Bu sabah gittiğimizde kese gözükmüş yigenimin kalp atışları başlamış 7 haftalık olmus
Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah kimsenin kucağın boş birakmasin
Banada oyle demislerdi vucudum sivilce dolmustu stresten halen gecmediler .saglikla alir ins kucagina unutur bugunleri
Ben de yarın giricem inşallah ayrıntılıya...kızlar sabah evden çıktık asansöre bin in 5-10 tane merdiven vardı onlardan inerken son basamağa tam basamadım ayağım boşluğa geldi yavaaaşça düştüm :110: hafif dizim yere değdi o kadar...bişey olmaz heralde di mi...ay ben nolcam böyle salak salak yaa tövbe ya rabbim...daha yarısındayız bu halim ne...başım falan da dönmüyor aslında
Canim gecmis olsun .cok dikkat etmemiz gerekiyor.benim hep gozum yerde birseye takilmayayim diye

Hanımlar merhaba. Doktorum ayrıntılı ultrason istedi, 12 ocakta giricem. Merak ettiğim şu; bu sıradan bir prosedür mü yoksa doktor ekstra bir şey gördüğünde mi istiyor ayrıntılı ultrasonu?
Benim doktorum istemedi canim .hersey yolunda ben yaptir demiyorum dedi.bende istemedim yaptirmayi

Bi arkadas yazmıstı n11 den müslin aldım diye bende bakıyorum ama bazıları gercekten güzel görünmüyo eline ulastı mı kumasını begendi mi acaba yazabilir mi anakucagıda eklemiş biri ona bende baktım gruba atmıstım hatta bence alıcam ondan cok uzun süreli olmadıgı icin fiyatı iyi fonksiyonlarıda iyi

ftmkya ftmkya saat 2 de randevum canım çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider herşey iyidir Kuzuculu hafta çok hareketli öyle tekmeler atiyoki yerinlmden firliyorim

Benim doktorum istemedi canim .hersey yolunda ben yaptir demiyorum dedi.bende istemedim yaptirmayi

Canım kaç yaşındasın sen? Acaba diyorum tüm tahliller ultrasonlar bormal çıktıgı halde yaşımdan dolayı mı istedi ayrıntılı uştrasonu.. 33 yaşındayım ilk bebeğim

Canım kaç yaşındasın sen? Acaba diyorum tüm tahliller ultrasonlar bormal çıktıgı halde yaşımdan dolayı mı istedi ayrıntılı uştrasonu.. 33 yaşındayım ilk bebeğim

Canım yaşla alakalı değil o, genelde her doktor istiyor istemeyen istisnadır. Kendi detaylı bakan doktorlar genelde istemiyor. Ama %90 ı ister. Detaylı ultrasonda herşeye bakılıyor çünkü iç organlara kadar. Telaş yapılacak bir durum değil içini rahat tut.

IMG-20171224-WA0003.webp
IMG-20171224-WA0004.webp
IMG-20171224-WA0005.webp kizlar bunlar yeni cicilerimiz yanlislikla ilk grubuma atmisim :olamaz:

3 gündür uyuyamadım, ciğerlerim dolu, burnum tıkalı , ne zaman uyusam boğulacak gibi olurum. Allahım yardım et bize, öksürmekten ciğerlerim ağrıdı yine de çıkaramıyorum balgamı :KK43:
Çok uykusuzum bebeğim için çok korkuyorum, bi taraftan antibiyotikler bi taraftan astım ilaçları , zencefiller yok açılmadı nefesim
Can'ım çok geçmiş olsun. :(
Şu zeytinyağı pekmez pul biber karışımı vardı. Bi arkadaş demişti burda. Onu denedin mi

Bende doktoruma gittiğimde bir sorayım bakayım ne diyecek. İlk hamileliğim olduğu için ilk defa yaşıyorum uzun sürünce telaş yaptım. Netten okuduğum kadarıyla bazı annelerde görülebiliyormuş çok nadir olurmuş ama yinede olurmuş ve normalmiş. Ben yinede soracağım doktora gece sağa sola dönerken resmen içim çekiliyor :rolleyes:
Benim de ilk Can'ım. O yüzden endişe ettim ama dr her hamilenin bünyesi farklı dedi. Valka ben sağlıklı ağrısız günlerimi unuttum resmen. Nasıl bişeydi ağrısız dönmek birden yataktan kalkmak hatırlamıyorum yani. Yataktan zor kalkıyorum. Ama Kalkana kadar hareket ettikçe yürüdükçe açılıyor sanki. Ama azıcık dinleneyim uzanayım yine aynı.

bize duaların yer veren arkadaşlardan Allah razı olsun.
Cuma günü dr yengeme kese gözükmüyor buyuk ihtimal dusuk demişti ama yinede kan tahlili verdip pazartesi sabahı gel demisti
Bu sabah gittiğimizde kese gözükmüş yigenimin kalp atışları başlamış 7 haftalık olmus
Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah kimsenin kucağın boş birakmasin
Ohhhh çok şükür. Gözünüz aydın Can'ım ❤️❤️

Kızlar alıntı yapamadım bugün ayrıntılı randevusu olanlar güzel haberlerle gelsinler insallah Belirtisiznesne Belirtisiznesne Dolunay22 Dolunay22 ANNONA ANNONA
Yengene nasıl sevindim anlatamam benimde bi arkadasım var 5. Tüp bebek sonuncu 5 aylıkken karnında durdu kalbi cok kötü günler gecirdi onada cok sevindim Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın @semabsrn
Bid zıbın kıyafet meselesi var şimdi o kilola göre değişir bişey bence ama bende dün baktım 0-1 ler bana cok kücük geldi bence cok kücükleri hemen almayın son hflarda dr kilosunu söyleyince baktınız minnos edinirsiniz bi kac parca yoksa gercekten cok az giyer
Can'ım çok sağol. Benim iyi çıktı çok şükür.

Ayrıntılıdan geldim kızlar. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Sadece "anormal bulgularda plasenta anterior alt segmente iniyor " yazıyor.
Ama çok sorun değil sanırım çünkü sonuç kısmında. Normal ve tam muayene yazıyor. Bizim şıpa baş aşağı duruyordu. Yüzünü göstermedi bir türlü. Dr 15 dk sonra tekrar baktı. Yok. Hatta yüzünü iyice çevirdi elini kapattı. Yandan foto alabildiler.
Bu arada bezmi alem de en sonunda renkli şekilde gösteriyor. Yüzüne hep renkli baktık.
Anaamm en başta o kadar çirkindi ki :confused: allahım bu kime benziyor böyle dedim. Ama sonrakilerde düzeldi. Güzelleşti :KK70:
Aynı beeen :KK70: eşim bile dayanamadı dr un yanında ya bu aynı sen dedi :KK31: valla bana benziyor mu tam bilmem de babaya hiç benzetemedim. Dudakları falan ben özellikle :KK36:
1 tanede renkli foto verdi. Ama çok kaliteli değil tabi foto.
Bezmi alemde düşünenlerin bilgisi olsun. 30 dk kadar sürdü. :KK73:

Kızlar kaç kilo aldınız :olamaz::rolleyes:
BEN daha almadim . Basta bunun stresini cok yasamistim ama zaten kilolu oldugum ickn doktor almamanin daha iyi oldugunu soyledi.
Geçen pazar bel ağrısıyla sabahı zor ettim. Karnım da sertleşmeye başlayınca çok korkup acile gittim. Kalsiyum ve magnezyum eksikliği dedi dr. Bu hafta içinde gece bacak kramplarim başladı:KK43: birde gece rahat edemiyorum ben yatarken. Yan yatıyorum karnım aşağı düştüğü için rahatsız oluyorum. Kuyruk sokumum ağrıyor filan geceleri. Otuzlu haftalarda napacagim hicbilmiyorum.
Canim ben karnin yana dusmesinden rahatsiz oldugum icin gece yatarken battaniye sikistiriyorum karnimin altina. O destek veriyor cok rahat ediyorum. Esimle arama set sectim resmen :D bunun icin hamile yastiklari var ama ben gereksiz gordugum icin almadim battaniye isimi hallediyor. Sen de deneyebilirsin. Karnim cok buyumedi ama insan yine rahat edemiyor gercekten.
Sağlık ocağındaki hemsirem hamileler sakarlasabiliyor çok dikkat et demişti. İlgisi var mı bilmiyorum ama bende yemek yaparken sanki ilk kez yapıyor musum gibi bişey unutuyorum. :-)
Ayy ben bazen sogan, bazen salca koymayi bile unutuyorum. Bir de elim kezzetsizlesti sanki. Artik yemeklerim eskisi gibi guzel gelmiyor bana:/
Ben de yarın giricem inşallah ayrıntılıya...kızlar sabah evden çıktık asansöre bin in 5-10 tane merdiven vardı onlardan inerken son basamağa tam basamadım ayağım boşluğa geldi yavaaaşça düştüm :110: hafif dizim yere değdi o kadar...bişey olmaz heralde di mi...ay ben nolcam böyle salak salak yaa tövbe ya rabbim...daha yarısındayız bu halim ne...başım falan da dönmüyor aslında
Bende oyleyim. Bazen kapiya falan carpiyorum :D bir keresinde de duz yokda giderken yere dusmustum :/

Bazi doktorlarin cihazi daha kaliteli oluyor, direk ayrintili inceleme yapabiliyor her kontrolde. Onlar ekstra ayrintili istemiyor. Ama doktorun cihazi ayrintili yapmiyorsa mutlaka ister. Bebegin organ gelisimine galan bakiliyor, tirbaklarina kadar goruyor. Gerekli bir uygulama.

Ayrıntılıdan geldim kızlar. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Sadece "anormal bulgularda plasenta anterior alt segmente iniyor " yazıyor.
Ama çok sorun değil sanırım çünkü sonuç kısmında. Normal ve tam muayene yazıyor. Bizim şıpa baş aşağı duruyordu. Yüzünü göstermedi bir türlü. Dr 15 dk sonra tekrar baktı. Yok. Hatta yüzünü iyice çevirdi elini kapattı. Yandan foto alabildiler.
Bu arada bezmi alem de en sonunda renkli şekilde gösteriyor. Yüzüne hep renkli baktık.
Anaamm en başta o kadar çirkindi ki :confused: allahım bu kime benziyor böyle dedim. Ama sonrakilerde düzeldi. Güzelleşti :KK70:
Aynı beeen :KK70: eşim bile dayanamadı dr un yanında ya bu aynı sen dedi :KK31: valla bana benziyor mu tam bilmem de babaya hiç benzetemedim. Dudakları falan ben özellikle :KK36:
1 tanede renkli foto verdi. Ama çok kaliteli değil tabi foto.
Bezmi alemde düşünenlerin bilgisi olsun. 30 dk kadar sürdü. :KK73:
Hadi gözün aydın bende 2 de giricem inşallah benimde güzel geçer :emir_bebek:

Back
X