• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tatlım ben çıplak beşik aldım beşik sarılı resim atamıyorum da klasik sepet beşik tahta değil beyaz renk bir mağazada çekmiştim resim onu atayım ama ben içini süsleyecem cibinliği Fransız güpürlü tül olacak araştırıyorum bende
Nekadara ve nerden aldın canım öğrenebilir miyim acaba :)) n11 de falan fransız güpürlü set satılıyor 150 tl civarına komple set sanırım
Bilgin olsun canım.

Ben doğduktan sonra alıcam sanırım öyle karar verdim
Ben de öyle yapayım ya 2 güne gelir zaten dimi
Teşekkür ederim . Benim ilk olacağı için pek bilgim Yoktu . Araştırıp alayım ozaman bir tane
Rica ederim canım benimki çok daha basitiydi 20 tl ye almıştım. Yan yatırma yastığı diye geçiyordu ama o bile işimi gördü. Sonra verdim akrabama
Kızlar yutkunurken bogazim acimaya başladı andorex sprey kullanabilirmiyim ki yaa ilerlemesin
Bildiğim kadarıyla hayır canım. Bal limon yap günde 3 4 kez ye istersen. Zencefil de eklersen süper olur. Şekeri etkiler mi bilmiyorum ama limon şekeri düşürüyordu sanırım belki etkilemez.

Kızlar bugün bebeğimizin beşiğini aldık :anne:
Hiiiiiççççç aklımın ucunda olmayan bir modeli aklımın ucunda olmayan bir fiyata aldık geldik. Eşim aklıma girdi orda.
Geçen gün çilek mobilyanın teslimatı geç yaptığını konuşmuştuk. Bizim gittiğimiz yerde öyle bir sıkıntı olmadı. Hatta 1 hafta sonraya teslim edebiliriz dediler. Biz nisan ayına istedik tabi erken diye.
İstanbul'da böyle bir sıkıntı yaşayacak olanların aklında olsun. Masko daki çilekten aldık.
Bu arada beşik sallanmıyor. Daha doğrusu karyola. Umarım sıkıntı oluşturmaz bize bu durum :dua:
Hadi hayırlı olsun kuzum çok güzelmiş güle güle kullansın. Herzaman ahşaba sempatim ayrı nedense:) zevk meselesi sanırım.
Bir de hep öyle oluyor ya gidip hiç aklımızda olmayanı alıyoruz genelde :))

Adaçayı içilmiyor canım adet söktürücü çünkü ama gargara zararlı mı bilemiyorum yine de yazmak istedim belki bilmiyorsundur diye.
Yok canım içilmedigini biliyorum ama gargara yapmakta bir sakınca olmaz heralde yutmuyorum sonuçta

Hadi hayırlı olsun kuzum çok güzelmiş güle güle kullansın. Herzaman ahşaba sempatim ayrı nedense:) zevk meselesi sanırım.
Bir de hep öyle oluyor ya gidip hiç aklımızda olmayanı alıyoruz genelde :))
Sağol Can'ım daha iyileri güzelleri sizlere inş. Ben bu sonradan yatak olanları çok anlamsız bulurdum :dondurma: eşim orda aklıma girdi. Almış bulunduk. İnş memnun kalırım. İçime sindi cibinliği falan da aldık. En çok ona hevesliydim Zaten. İçimde bir tek sepet beşik kaldı. Onu da nasip olursa inş 2. Bebekte tadarız.

Yok canım içilmedigini biliyorum ama gargara yapmakta bir sakınca olmaz heralde yutmuyorum sonuçta
Boğaz burun spreyleri bize yasak...yarım çay bardağı suya bir kaşık elma sirkesi koyup onunla da gargara yapabilirsin canım bikaç gündür bende de var 2-3 defa oldu hamilelik boyunca...ıhlamur icebilirsin tabi bal pekmez yok, ekşi elma ve kivi ye bolca C vitamini

Boğaz burun spreyleri bize yasak...yarım çay bardağı suya bir kaşık elma sirkesi koyup onunla da gargara yapabilirsin canım bikaç gündür bende de var 2-3 defa oldu hamilelik boyunca...ıhlamur icebilirsin tabi bal pekmez yok, ekşi elma ve kivi ye bolca C vitamini
Yarında öyle yapiyim gargara öksürüğe çevirmeyen geçirsem iyi işkence gibi öksürmek hamileyken

Kızlar bugün bebeğimizin beşiğini aldık :anne:
Hiiiiiççççç aklımın ucunda olmayan bir modeli aklımın ucunda olmayan bir fiyata aldık geldik. Eşim aklıma girdi orda.
Geçen gün çilek mobilyanın teslimatı geç yaptığını konuşmuştuk. Bizim gittiğimiz yerde öyle bir sıkıntı olmadı. Hatta 1 hafta sonraya teslim edebiliriz dediler. Biz nisan ayına istedik tabi erken diye.
İstanbul'da böyle bir sıkıntı yaşayacak olanların aklında olsun. Masko daki çilekten aldık.
Bu arada beşik sallanmıyor. Daha doğrusu karyola. Umarım sıkıntı oluşturmaz bize bu durum :dua:
Hayırlı olsu canım ne kadara aldınız

Iyi geceler kizlar, babymall den alisveris yapan var mi? Tiny love ana kucagi almistm okuldayken komsuma teslim etmisler. Gelince montaj yaparken elektronik aksam donence parcasinin eksik oldugunu fark ettim mail attim ama cok mutsuzum ya heveslenmistm kurup odasina koyacam diye. Internetten milyon kez sey almisimdir ilk defa basima geldi bu siteden de ilk alisverisimdi insallah ilgilenirler.

Iyi geceler kizlar, babymall den alisveris yapan var mi? Tiny love ana kucagi almistm okuldayken komsuma teslim etmisler. Gelince montaj yaparken elektronik aksam donence parcasinin eksik oldugunu fark ettim mail attim ama cok mutsuzum ya heveslenmistm kurup odasina koyacam diye. Internetten milyon kez sey almisimdir ilk defa basima geldi bu siteden de ilk alisverisimdi insallah ilgilenirler.
Ilgilenirler bence canım ya sıkıntı olmaz eğer parca eksikse onu ayriyetten yollarlar

Bez konusu konusulmusken yazayım dedim 5 sene önce bende ilk 1-2 bedende prima premium care kullandım sonra aktif bebeğe gectim memnundum öyle büyük bi sıkıntı yasamadım ama baktım 2017 den sonra değiştiğini yazmıs herkes premiumdaki o dokunun yapısıp kaldıgını filan huggies yeni dogandan memnun olan okudum baya tamda üstüne arkadasıma vermişler bez tanıtımı icin benim baya hosuma gitti icini dokusunu filan cok begendim yumusacık resminidd ekliyorum sizede fikir olsun yalnız bez nasıl kücük geldi anlatamam minicik ya cok tatlı unutmusum inanki bu kadar kücük olduğunu :KK200:

Gerçekten çok yumuşak duruyor ya elime alaşım geldi. :D
Bende prima düşünüyordum ama huggies de olabilir.

Evet canım ben de duymuştum gargara yaptıklarını hamilelerim. Ay ne biliyim ben pimpirikliyim biraz galiba bakma sen bana :-)

Sağol Can'ım daha iyileri güzelleri sizlere inş. Ben bu sonradan yatak olanları çok anlamsız bulurdum :dondurma: eşim orda aklıma girdi. Almış bulunduk. İnş memnun kalırım. İçime sindi cibinliği falan da aldık. En çok ona hevesliydim Zaten. İçimde bir tek sepet beşik kaldı. Onu da nasip olursa inş 2. Bebekte tadarız.
Amin canım ben de şuan büyük kızımda kullandığımı öyle almıştım ama çok memnun kaldım ya. İnşallah sen de memnun kalırsın. Sepet beşim benim de ilk bebekten beri hevesim. Ben de başka bebek yapmam belki diye çok istiyorum ama bakalım

Can'ım bugün huggies kullanan bi arkadaşımla konuştum. Bebeğinde 3 numaraya geçince onda da baya değişiklik olmuş. Hiç 1 ve 2 numara gibi güzel değil dedi. Ayrıca küçük paketler ve büyük paketlerdeki de çok farklıymış birbirinden. Sanırım bu sorun bütün markalarda var.

Sen diyince baktım Can'ım ben de güzel görünüyor. Alsak mı bilemedim. Biraz yorumlarına bakalım. Tiny love a benziyor aynı.
Ben aldım canım hatta akşam kurduk eşimle güzel diyebilirim. Sadece iç pedi yok ayrıca bir şey ayarlamak lazım. Diğer pahalı olanlar kadar iyi değildir belki ama 219 liraya kısa süreli kullanım için gayet iyi.

Can'ım bana bir arkadaşım verdi reflü yatağı. Babyjem marka. Verdiğinde bebeği 2.5 aylık falandı. Artık gerek kalmadı. Sığmıyor Zaten kayıyor artık hep aşağıya demişti verirken. 6 aya kadar yatabilir mi ki?
Bilmiyorum ki canım ya bugün bir arkadaşla konuştuk 5-6 ay yatırırım dedim. Onun bebeği 1.5 yaşında o kadar yatmaz falan demedi. Belki bebeğe göre bu da değişiyordur :110:

Ben kıyafet aldım sadece sıkıntı yaşamadım canım. Sitede okumuştum araba falan alan da vardı. Ilgileneceklerini düşünüyorum.

Hayırlı olsu canım ne kadara aldınız
Çok sağol Can'ım. Uyku seti yatak cibinlik karyola. 1650 tl
Aslında karyola fena değildi 950 tl ydi sanırım. Ama ekstralarla fiyat baya yükseliyor.

Can'ım biz yaptık ama böyle bi sıkıntı olmamıştı. Sen de stres yapma. Değişim yaparlar. İade bile yapılıyor sonuçta.
Evet canım ben de duymuştum gargara yaptıklarını hamilelerim. Ay ne biliyim ben pimpirikliyim biraz galiba bakma sen bana :-)

Amin canım ben de şuan büyük kızımda kullandığımı öyle almıştım ama çok memnun kaldım ya. İnşallah sen de memnun kalırsın. Sepet beşim benim de ilk bebekten beri hevesim. Ben de başka bebek yapmam belki diye çok istiyorum ama bakalım
İnş alırsın Can'ım gönlüne göre olur.
Memnun kaldığına çok sevindim. Çok kararsızdım çünkü :))

Ben aldım canım hatta akşam kurduk eşimle güzel diyebilirim. Sadece iç pedi yok ayrıca bir şey ayarlamak lazım. Diğer pahalı olanlar kadar iyi değildir belki ama 219 liraya kısa süreli kullanım için gayet iyi.

Bilmiyorum ki canım ya bugün bir arkadaşla konuştuk 5-6 ay yatırırım dedim. Onun bebeği 1.5 yaşında o kadar yatmaz falan demedi. Belki bebeğe göre bu da değişiyordur :110:

Ben kıyafet aldım sadece sıkıntı yaşamadım canım. Sitede okumuştum araba falan alan da vardı. Ilgileneceklerini düşünüyorum.
Güle güle kullan canım. Titreşim özelliği yokmuş sanırım. Fiyatı çok iyi gerçekten. Tiny love a benziyor.

Valla canım tecrübe bir yere kadar. Annelik işte ister istemez endişeleniyorsun. Benim de dikişlerim acıyor ama doktor normal dedi. Bir de karnımız iyice büyüyünce artacak. Sen nisan ortası mı girecektin sezeryana
Belli değilki ağrı olduğu an gel herha herşey olabilir dikiş için gün veremem ve ameliyat etmeden açılmışmı açılmamış mı bilemem dedi Maximum Nisan ortası 36 hafta iyi ihtimalle Ama 33 35 arasında da olur 30 dada olur baştan bukadar korkmuyodum sanki ama büyüdükçe ve ağrılar başlayınca başladı korkularım

Tatlım ben çıplak beşik aldım beşik sarılı resim atamıyorum da klasik sepet beşik tahta değil beyaz renk bir mağazada çekmiştim resim onu atayım ama ben içini süsleyecem cibinliği Fransız güpürlü tül olacak araştırıyorum bende
Canim nerden aldin kaca aldin besigi .
Instagramda bebekonfor diye bi sayfa var bi cibinlik var orda cok guzel bi bak istersen modeli gormus olursun .

Nekadara ve nerden aldın canım öğrenebilir miyim acaba :)) n11 de falan fransız güpürlü set satılıyor 150 tl civarına komple set sanırım
Bilgin olsun canım..

Canım ben sepet beşiği 300 liraya ama çok yakın arkadaşımın dükkanından aldım internetten almadım ahşap tahta gibi değil plastik gibi ama ağır bir beşik.içini bir terzide anlaşıcam 250-300 arası diyor set için.yatağını pamuktan doldurtacağım üstünede yine alt açma gibi görüntüde süslü duracak şekilde yaptırcam işte cibinlikle beraber 300 ü bulur beşik kadar da bu tutacak malesef

Back
X