• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bez konusu konusulmusken yazayım dedim 5 sene önce bende ilk 1-2 bedende prima premium care kullandım sonra aktif bebeğe gectim memnundum öyle büyük bi sıkıntı yasamadım ama baktım 2017 den sonra değiştiğini yazmıs herkes premiumdaki o dokunun yapısıp kaldıgını filan huggies yeni dogandan memnun olan okudum baya tamda üstüne arkadasıma vermişler bez tanıtımı icin benim baya hosuma gitti icini dokusunu filan cok begendim yumusacık resminidd ekliyorum sizede fikir olsun yalnız bez nasıl kücük geldi anlatamam minicik ya cok tatlı unutmusum inanki bu kadar kücük olduğunu :KK200:

Eklentiler

• C305CA02-DBE1-413F-AA0A-0892A40B25B0.webp
    C305CA02-DBE1-413F-AA0A-0892A40B25B0.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 77
Eskiler boşuna demiyor canım gerçekten eskiden herşey kolaydı 16 yıl önce gebeyim vevmerdivenkeri çift çift çıkardım evin tek gelini ve birliktik bütün iş bendeydi ıh demezdim bebeğim 2150 doğdu hiç bi doktor beni korkutmadı şöyle ufak böyle ufak diye ilk 6 ay kanamam oldu hep sadece ilişki yasak diyip gönderdiler şimdi olsa Allahhh bintane kötü seneryo morel bozukluğu alır başını giderdi .. Ben de öyle düşünüyorum evet eskiden doğumlar hamilelikler kolaydı ... Şimdi hamilelik çoook zor ama doğumlar kolay iğnesi şusu busu çıktı çünki Rabbim evlatlarımızın neslini hayretsin ben çok korkuyorumm
Yaa evet eskiler kolaymış da demek istediğim erkekler anaları gibi sanıyor şimdiki zamanı :-p eski zamanda yiyecekler organik hava temizdi. Şimdi doğru düzgün ne et yiyoruz ne sebze. Herşeyde bir katkı var. Demek istediğim doğumlar eskisi gibi kolay değil. Ama büyükler bizden o kolaylığı bekliyor. Ben uydurmuyorum ki vallahi zor ağrılı diyorum inanmıyorlar :)

Kuzum var öyle pırt diye doğuranlar yaaa :KK45: benim halam mesela. Kızı da ona çekti. 1 saat bile sürmüyor doğumları. Kızı 25 yaşında. 3. Çocuğu doğurdu peşpeşe. Yani böyle bizimki gibi zor olsa doğuramazlardı bence o_O babaannem de öyleymiş. Düğün varmış köyde sancısı tutmuş ahıra gitmiş kucağında bebekle dönmüş :oha:
Ahahah var var evet haklısın ama her hamilelik bir olmuyor eskisi gibi kolay değil bazı şeyler demek istediğim :) ben bu yediklerimden soluduğum havadan okadar muzdaribimki. Hiçbirşeyimiz doğal değil vücut kaldırmıyor oyüzden

Kızlar, göğsümden kahverengi su akiyor. Ucundaki sarı kabuk gibi şeyi koparmıştım ondan galiba. Erken doğumu tetiklemez değil mi:110::110:

Merhabalar kızlar. Oğlumun çeyizini diztik sayılır. Çok yoruldum ama değdi. Ankarada babymall e gittik aklınıza gelebilecek hersey var fırsatı olanlar gitsin bence. Şimdi size soracagım bir kaç soru var. Bebek arabasıyla birlikte anakucagı aldık sizce ev tipi olanı da almalı mıyım. Bir de babynest alacakken reflü yatagı gibi olanldan aldım. Bir de babynest alsam sacma mı olur. Bir de deterjan dalin aldık ama ilk basta unibaby mi almak lazımdı içime kurt düştü. Çünkü onda parfümsüz yazıyordu

Kızlar, göğsümden kahverengi su akiyor. Ucundaki sarı kabuk gibi şeyi koparmıştım ondan galiba. Erken doğumu tetiklemez değil mi:110::110:
Yok kuzum tetiklemez, meme uçlarını uyarırsan ve bundan etkilenirsen rahimde kasılmaya sebep oluyormuş, sarı şeyleri de banyoda yumuşayınca alıyorum ben ya da bebe yağıyla yumuşatıp alıyorum yoksa acıyor. Çok yaramazız valla, hiç elimiz ayağımız durmuyor :KK48:

Kızlar reflü yatağı almayan ve almak isteyen varsa baybmall de çok indirimli bir bakın derim. Ben e bebek ten almıştım daha pahalıya, burda yüzde elli indirim yapmışlar. Ayrıca tekstil ürünü aldığınızda kargo ücretsiz :KK66:

E bebek ten bayb plus 6 fonksiyonlu ana kucağı aldım 219 liraya düşmüştü. Fena durmuyor, ilgilenen varsa ona da bakabilir.

Yok kuzum tetiklemez, meme uçlarını uyarırsan ve bundan etkilenirsen rahimde kasılmaya sebep oluyormuş, sarı şeyleri de banyoda yumuşayınca alıyorum ben ya da bebe yağıyla yumuşatıp alıyorum yoksa acıyor. Çok yaramazız valla, hiç elimiz ayağımız durmuyor :KK48:

Aynen öyle. Sagdakini de koparmıştım bir şey olmamıştı. Bir daha tovbe

Aynen öyle. Sagdakini de koparmıştım bir şey olmamıştı. Bir daha tovbe
Bir de göğüs ucunu kuru bırakma canım, bebe yağı, Hindistan cevizi yagı ya da hiç olmadı azcık zeytinyağı sür. Benim doktor çok mıncıklamadan bepanthol sür demişti hiç unutmam, mıncık derken de eşime bakmıştı :KK48:

Bir de göğüs ucunu kuru bırakma canım, bebe yağı, Hindistan cevizi yagı ya da hiç olmadı azcık zeytinyağı sür. Benim doktor çok mıncıklamadan bepanthol sür demişti hiç unutmam, mıncık derken de eşime bakmıştı :KK48:
Ay bu doktorlardan utandırıyolar insanları yaa :eek:

:KK70::KK70:
Kantaron özlü bir krem vardı onu sürdüm. Açtım havalandiriyorum:KK31:

gunaydin hanimlar benimde dis ve burun kaynanalarım oluyor dr sutu artir demisti ama yinede kaniyor care yok :işsiz: geceleri uykuya dalarken cok zorlaniyorum oysaki aksam yemeginden sonra bi uyku basiyor nasıl tatli varya sonra geciyor yataga geliyorum 10 defa belki wc ye gidiyorum geliyorum:skandal: sonra zar zor uyuyorum ... karnimin alt taraflarindada hafif agrilarim var azcik fazla yurusem sanki cok km yurumus gibi pertim cikiyor galiba yasli hamilelik bu olsa gerek :KK16: rabbim evlatlarimiza saglik versin saglicakla gelsinler...
bh arada hazirliklar nadil gidiyor bebek arabam ve bi kac ivir zivir kaldi derkende yine baya sey cikiyor .. bende puset ortusu diktiriyorum instadan gri filli mavi yildizli :KK69: yelek oruyorum yumusuma offf cok yazdim ellerimde hafif sis :KK66: hadi iyi gunler herkese :KK68::KK68::KK68:
Yasli hamilelige katiliyorum hersey vaktinde guzel .
Benim gibi 8 yil sonra kiloyla hamilelik akil kari degil

Canım kızını emanet edeceğin biri varsa o da bu soğuklarda zorlanmamış olur, randevu da önemli sanırım tarihi değiştirmek de zor oluyor

Malesef birakacagim biri yok esimle arabayla gidicez ikisi arabada bekler zaten esi almiyolar icer randevu iptal edersem en az 2 hafta daha yer bulamam hemen doluyor cok zor aldim. Havalarda iyice sogudu

Kızlar bişey sorcam ben dün köfte yedim ilk iki köfteyi yedim 3. Yerken köftelerin tam pişmediğini farkettim ama 2 tane yemiş bulundum. Bişey olmaz dimi sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım stres yaptım :KK43:
Yok canim hicbirsey olmaz stres olma .
Nasiliz hanimlar benim yarin randevum var ama kizimda hasta ne yapicam bilmiyorum bu gunlerde disarda daha usurmemesi daha iyi olur ama bebegimin durumunuda cok merak ediyorum.
Benimde yarin kontrolum heyecanla bekliyorum.haklisin saglam gidip hasta donuyorkar genelde .birakabilecegin kimse yokmu
Erken dogum degilde sut gelir erkenden sakin oynama daha dokunma kurusun

Güzel haberlerle gel canım inşallah bırakacağın biri varsa bırak yoksa bunu stres yapma bir çok anne bebekleriyle gelip gidiyor evet çok zor oluyor ama napalım yeterki siz iyi olun Rabbim onada sizede yardım edecektir .. Hiç unutmam oğlumu dışarı çıkarmıştı doktor kimse yoktu kaçırıcaklar diye ağlamıştım... Yalnızlık zor zanaat bilirim Rabbimiz bize yeterr

Kedinlikle oyle bide kizim zature olmustu 10 aylikken suanda yine o kadar ilerledi cok oksuruyor geniz akintisi dudaklari hep yara oldu bide alerjisi var. Hemen kapiyor malesef o yuzden goturmek istemiyorum ama esim gelecek mecbur zorluyorum da zaten. O arabada tutacak ben muhane olacam artik

Back
X