• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bi arkadas yazmıstı n11 den müslin aldım diye bende bakıyorum ama bazıları gercekten güzel görünmüyo eline ulastı mı kumasını begendi mi acaba yazabilir mi anakucagıda eklemiş biri ona bende baktım gruba atmıstım hatta bence alıcam ondan cok uzun süreli olmadıgı icin fiyatı iyi fonksiyonlarıda iyi
Kızlar muslin bez dediğiniz ne için kullanılıyor

Ayrıntılıdan geldim kızlar. Çok şükür bir sıkıntı görünmüyor. Sadece "anormal bulgularda plasenta anterior alt segmente iniyor " yazıyor.
Ama çok sorun değil sanırım çünkü sonuç kısmında. Normal ve tam muayene yazıyor. Bizim şıpa baş aşağı duruyordu. Yüzünü göstermedi bir türlü. Dr 15 dk sonra tekrar baktı. Yok. Hatta yüzünü iyice çevirdi elini kapattı. Yandan foto alabildiler.
Bu arada bezmi alem de en sonunda renkli şekilde gösteriyor. Yüzüne hep renkli baktık.
Anaamm en başta o kadar çirkindi ki :confused: allahım bu kime benziyor böyle dedim. Ama sonrakilerde düzeldi. Güzelleşti :KK70:
Aynı beeen :KK70: eşim bile dayanamadı dr un yanında ya bu aynı sen dedi :KK31: valla bana benziyor mu tam bilmem de babaya hiç benzetemedim. Dudakları falan ben özellikle :KK36:
1 tanede renkli foto verdi. Ama çok kaliteli değil tabi foto.
Bezmi alemde düşünenlerin bilgisi olsun. 30 dk kadar sürdü. :KK73:
Gözün aydın canım, bende de plasenta anterior yazıyor plasenta asagidaydi zaten benim biliyordum ben benimkini benzetemedim kimseye. Hatta eşim kime benziyor dedi doktor güldü daha çok küçük dedi

@-huzur- @ddades Ay kızlar şaka mı yapıyorsunuz ben geçen hamileliğimde 20-25 kilo aldım aon haftalarda tartılmadım bile Allah bilir 30 olmuştur...hamurişi tatlı ekmek yemiyorum ögretmenim bütün gün ayaktayım...bu ay almıycam diye o kadar çabaladım yine almışım 1 kilo...oldu mu sana 6 kilo :oha: çıldırıyorum yaa...ben napayım

al benden de okadar benim durum daha vahim bugün tartıldım ve 9 kilo almışım :KK57: bide dikkatte ediyorum yesemde alsam içim acımayacak.9 ayın sonunda işe yuvarlanarak gelecem sanırım

Gözün aydın canım, bende de plasenta anterior yazıyor plasenta asagidaydi zaten benim biliyordum ben benimkini benzetemedim kimseye. Hatta eşim kime benziyor dedi doktor güldü daha çok küçük dedi
Sağol Can'ım. Benim de aklıma sizler geldiniz Zaten. Herhalde plasenta rahim ağzına yakın aşağıda diye düşündüm.

Sağol Can'ım. Benim de aklıma sizler geldiniz Zaten. Herhalde plasenta rahim ağzına yakın aşağıda diye düşündüm.
Ama bu yukarı çıkar dedi plasenta previa var o tam rahim ağzını kapatiyormus o sıkıntılı. Benim bu biraz yukarı çıkmış hali . İnşallah sorun olmaz hiçbirimiz için.

Yaa bunlarda nee minnoşşş. :anneadayı::KK200::emir_bebek: Gulucukler icinde giysin.

Fiyatlari ne kadardi canim. Artik avm ler beni o kadar boguyor ki gezmeye gitmiyorum. Gittim mi aninda isimi halledip donuyorum.
9 lira 11 lira civarı yanılmıyorsam canım şöyle ağız sırt bezi yüz örtme için güzel olur

Ben yarım kilo almışım canım. Hamileligin başına 1 buçuk kilo vermiştim. Hala hamile kaldığım kiloya gelemedim.Doktor şimdilik böyle olması çok iyi diyor ama yinede korkuyorum bebegin gelişiminde sıkıntı olacak diye.
canım ben de 1.5 kilo aldım haftalarımız aynı senle. Ben cok hamur işi ekmek yemiyorum ondan hızlı almadım sanırım.
Hatta sen zayıfladın mı diyorlar:)) Bence kafana takma proteini sütünü eksik etme bebeğe gider onlar sen merak etme. Bu arada ben de biraz kalori alımını artırdım. Bira tombiş doğsun istiyorum kuzum

:)) olsun benzesin babaya sorun değil. Kız olsa bana benzemezse üzülürdüm. :))
Tabi belli olmaz yine de bizimki. Eşim baskın gen konusunda kendine çok güveniyordu. Yeğenleri falan hep kendilerine benziyor. Biz de Hayalkırıklığı yaşadı azcık :))
En güzeli iki tarafa da benzemesi aslında. Ben öyleyim mesela. Bazı yerler -ağız dişler- anneme bazı yerler -kaş göz burun- babama benziyor. Keşke öyle olsa.

Aynen canım bence dr iki tarafada benzesin en güzeli o.

Dolunay22 Dolunay22 hadi gözün aydın canim. Geçmiş olsun. Hep kendine mi baktın aynada. Bizim orda öyle derler. :KK48: çok sevindim. Yarında benim randevum var . Heyecanla bekliyorum
Sağol Can'ım. Evet aynada kendime baktım hep :KK73::cool:
Şaka bi yana aslında tüm gün eşimin fotosu var karşımda. Gözüm hep ona gidiyor gün içinde :)
Bakalım belki de yanılırız çok minik Zaten.
Ama eşimin o hayalkırıklığı hali yetti bana zaten :-)

Diyetisyene gittim bugun. Bu listeyi verdi bana. Cok kilo aldim ben boyum 160 kilom 69. 61 kilo ile basladim hamilelige. 10 gun sonra randevum var yine. Bakalim neler olacak. Bakiyorum listeye baya az yemek var yahu ama yapicam ya baska carem yok. Yilbasi gecesi biraz sikinti olabilir ama tutacagim kendimi. Umarim :)
Liste burada @Hafsa_23

Eklentiler

• 20171225_151709.webp
    20171225_151709.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 82
Bunlar da 1 porsiyon meyve derken kastedilenler yahu ben bir butun ayva yiyordum gunde 4te birini yemeliymisim meger :110:

Eklentiler

• 20171225_152153.webp
    20171225_152153.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 90
Back
X