• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın kızlar, bende bu ara dişeti kanamaları başladı. Her fırçalamada lavaboya kan tükürüyorum resmen :KK43: Bu durumda olan var mı aramızda. Geceleri yatmadan belki işe yarar diye tuzlu suyla gargara yapıyorum ama nafile
Aynen benimde kanama yapıyor fırçalama esnasında ama hamilelikte normal olduğunu biliyorum

Bendim o merak eden:halay:
Demek yapıyorlar orda da, bugüne kadar Karatay ın hiç yanlış bişey savunduğunu görmedim, Allahım çok karışığım o_O
Doktorum 55 yaslarinda sanirim. O yuzden daha eski kafa mi diye dusundum ama
Ayni doktor bana istersen halter kaldir, yeterki spor yap da diyor. Cagdas bilgiden cok uzak oldugunu dusunmuyorum. Bir de ben kesinlikle seker yuklemesi istemiyorum derken aninda doktorun o anki yuz ifadesinden bakislarindan ikna oldum. Isterseniz siz de kendi doktorunuza sorun.

Zaten esim eve hamurisi bir yiyecek ve serbetli tatli soylemis malesef afiyetle yedim. Kendi kendime seker yuklemesi yapmis oldum. Bugun de saglikli beslenme yalan oldu. Yarin kesin basliyorum :)

Günaydın hanımlar size bir sorum var sabah kalktığım zaman vajinada yanma oluyor ve akıntı geliyor ama gün içinde su içip wc gittikçe rahatlıyorum sıkıntı kalmıyor var mı böyle birşeyler yaşayan

Günaydın hanımlar size bir sorum var sabah kalktığım zaman vajinada yanma oluyor ve akıntı geliyor ama gün içinde su içip wc gittikçe rahatlıyorum sıkıntı kalmıyor var mı böyle birşeyler yaşayan
Günaydın canım, kaşıntıda eşlik ediyorsa mantar olabilir. Yada idrar yolu enfeksiyonuna baktırdın mı hiç.

Kızlar ebebeğin internet sitesinde bebek beslenme araç gereçlerinde bugüne özel indirim var. Normal fiyatlarına göre baya uyguna geliyor. Bir çok ihtiyaç alınabilir, bakın derim

Arkadaşlar merhabalar. Kısmetse bende Allah'ın izniyle mayıs ortası gibi doğum yapacağım. Sezaryen doğum bir kızım var 1 yaşında sayılır ayrıca 20+5 günlük gebeyim. Pazartesi doktora gittim ve plasenta önde sezaryen dikiş yerine yapışmış dedi. Doğumu devlet hastanesi gibi donanımlı bir hastanede yaptır kanama olabilir vs .... dedi, korku aldı beni. Yapışık olup sağlıklı doğum yapan var mı aranızda veya aynı durumda olan bilgi ve tecrübelerini paylasirsa çok sevinirim. içim çok karardı arkadaşlar aydınlanmak istiyorum... herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim.

Günaydın canım, kaşıntıda eşlik ediyorsa mantar olabilir. Yada idrar yolu enfeksiyonuna baktırdın mı hiç.
Kaşıntı Yok canım sadece sabahları rahatsız edecek şekilde oluyor baya oldu idrar yolu enfeksiyonu bakıldı yoktu akıntıda da koku falan Yok kfam karıştı enfeksiyon var mı yok mu?

Mantardir canim o
Kaşıntı olmadan mantar olur mu?

Arkadaşlar merhabalar. Kısmetse bende Allah'ın izniyle mayıs ortası gibi doğum yapacağım. Sezaryen doğum bir kızım var 1 yaşında sayılır ayrıca 20+5 günlük gebeyim. Pazartesi doktora gittim ve plasenta önde sezaryen dikiş yerine yapışmış dedi. Doğumu devlet hastanesi gibi donanımlı bir hastanede yaptır kanama olabilir vs .... dedi, korku aldı beni. Yapışık olup sağlıklı doğum yapan var mı aranızda veya aynı durumda olan bilgi ve tecrübelerini paylasirsa çok sevinirim. içim çok karardı arkadaşlar aydınlanmak istiyorum... herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim.
Plasenta aşağıda benim de ama yapışık falan birşey demedi ne zaman tam teşhis koydu sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım kafana takma inşallah doktorlar bazen en kötü ihtimali söylüyorlar seni düşünmeden. Benim bir tanıdığım 5.ayın sonunda çok kanaması olarak bir özel hastaneye gitti plasenta aşağıya inmiş doğum yapcan mecbur dediler. Devlet hastanesine gitti sonrada orada 3gün yatırdılar kanaması durdu normal hayatına geri döndü. Ve hatta normal doğumla bebeğini kucağına aldı. Plasenta bile yukarı çıkabiliyor sonradan biz inşallah dua edip bekleyelim. Stres yapma

Kaşıntı Yok canım sadece sabahları rahatsız edecek şekilde oluyor baya oldu idrar yolu enfeksiyonu bakıldı yoktu akıntıda da koku falan Yok kfam karıştı enfeksiyon var mı yok mu?

Kaşıntı olmadan mantar olur mu?
Canım yapar mısın bilmem ama ben söyleyin. Bir arkadaşım da yanma ve kaşıntı vardır elma sirkesini suya katıp biraz onunla taharet yaptı yaktı biraz ama geçti demişti. Bende de az bir enfeksiyon çıktı sirkeli suyu bende yaptım şuan çok rahatım. Günde 2kez kullanıyorum

Günaydın kızlar, bende bu ara dişeti kanamaları başladı. Her fırçalamada lavaboya kan tükürüyorum resmen :KK43: Bu durumda olan var mı aramızda. Geceleri yatmadan belki işe yarar diye tuzlu suyla gargara yapıyorum ama nafile
Benimde çok kanıyordu. Sensodyne pronamel aldım hassas dişetleri için. O kanatmıyo. Bide bu ara süt yoğurt fazladan tüketiyorum azaldı gibi.

Gece yatmadan da bol su içip gece de tuvalete kalmayı dene geçmezse de bi doktora görün canım. İdrarını tutmuş gibi olduğundan da yanma yapabilir. Gün boyu yaşamayıp bunu sadece sabah oluyosa öyle bişeydir heralde.

Canım yapar mısın bilmem ama ben söyleyin. Bir arkadaşım da yanma ve kaşıntı vardır elma sirkesini suya katıp biraz onunla taharet yaptı yaktı biraz ama geçti demişti. Bende de az bir enfeksiyon çıktı sirkeli suyu bende yaptım şuan çok rahatım. Günde 2kez kullanıyorum
Sirkenin bir zararı olmaz belirli bir ölçüsü var mı?

Sirkenin bir zararı olmaz belirli bir ölçüsü var mı?
Canım ben yarım litrelik su ped şişesi var ya kaynamış soğumuş suya sirkenin kapağıyla 3 4kapak döküyorum. Boş spreyl kutusu varsa oda olur. Peçeteye döküp siliyorum. Durulayıp kuruluyorum. inşallah şifa olsun sanada

Kızlar ebebeğin internet sitesinde bebek beslenme araç gereçlerinde bugüne özel indirim var. Normal fiyatlarına göre baya uyguna geliyor. Bir çok ihtiyaç alınabilir, bakın derim

Bişey sorucam şimdi orda bi dünya biberon var cam olanlarmı sağlıklı ucu nasıl olsun anne göğsüne benzeyen az akıtan ve bebeğin emmesini sağlayan hangisi

Screenshot_20171228-115122.webp
Bişey sorucam şimdi orda bi dünya biberon var cam olanlarmı sağlıklı ucu nasıl olsun anne göğsüne benzeyen az akıtan ve bebeğin emmesini sağlayan hangisi
Ben avent natural cam biberon kullandım. Bir kaç aylıkken işe başladım ve bakicimiz biberonla süt verdi. Aventin natural biberonu anne göğüs ucuna yakın olduğu için oğlum memeyi bırakmadı çok şükür. Hem biberon hem de 2 yaşını geçmişti hala emziriyordum.
Resmini ekledim ilk başta bu biberon yetiyor 6 ay kadar. Sadece ucundaki silikonu 3 aydan sonra 2 delikli olanla degistirdim. Bu tek delikli zaten bebek öyle kolay çekmediği için memeyi bırakmıyor. Bu fiyata mümkün değil bu biberon. Ben 3 sene önce 30 a yakın bir fiyata almıştım. Ilerleyen aylarda 240 ml lik avent plastik naturalini aldım. O zaman bebek eliyle kavradığı için cam tehlikeli olabilir diye düşündüm

Son düzenleme:
Bişey olmaz canım endişe etme bugun bol vitamin ye dengele İnşallah.. İlaçlarını yanyana koy ben hepsini ni yere koyuyorum okadar çok ki hayatımda hiç bukadar ilacım olmadı ve bukadar uzun süreli olmadı.. İğne.,ecopirin, vitamin, devit, progestan,... Unutunca stres en iyisi sırala biyere sağ baştan başla içmeye:olamaz::olamaz::olamaz:
Ferro sonol işi karıştırıyor eczacı sabah aç karnına veya yemekten iki saat sonra al dedi aç içince midem bulanıyor. Yemekten sonra içiyorum e bu sefer aradan biraz süre geçsin decavit i öyle içeyim diyorum ama maalesef unutuyorum. Saat alarmı yapayım en iyisi:anneadayı::anneadayı:

Can'ım çok indirim Yok aslında. Öyle gösteriyorlar. Şimdi aynı biberona civilde bebe bebekte baktım. E bebekte 33 tl civilde 26 tl.
Aklında bulunsun. Philips aventin 240 ml cam biberonu.

Back
X