- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #17.101
Sen de sağol canım. Sağlıkla kullansın inşallah bebişinSağol canım aldım biberonu , sayenizde çok iyisiniz iyiki varsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de sağol canım. Sağlıkla kullansın inşallah bebişinSağol canım aldım biberonu , sayenizde çok iyisiniz iyiki varsınız
Guzel duruyor canim hic arastirmadim bebek arabalarini travel sistemmi oluyor bu
Hastane çıkışını oğlum ancak 1 ay giyebildi çabuk buyuyolar çünkü 03 ay daha mantıklı yenidoğan çok almamak lazimKızlar bu hastane çıkışları 0-3 aylık mı oluyo yoksa daha mı küçük . Ben henüz bi hastane cıkışı beğenmedim acaba 0-3 aylık takım alsam parca parça kendim birleştirsem büyük mü olur
Aklıma yatan bi hastane çıkışı bulamazsam parca parca beğenip birleştiririm o zmnHastane çıkışını oğlum ancak 1 ay giyebildi çabuk buyuyolar çünkü 03 ay daha mantıklı yenidoğan çok almamak lazim
Ayrintiliya girdik bugun. Sukur hersey yolunda dedi doktor. Bu da bizim koca burunlu gulec surattecrubeli anneler gercekten bu 4d resmine benziyor mu dogunca bebekler?
Canim birsey sormak istiyorum .ben oglumu emzirirken cok sutum yoktu ama yetti hamdolsun.yinede millete bakiyordum diger gogsude emziriyorlardi.bana hic kimse dememisti.soldaki gogsumu emdiginde hemen doyuyordu zaten digerini almiyordu sen nasil yaptin .
Iyi de bu bebeği aldırmak için bir sebep değil ki...çoğu düzeliyor birkaç ay sonra bazıları doğumdan sonra...bebek takip ediliyor...eger başka bir yerinde sorun yoksa yani anomali gösteren bi bozukluk yoksa diğer organlarında gelişiminde, iyileşirKizlar herkese selamlarrr. Bugun detayli usg vardi. Acikcasi sukretsemde canim biraz sıkıldı. Kalpte ekojen odak gözlendi. Dr bunun tek basina bisey ifade etmedigini soyledi. Bende ben cok takarim diyince o zmn nifty harmony test yaptir rahatla dedi. Aldirmicaksanda hic yaptirma dedi. Smdi bu problemi yasayanlar ne dusunuyosunuz naptiniz. Bununla birlikte herhangi bi belirti yok hersey normal ama o kafami kurcaladi
Cani ayni seyi arkadasim yasadi. Hicbir baska problem yoktu ikili de gayet iyi gelmisti. Ama arkadasim tabi ki uzuldu biraz. Harmony test icin para vermek hem fazla geldi hem de diyelim ki bir sorun var ben zaten gebeligi sonlandiramam, sadece kafam rahat olur ne oldugunu bilirsem ama yine de yaptirmayacagim dedi. Zaten bir sure sonra kalpteki o parlama kayboldu. Doktoru da oyle demisti zaten. Istersen doktorunla ya da baska bir doktorla yine gorus. Ilerleyen gunlerde insallah kaybolacaktir o. Cok sik rastlanan ama sorunlara yol acmayan bir durum. Guzel dusun olur mu?Kizlar herkese selamlarrr. Bugun detayli usg vardi. Acikcasi sukretsemde canim biraz sıkıldı. Kalpte ekojen odak gözlendi. Dr bunun tek basina bisey ifade etmedigini soyledi. Bende ben cok takarim diyince o zmn nifty harmony test yaptir rahatla dedi. Aldirmicaksanda hic yaptirma dedi. Smdi bu problemi yasayanlar ne dusunuyosunuz naptiniz. Bununla birlikte herhangi bi belirti yok hersey normal ama o kafami kurcaladi
Amin inşallah sagolasin. Geçen salı gittim özele. Plesanta önde, dikise yapışık dedi. 4 ocakta detaylı ultrason randevum var iple çekiyorum değerlendirme sonuçlarıni yazarım buradanPlasenta aşağıda benim de ama yapışık falan birşey demedi ne zaman tam teşhis koydu sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Herhangi birsey yok baska. Bende oyle dusunuyorum insallah duzelirr. Duzelmesede bi gosterge ddgil diyo. Ama insanin cani sıkılıyo iste. Birde kizlar 20+1 de 300 gr 21 cm normal mi sizlerin nasildiIyi de bu bebeği aldırmak için bir sebep değil ki...çoğu düzeliyor birkaç ay sonra bazıları doğumdan sonra...bebek takip ediliyor...eger başka bir yerinde sorun yoksa yani anomali gösteren bi bozukluk yoksa diğer organlarında gelişiminde, iyileşir
Cani ayni seyi arkadasim yasadi. Hicbir baska problem yoktu ikili de gayet iyi gelmisti. Ama arkadasim tabi ki uzuldu biraz. Harmony test icin para vermek hem fazla geldi hem de diyelim ki bir sorun var ben zaten gebeligi sonlandiramam, sadece kafam rahat olur ne oldugunu bilirsem ama yine de yaptirmayacagim dedi. Zaten bir sure sonra kalpteki o parlama kayboldu. Doktoru da oyle demisti zaten. Istersen doktorunla ya da baska bir doktorla yine gorus. Ilerleyen gunlerde insallah kaybolacaktir o. Cok sik rastlanan ama sorunlara yol acmayan bir durum. Guzel dusun olur mu?
Canım ben de 20+1 de gittim 330 grdı ama bana boyunu söylemedi doktor ben de sormamışım. Lütfen kafana takmamaya çalış, bu odaklar zamanla düzeliyorHerhangi birsey yok baska. Bende oyle dusunuyorum insallah duzelirr. Duzelmesede bi gosterge ddgil diyo. Ama insanin cani sıkılıyo iste. Birde kizlar 20+1 de 300 gr 21 cm normal mi sizlerin nasildi
Sezeryan arası az diyemi böyle olmuş yaa benimde 5 ay iki gebelik arası İnş Allaha emanetler canımAmin inşallah sagolasin. Geçen salı gittim özele. Plesanta önde, dikise yapışık dedi. 4 ocakta detaylı ultrason randevum var iple çekiyorum değerlendirme sonuçlarıni yazarım buradan
Canim biz ayrintilida (yani dun) 21+1dik 418 gramdi agirligi ve 24.5 cm boyu. Burada mesajimizin altinda yazandan kucuk yani bizimki de. Ama normaldir sanirim doktor birsey demediyse bence hersey yolunda demektir.Herhangi birsey yok baska. Bende oyle dusunuyorum insallah duzelirr. Duzelmesede bi gosterge ddgil diyo. Ama insanin cani sıkılıyo iste. Birde kizlar 20+1 de 300 gr 21 cm normal mi sizlerin nasildi
Banada aynı şey söylendi ve inanki bu hiçbir şey ifade etmiyor oğlumdada görünmüştü ve kalbinde kendinde sapasağlamKizlar herkese selamlarrr. Bugun detayli usg vardi. Acikcasi sukretsemde canim biraz sıkıldı. Kalpte ekojen odak gözlendi. Dr bunun tek basina bisey ifade etmedigini soyledi. Bende ben cok takarim diyince o zmn nifty harmony test yaptir rahatla dedi. Aldirmicaksanda hic yaptirma dedi. Smdi bu problemi yasayanlar ne dusunuyosunuz naptiniz. Bununla birlikte herhangi bi belirti yok hersey normal ama o kafami kurcaladi
Insallah canim. Bence bundan sonra her gittigmizde boyunu kilosunu soralim paylasalim.Canım ben de 20+1 de gittim 330 grdı ama bana boyunu söylemedi doktor ben de sormamışım. Lütfen kafana takmamaya çalış, bu odaklar zamanla düzeliyor
Iste 1 hafta geriden geliyo dedi 3 hafta sonra tekrar bakicam ilerlemismi dedi. Ben tekrar gitmeyi dusunmuyorum acikcasi kendi doktorumun olcumlerinde ilerleyio ilerlemedigini takip edebilirz. Bunun icin detayliya girmicem tekrar.Canim biz ayrintilida (yani dun) 21+1dik 418 gramdi agirligi ve 24.5 cm boyu. Burada mesajimizin altinda yazandan kucuk yani bizimki de. Ama normaldir sanirim doktor birsey demediyse bence hersey yolunda demektir.
Ayy insallah canim iste boyle gercek hikayeler duyunca cok mutlu oluyorum. Asyali kadinlarin yuzde 30unda gorulur yaziyo nette. Allah'a sukur baska birsuru sey cikabilrdi. Bin şükür demekki daha cok dua edip sukretmem gerekiyo oyle dusunuyorumBanada aynı şey söylendi ve inanki bu hiçbir şey ifade etmiyor oğlumdada görünmüştü ve kalbinde kendinde sapasağlam
10 parça hastane çıkışı 2 takım almayı düşünüyordum bu kadar kısa süre mi giyiyorlar Hastane çıkışını oğlum ancak 1 ay giyebildi çabuk buyuyolar çünkü 03 ay daha mantıklı yenidoğan çok almamak lazim