• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ebebek de tüm bakım ürünlerinde indirim var bana acilen deterjan şampuan sabun felan ne marka almam lazım yazarmısınız

Bunu alınca diğer beşik için olan yatağı da hemen almak gerekir mi yoksa bu beşiğe koyuluyor mu bi süre

Ben fikrimi değiştirmezsem sepet beşik alacağım içine reflü yatağını koyup öyle yatıracağım. Arkadaşım şu an öyle kullanıyor gayet memnun. Ama büyüyünce park yatağa yatıracağım onun için ayrıca yatak alacağım daha almadım.

Kızlar ebebek de tüm bakım ürünlerinde indirim var bana acilen deterjan şampuan sabun felan ne marka almam lazım yazarmısınız

Deterjan olarak herkes unibaby öneriyor. Baby me nin de yorumlarına baktım herkes çok memnun. Ben unibaby almazsam onu alırım büyük ihtimalle. Bir de baby me nin leke çıkarıcısını çok övdüler onu aldım bugün daha ortada deterjanı yok :KK76: kasiyer kız da yanındaki arkadaşına ben de bundan aldım kendime çok iyi falan dedi.
Şampuan olarak mustela düşünüyorum ama üni bayb de fena değildir herhalde.
Sebamed için genelde iyi şeyler duymadım.
Sudoco krem bulabilirsen onu da çok övdüler ben bulamadığım için almadım.

Deterjan olarak herkes unibaby öneriyor. Baby me nin de yorumlarına baktım herkes çok memnun. Ben unibaby almazsam onu alırım büyük ihtimalle. Bir de baby me nin leke çıkarıcısını çok övdüler onu aldım bugün daha ortada deterjanı yok :KK76: kasiyer kız da yanındaki arkadaşına ben de bundan aldım kendime çok iyi falan dedi.
Sebamed almayayımmı yani ayy kararsız kaldım

Siz ne almıştıniz canım hangi site?
Ebebekten almistik. Baby plus markali park yataklardan. Resmini ekliyorum bak. Biz 380 e aldik. Simdi 250 lira olmus resmen. Cok uzulduk gorunce.

Eklentiler

• 8A90B0EB-66AA-40BC-8B4E-F5B661B0ADC6.webp
    8A90B0EB-66AA-40BC-8B4E-F5B661B0ADC6.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 63
Ya bnde bu sudocremin 400 gramlığını alcaktım kaç gündür onu bekledim indirime girsin diye dün gece üşendim sipariş vermedim öğlen bi baktım stokta yok diyor. Bugün de arkadaşıma gittim onda 60 gramlık var daha yarısı duruyor kızı 14 aylık bitmemiş hala iyi ki büyük almadım dedim bnde eczaneden küçük bi tane alcam

Sebamed almayayımmı yani ayy kararsız kaldım
Canım ben kullanmadım ama genel izlenimim öyle. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur.

Ya bnde bu sudocremin 400 gramlığını alcaktım kaç gündür onu bekledim indirime girsin diye dün gece üşendim sipariş vermedim öğlen bi baktım stokta yok diyor. Bugün de arkadaşıma gittim onda 60 gramlık var daha yarısı duruyor kızı 14 aylık bitmemiş hala iyi ki büyük almadım dedim bnde eczaneden küçük bi tane alcam

Aynen ben de indirime girsin diye bekledim gece baktım sadece 400 gr vardı büyük diye almadım. Mağazaya gittim bugün mağazada da hiç yoktu. Başka yerden alırım diye düşündüm. Netten baktım 1-2 lira fark ediyor zaten. Sonra denk gelince alırız bir yerden :KK66:

Canım ben kullanmadım ama genel izlenimim öyle. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur.

Aynen ben de indirime girsin diye bekledim gece baktım sadece 400 gr vardı büyük diye almadım. Mağazaya gittim bugün mağazada da hiç yoktu. Başka yerden alırım diye düşündüm. Netten baktım 1-2 lira fark ediyor zaten. Sonra denk gelince alırız bir yerden :KK66:
Ya netten bende baktım ama güvenenedim orjinal ürün mü diye o yüzden eczaneden alırım artık dedim :)

Az önce kontrolden geldim. Plesanta previa da bir değişiklik yok. Olasılıkları sıraladı. Hiç kanama olmayabilir, ama küçük alanlar var dedi, lekelenme olursa korkma dedi, hastaneye yatırabilirim dedi,15 nisanı bekleyeceğiz dedi, 37.haftada doğuma alabilirim dedi. Fiziksel aktivite, merdiven çıkmak, ıkınmak, ağır kaldırmak, kendimi zorlamak yasak. Her hafta nst ve 15 günde bir kontrol dedi. Coraspirin i kesti, kanamayı arttırabilir diye. Plesanta previa olan arkadaşlar sizde kendinize dikkat edin. 30+3 teyiz. Galiba artık hastane çantasını hazırda bulundurmam gerekiyor.

Ben fikrimi değiştirmezsem sepet beşik alacağım içine reflü yatağını koyup öyle yatıracağım. Arkadaşım şu an öyle kullanıyor gayet memnun. Ama büyüyünce park yatağa yatıracağım onun için ayrıca yatak alacağım daha almadım.
Bende sepet beşik aldım güzelce süsleyecem:))

Ya netten bende baktım ama güvenenedim orjinal ürün mü diye o yüzden eczaneden alırım artık dedim :)

Eczanelerde biraz pahalı oluyor, ben bekleyeceğim daha zaman var yine indirim olduğunda yakalayıp alırız inşallah.

Bende sepet beşik aldım güzelce süsleyecem:))

Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah :dua::KK200:

Insallah zende yarin guzel haberler alirsin bende Kardeslerim vardida ama ikiside sinavi var olmaz diyor o yuzden esim arabada tutacak suan hasta zature gecirdigi icin 10 aylikken hemen kapiyor hemen hemen o seviyedede zaten hafta sonundan beri ugrasiyorum ama henuz iyilesmedi siki giydirip esimle arabada birakacagim
Allah a emanet canim .Hasta olusu kotuymus ya
Kızlar ilk defa temizliğe kadın almadım banyoyu porçözle temizledim 10-15 dk soludum onu mecburen bebeğe bişey olmuşmudur Allah korusun niye böyle eşşeklik ettim bilmiyorum bu ara saçmalama dönemim biri bişey desin :KK43:(((
Bende gecen camasir suyu kokladim .banyo havasiz carpti beni aksama kadar :(
Bisey olmamistir ins ama zararli iste yapmasak daha iyi
İlk unibaby kullanıp dalinleri sonra mı kullansam acaba. Baby neste ne zamana kadar yatıyor acaba
Daha iyi olur maddi acidan sikinti olmicaksa .
Dalini herzaman kullaniyorlarda ilk dogduklarinda daha hassas oluyorlar .
Babynest alinan yere boyutuna gore degisiyor .
1 yasa kadar olan daha mantikli gibi geldi .sonrasinda kipir kipir oluyorlar durmazlar ki icinde

Kızlar ben bebeğin ve kendi pijamalarımı falan yıkamaya başlayıp bebeğin çantasını hazırlayacağım da size birley sorayım doğumhaneye verilcekleri bebeğin çantasından ayrı yere hazırlayacağım doğumhaneye çoklu hastane çıkışımı vermeli yoksa az parçalılardanmı vermeli?
Ben tam takim vermistim ama simdi az olani vermeyi dusunuyorum.diger cok fazla 20 li
Kızlar acil bişey sorucam benim 2 gündür bebek aşağıya direk vurup kaçıyor gibi oluyordu ama şiddetli sanki elleriyle yumruk atıp kaçmak gibi o arada çıkıcak sanıyordum.. Ama bugun sabahtan beri hep aşağıda normalmi bukadar aşağıda hissetmem diğer bebeklerde hiç böyle hissetmedim acaba dikişmi açıldı çıktı ordan salaanıyo diyorum korkuyorum acile gitsem mi yaa off daha 3 gün oldu gideli kontrole
Canim bilemedim .asagida hissetmeni anladim da .
Dikis acilinca sallanirmi oyle kanama vs olmadan .
Kızlar ben de bunları çok beğeniyorum ya. Yüzüstü de yatırılabilir bunda sanki
Cok guzellermis bunlar reflu yatagimi bu yoksa gaz icinmi acaba

Hayır sürekli bi ağrı değil sadece vurunca korkuyorum diyeceksinki tecrübentec var 9 sene oldu son bebeğimde zaten okadarobüyümedi şimdi bide dikiş sorunu olunca endişe ediediyo
Valla canım tecrübe bir yere kadar. Annelik işte ister istemez endişeleniyorsun. Benim de dikişlerim acıyor ama doktor normal dedi. Bir de karnımız iyice büyüyünce artacak. Sen nisan ortası mı girecektin sezeryana

Back
X