- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #26.961
evet canım herkes çok memnun 120 civarı işte bunlar hafif eğimli ya acaba rahat eder mi bebiş ya. Belki çok yanlış ama ben kızımı 1 aylıktı yüz üstü yatırıyordum hep gözümün önünde. Çok gazlıydı birtek yüzüstü uyuyordu. Bu yastıklardan almıştım delikli boğulma önleyici yastık. Ama yastıkta yatmak istemedi düz sert yatakta yatmayı seviyordu yüzüstü. Ben de bilemiyorum bu da öyle olursa sırt üstü yatmaz kesin.Bunları bende beğeniyorum ama kullanıslı olur mu emin değilim oğlum cok kustu reflü yatağı yada bunu düşünüyorum bu tasınabilir hosuma gidiyo n11 de ne kadar cnm
Canım Rabbim iyi sonuçlarla karşılaştırsın. Saatler geçmez şimdi ama herşey güzel çıksın. Sen de istersen adak adayabilirsin Rabbim onun hürmetine güzel sonuçlar çıkarır.Kızlar yarın annem druna gitcek sonuç göstermeye karın ultrasonu çektirmişti rutin kontrol için yltrason çekilirken dr bisürü şey yazdırdı rapora diyor dru bugün izinli olduğu için gösterememiş yarın göstercek dua edermisiniz lütfen kötü bişey çıkmasın hamileliktenmi nedir içim daralıyor evham yaptım korku bastı içime![]()
Birşey olmamıştır canım gönlünü ferah tut. Bebiş hareket ediyorsa tamam sıkıntı yok. Biz de neler yapmışızdır bilmeyerek. Bir daha yapmayız daha dikkatli oluruz. Günde kaç kez kızım karnıma vuruyor ittiriyor çarpıyor Allah korusun ya ben de korkuyorumYok daha kullanmam canım yoğurt felan yedim sararmıştı lavabolar elimi tutamadım giriştim yıkamaya Allahım inş çocuğa bişey olmamıştır