• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım sen hangi siteden aldın bi modastra var bi de ebabynest diye bi site var görseller aynı ama ebabynest de standart ve büyük boy diye iki ölçü yazmış

Canım ben modastra'nın kendi internet sitesinden aldım, tesadüfen keşfetmiştim çok hoşuma gidince direkt sipariş vermiştim, ebabynest i falan hiç bilmiyorum. Modastra'nın sitesindeki ürün açıklamasında 2 yaşına kadar yatabiliyor yazıyordu hepsinde.

Bebeğin üstüne ince battaniyesini örtüyoruz değilmi peki altına sadece çarşafmı yoksa altınada battaniye örtüyormuyuz :mad: doğjmdan korkmuyorumda doğum sonrası bebeğimle başbaşa kalacağım zamanlardan korkuyorum , inşallah incitmeden sağsalim büyütürüz
Bu dünyada ona en güzel bakabilecek kişi sensin :-) doğsun hele bir dilinden bir sen anlayacaksın. Herkes bişeyler söyleyecek sen en doğrusunu yapacaksın :p
O özel kuvvetli bağ hepimizde oluşsun inşallah ya

Geçmiş olsun canım inşallah stente gerekmkalmaz. Çok k zorlamamak istirahat etmek etmek gerekiyor sanırım değil mi. Çok olup olmadığı ne zaman belli olacak

Doktorum aradı canım kistten dolayı genişleme oluyor kist tam ortada ve biraz büyük olduğu için genişliyor dedi. Şimdilik sıkı takip edeceğiz ağrılara azcık dayanacaksın eğer devam ederse o zaman stent takarız dedi. Şimdilik takip edeceğiz ve asla sağa yatmıcam gece bile değiştirmemeye çalış pozisyonunu dedi. İyi dilekleriniz için çok sağolun gerçekten.

çok sağol canım içim rahattın inşallah düzelir ne guzel demıs doktor öyle hemen panıklıyoruz bızde:anneadayı:ay ne güzel haber sevındım senın adına:nazar:bende takıpteyım ıkı hafta sonra gidicem degerlendırcek doktorum aynen oyle bebeklerımız iyi olsun biz katlanırız, herseyımızın olumlu gitmesi tek dileğim :emir_bebek::KK200::dua:

Çok sağolasın canım benim inşallah bebeklerimiz iyi olacak. Annelik duygusu gerçekten çok başka kendimi unuttum kist olduğuna bile sevindim bebişin çok iyi deyince. Bu zor dönemlerimiz geçince hepsi sadece hatıra olarak kalacak. İnşallah hep birlikte güzel ve sağlıklı bir şekilde atlatacağız şu dönemleri. Hepimize hep dua ediyorum bebeklerimiz iyi olsun biz iyi olalım :KK200::anneadayı:

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin biliyosun ikiz bekleyen arkadaşımızada taktılar stend korkma zaten inşi gerek kalmaz ama şükür ki tedavisi olan bir durum

Sağolasın canım, şuanlık stent takılmayacak kistin durumuna göre takip edilecek ilerlerse o zaman mecbur takarız dedi doktor. Sadece soluma yatacağım gece bile sağa dönmemeye çalış asla sağına yatma dedi. Sağ böbrekte olduğu için baskı yapmayacakmışım. İte kaka gerek kalmadan inşallah atlatırım bu dönemi :KK200:

İyiz canım şükür minnak büyümüş şükür gerilik var ama ilerlememiş şükür Oo arkadaş @Haydarinna arkadaşımızdı iyidir inşallah dua ediyorum sürekli onada
Cok sevindim canim senin adina :) insallah diger arkadas da iyidir.
Doktora birsey soramiyorsun ki hep susturuyor. Arastirma diyorumya bundan sebeb hic sevmiyorum. agrim var diyorum 22 haftadan beri agrimda var en son o zaman ozele gittim. Ozeldeki doktor bebegin esi asagida ve pozisyon oturu agrin var senin dedi anladi. Ben daha demeden Arastirma diyorum agrim var sadece biliyorum diyor baska birsey yok sen biliyonda ben ne biliyorum dimi. Bakip yollamanin derdindeler ya bide doktorun tek bir kisi olamiyor malesef
Haklisin canim. Ben de arastirma hastanesine gidiyorum. En kötü yani dedigin gibi ayni doktora surekli devam edemiyor olusun.

Kizlar 2 gundur bi rahatsizligim var adini koyamadim gece hic uyutmadi.hala agri var.
Yedigim hersey bogazimda kaliyor sanki hic erimiyor gb .reflu gb hep geri geliyor.ama ayni zamanda sirtimada bicak saplaniyor gibi bi agri var .
Sag bobrek tarafimdada agri hissediyorum .
Yemek bile yedirtmiyor .doktora gitmeye cok korkuyorum kotu birseymidir niye boyle oldu anlamadim .

Kizlar 2 gundur bi rahatsizligim var adini koyamadim gece hic uyutmadi.hala agri var.
Yedigim hersey bogazimda kaliyor sanki hic erimiyor gb .reflu gb hep geri geliyor.ama ayni zamanda sirtimada bicak saplaniyor gibi bi agri var .
Yemek bile yedirtmiyor .doktora gitmeye cok korkuyorum kotu birseymidir niye boyle oldu anlamadim .
Ayyy o bobrek agrisi bende de var ama sagli sollu benimkisi ya tam olarak bobrekmi onuda bilmiyorum ama ben ozellikle yatinca cok cekiyorum o agriyi bazen yataktan kalkamicam diye korkuyorum acikcasi..

Kizlar benim yaklasik 2 haftadir goguslerim ucu cok aciyo ya..bole arada bi zaman sızlıyo bile sonra geciyo.. ama agri hassasiyet hep var.. krem denedim bi kac kez gecmedi.uc kismi yara gibi oluyo ne yapmak lazim :(

Geçmiş olsun canım inşallah stente gerekmkalmaz. Çok k zorlamamak istirahat etmek etmek gerekiyor sanırım değil mi. Çok olup olmadığı ne zaman belli olacak

Çok güzeller ya. İkincisi bir tık daha çok hoşuma gitti.

Canım ilk bebişte olurdu benim ama tansiyonum vardı. Tansiyon yoksa normalmiş varsa tansiyonuna dikkat etmelisin demişti. Basınçtan oluyor eğilince baş ağrıması.
Ben de kafamı secdeye koyunca beynim akıyor resmen aşağıya

Benim normalde tansiyonum 9 a 6 yada 10 aktiydi simdi hamilelim bu zamaninda 12 alti 11 6 felan cikiyor normalde bu tansiyon normal ama bilemedim aradan basim cok agriyor ama dayanma calisiyorum.

Ayyy o bobrek agrisi bende de var ama sagli sollu benimkisi ya tam olarak bobrekmi onuda bilmiyorum ama ben ozellikle yatinca cok cekiyorum o agriyi bazen yataktan kalkamicam diye korkuyorum acikcasi..
Aynen bende persembe doktorum cok zor sabrediyorum.
Kizlar benim yaklasik 2 haftadir goguslerim ucu cok aciyo ya..bole arada bi zaman sızlıyo bile sonra geciyo.. ama agri hassasiyet hep var.. krem denedim bi kac kez gecmedi.uc kismi yara gibi oluyo ne yapmak lazim :KK43:
Ayva cekirdegi zararlimi suan bilmiyorum bi arastir istersen

Kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için, böbrekteki kist tam ortada ve biraz büyük olduğu için böbreğimde genişleme yapmış ağrı yapar dedi ama biraz daha dayan sıkı takip edelim daha büyümeye devam ederse o zaman stent takarız dedi, hiç sağına yatma sadece soluna yat takipte kalalım dedi çok şükür. Allah razı olsun dualarınız için.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bebeğin sağlıklı doğacak bu günleri en iyi şekilde atlatacaksın, Allah'ın izniyle sende bebeğinde iyi olacaksınız inşallah :dua::nazar:

Can'ım üşütmüş olabilir misin? Sırt ağrın ondan olabilir.
Bu haftalarda midemizde sıkışıyor iyice. Dün gece benim midemde çok fenaydı afedersiniz çıkardım tüm yediklerimi.

Bnde hasta gbiyim hiç grip gbi değil ama mide de sürekli bi rahatsızlık hissi ve canım hiç biley yemek istemyor kemiklerim falan ağrıyor . Ama midemin sıkıntısı süt diye düşünüyorum ben ishal yaptı süt beni yine maalesef bi daha da içmicem :63:

Back
X