• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hicbilmiyorum .buara oglumun astimi artti sik sik havalandiriyorum.kendimide havalandirmis olabilirim.:KK53:

Gripte var gecmedi o alistim ona .
Sutmu dokunuyor sana cok kotu o_O

Insallah .topikce rahatsiziz.o_Oyada bu yil boyle bilemedim
Valla bi dogurdaydik zaten adagim varda ilan edicem herkese ben dogurdum diye.. :)

Merhaba kızlar. Çok kötü uykusuzluk çekiyorum. Gerek huzursuz bacak yüzünden, gerek burun tıkanıklıgımdan dolayı uykuya dalmakta sorun yaşıyorum. Haftalardır günde 1 saat bile uyuyamıyorum ve artık cidden sinirlerim bile bozuluyor. Çok halsizim. Dr sipraktin tavsiye etti. Aranızda benzer durum yaşayan var mı?
Gecmis olsun canim .
Zaman zaman olup geciyor.hergece baska bisey oluuor benim bi gece burnum kaniyor tikaniyorum bi gece alerji tikiyor.

Canım sağolasın Allah razı olsun senden. Benim durumum aynı doktor Doğuma kadar yatacaksın hastanede dedi sata göre 30 haftalık usg göre 28 haftalık görünüyorum en kötü 34 geçmen gerekiyor diyolar ama her an zehirlenme olabilir alabiliriz diyolar bekleyip göreceğiz rabbim bize neyi gösterecek
Senin için 1 gün bile geçse kârdır canım hastanede kalmak berbat bişey olsada geçirdiğin her güne şükret.34 hafta diye bişey yok ciğer gelişimini bebek bakım ünitesinde çok rahat devam ettirebiliyorlar seni neden bu kadar korkutuyorlar anlamıyorum

Bebeklerin poposunu nasıl yıkıyorsunuz günde kaçkere baya banyoya götürüpmü yıkıyorsunuz üşümüyomu kafamda deli sorular :işsiz:
Ilık suyu kaba koyup pamukla siliyorsun üşütürsün bebeği hep yıkanırmı
Kizlar cok guzel kumas satan bi site buldummm www.dekorinyo.com :KK37:
Babynest veya farkli bisey diktirecek olanlara fikir olsun ben cok begendim desenleri..

Bu tarzları da görüyorum canım. Bide satılırken boyut olarak standart ve büyük boy var.Hangi boyut daha iyi olur
Standart Boy :75cm
en.jpg
En :35cm
yukseklik.jpg
Yükseklik :12cm
Büyük Boy:Boy :80cm
en.jpg
En :45cm
yukseklik.jpg
Yükseklik :17cm
O site pahalı geldi haftasonu valideyle gittik Ümraniye de kumaşçılar çarşısı mt 14 tl kumaşı okadar Güzelki zaten 2.40 en x 1.0mt alıosun 2 desen olacağı için fazlasıyla kalıyor kumaş yastık , bel desteğide yapıcaz . 2 kiloda elyaf aldık içini doldurmak için. nevresim takımıda yapıcaz .
Kayınvalide dikiş hocası idi ismekte, benim tarafımsa terzi şimdi bıraktılar sadece satış işi yapıyorlar artık . Kendimde biliyorum şanslıyım:KK51: yurtdışında 3 boy var normalde iç ölçüleri
baby: 60x30
Toddler:80x40
Maxi toddler :100x40 ben de ortadakine göre kalıbını çıkardım diğeri çok büyük sonra yatakta yatırırım diye düşünüyorum

Paradontax denedin mi canım, inadına fırçala demişti bana diş hekimi, gidip gelip fırçaladım çok nadir kanıyor artık, bir arkadasa da söylemiştim onun da düzeldi. Sen de öyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün
Benim diş erlerimde çok kanıyor signal white now kullanıyorum onu deneyeyim birde

Evet evet geriliyor şişiyorum ben de, yedigime bin pişman oluyorum. Hatta bi yerde Doğum yaklaştıkça iştah kesilir diye okumuştum, korktum erken Doğum mu yapıcam diye..
Ay bu yaklaştıkça dediği zaman dilimi bir iki ay olsa gerek :KK53:
Yoksa hepimiz erken Doğum yaparız.
Ama benim iştahım kesilmedi ki :olamaz:
Çok ekmek yiyorum o da şişiriyor :KK47:

Hicbilmiyorum .buara oglumun astimi artti sik sik havalandiriyorum.kendimide havalandirmis olabilirim.:KK53:

Gripte var gecmedi o alistim ona .
Sutmu dokunuyor sana cok kotu o_O

Insallah .topikce rahatsiziz.o_Oyada bu yil boyle bilemedim
Ewet maalesef süt dolunuyor sanırım dört kere gittim tuvalete şimdiden

Kızlar sütyen bedenim 85 emzirme atleti siparisi vericem 90 mi cekmç ihtimaline karşı 95 mi versem
Can'ım ben de 75 B takıyordum. 80 C aldım.
Bel göğüs çevresi genişliyor daha çok. Benim öyle olmuş yani. Çekme yapmadı. Pentiden almıştım.
Göğüslerin çok büyümediyse 95 çok büyük gelebilir.

Merhaba kızlar. Çok kötü uykusuzluk çekiyorum. Gerek huzursuz bacak yüzünden, gerek burun tıkanıklıgımdan dolayı uykuya dalmakta sorun yaşıyorum. Haftalardır günde 1 saat bile uyuyamıyorum ve artık cidden sinirlerim bile bozuluyor. Çok halsizim. Dr sipraktin tavsiye etti. Aranızda benzer durum yaşayan var mı?

Burun bandı kullan ben kullanıyorum

Göğse de sürülür değil mi. Hiç düşünememiştim. Ama erkenden göğüs uyarılması doğumu tetikler diye biliyorum son ay sürerim artık
Canım 4.aydan beri düzenli sürüyorum çok uyarıcı şekilde sürmüyorum sürekli nemli tutuyor

İyi geleceğine eminim denemeni tavsiye ederim ben sürekli sürüyorum göğüs ile basen arasına sürüyorum
Hindistan cevizi yağı ben de aldım canım ama geceden sürdüm ertesi gün öğlen gibi bi kokuyor ev ama koku nerden geliyor bulamıyorum, meğer benden geliyormuş, sanırım benim tenimle karışınca olmadı bu yağ :( resmen porçöz gibi kokuyordu, bir daha da süremem sanırım koku beni çok etkiledi

Hindistan cevizi yağı ben de aldım canım ama geceden sürdüm ertesi gün öğlen gibi bi kokuyor ev ama koku nerden geliyor bulamıyorum, meğer benden geliyormuş, sanırım benim tenimle karışınca olmadı bu yağ :KK43: resmen porçöz gibi kokuyordu, bir daha da süremem sanırım koku beni çok etkiledi
Aaa kokusu çok güzel oysa ki sana mı öyle geldi yada markasındamı sıkıntı var acaba

Back
X