• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim nerden aldin kaca aldin besigi .
Instagramda bebekonfor diye bi sayfa var bi cibinlik var orda cok guzel bi bak istersen modeli gormus olursun .
Bakayım canım sağol ben beşiği çıplak halini yakın arkadaşımın dükkanından 300 e aldım 300 gibide içini yaptırıcam

Kızlar bugün bebeğimizin beşiğini aldık :anne:
Hiiiiiççççç aklımın ucunda olmayan bir modeli aklımın ucunda olmayan bir fiyata aldık geldik. Eşim aklıma girdi orda.
Geçen gün çilek mobilyanın teslimatı geç yaptığını konuşmuştuk. Bizim gittiğimiz yerde öyle bir sıkıntı olmadı. Hatta 1 hafta sonraya teslim edebiliriz dediler. Biz nisan ayına istedik tabi erken diye.
İstanbul'da böyle bir sıkıntı yaşayacak olanların aklında olsun. Masko daki çilekten aldık.
Bu arada beşik sallanmıyor. Daha doğrusu karyola. Umarım sıkıntı oluşturmaz bize bu durum :dua:
Gule gule kullan canim .
Sallanmamasi sorun olmaz ins .
Kızlar yutkunurken bogazim acimaya başladı andorex sprey kullanabilirmiyim ki yaa ilerlemesin
Kullanamiyoruz canim bana doktor adacayi ihlamir bir fincan icebilirsin demisti .

Canim nerden aldin kaca aldin besigi .
Instagramda bebekonfor diye bi sayfa var bi cibinlik var orda cok guzel bi bak istersen modeli gormus olursun .
Bende bebekonfordan sepet beşik için uyku seti ve emzirme yastığı siparişi verdim, ama bir hafta oldu gelmedi daha. Unutmamışlardır umarım, yarın hatırlatayım iyi ki aklıma getirdin canım.

Az önce kontrolden geldim. Plesanta previa da bir değişiklik yok. Olasılıkları sıraladı. Hiç kanama olmayabilir, ama küçük alanlar var dedi, lekelenme olursa korkma dedi, hastaneye yatırabilirim dedi,15 nisanı bekleyeceğiz dedi, 37.haftada doğuma alabilirim dedi. Fiziksel aktivite, merdiven çıkmak, ıkınmak, ağır kaldırmak, kendimi zorlamak yasak. Her hafta nst ve 15 günde bir kontrol dedi. Coraspirin i kesti, kanamayı arttırabilir diye. Plesanta previa olan arkadaşlar sizde kendinize dikkat edin. 30+3 teyiz. Galiba artık hastane çantasını hazırda bulundurmam gerekiyor.
Allah yardımcımız olsun canım inş son haftalarıda sıkıntısız atlatırız doktorlar zaten bizi hep kötüye hazırlıyor bende aynı durumdayım ve beklemekten başka çare yok hiç bişey hazırlamam diyordum ama çantaları hazırladım korkudan Allah'a emanet olalım inşallah

Bakayım canım sağol ben beşiği çıplak halini yakın arkadaşımın dükkanından 300 e aldım 300 gibide içini yaptırıcam
Canım ben bu uyku setini sipariş verdim 155 lira, 300 fazla değil mi içi için? Pembesi de var kız bebekler için, hatta 135 e falan da var aynı mağazada başka modeli, 300 fazla geldi bana

Eklentiler

• 875AEE32-BF66-470A-A64E-9097ED571457.webp
    875AEE32-BF66-470A-A64E-9097ED571457.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 93
Bende bebekonfordan sepet beşik için uyku seti ve emzirme yastığı siparişi verdim, ama bir hafta oldu gelmedi daha. Unutmamışlardır umarım, yarın hatırlatayım iyi ki aklıma getirdin canım.
Bende meraktayim oradan sepet besik siparis etmeyi dusunuyorum.guvenemiyorum.
Senin urunler gelince memnun kalirsan yazabilirmisin rica etsem

Bende meraktayim oradan sepet besik siparis etmeyi dusunuyorum.guvenemiyorum.
Senin urunler gelince memnun kalirsan yazabilirmisin rica etsem
Şimdi yazdım canım unutmuş kargoya vermeyi, Cumartesi’ye yetiştirmeye çalışacak kargoya vermek için. Aynı mağazanın gitti gidiyorda n11 de falan da ürünleri var o yüzden yorumlarına da bakıp güvendim. Kapıda ödeme yapacağım ama kontrol edemem sanırım ödemeden önce. Tabiki yazarım ama unutursam hatırlat olur mu salı günü falan, hamile aklı işte aklımda tutamıyorum :confused:

Şimdi yazdım canım unutmuş kargoya vermeyi, Cumartesi’ye yetiştirmeye çalışacak kargoya vermek için. Aynı mağazanın gitti gidiyorda n11 de falan da ürünleri var o yüzden yorumlarına da bakıp güvendim. Kapıda ödeme yapacağım ama kontrol edemem sanırım ödemeden önce. Tabiki yazarım ama unutursam hatırlat olur mu salı günü falan, hamile aklı işte aklımda tutamıyorum :confused:
Bende oyleyim hatta belki daha beterimdir :KK53:
Hatiatmaya calisim canim ins memnun kalirsin .

Çok sağol Can'ım. Uyku seti yatak cibinlik karyola. 1650 tl
Aslında karyola fena değildi 950 tl ydi sanırım. Ama ekstralarla fiyat baya yükseliyor.

Can'ım biz yaptık ama böyle bi sıkıntı olmamıştı. Sen de stres yapma. Değişim yaparlar. İade bile yapılıyor sonuçta.

İnş alırsın Can'ım gönlüne göre olur.
Memnun kaldığına çok sevindim. Çok kararsızdım çünkü :))

Güle güle kullan canım. Titreşim özelliği yokmuş sanırım. Fiyatı çok iyi gerçekten. Tiny love a benziyor.
Beşik biraz pahalı geldi bana canım ya gerçi markası var işte çilekten almışsın.ben dolap büyüyen beşik ve şifonyeri 1680 liraya aldım . Uyku setinede 150 lira verdim tabi cibinlik falan yok sepet beşik almıştım onda cibinlik var

Canım ben sepet beşiği 300 liraya ama çok yakın arkadaşımın dükkanından aldım internetten almadım ahşap tahta gibi değil plastik gibi ama ağır bir beşik.içini bir terzide anlaşıcam 250-300 arası diyor set için.yatağını pamuktan doldurtacağım üstünede yine alt açma gibi görüntüde süslü duracak şekilde yaptırcam işte cibinlikle beraber 300 ü bulur beşik kadar da bu tutacak malesef
Ben bebekonforun sepet beşiğini almıştım tabi o zaman cinsiyet bile belli değildi üç aylık falandık çok kaliteli olmasada idare eder . Galiba n11 den 329 liraya falan almıştım uyku seti cibinlik dahil . Tabi senin yaptırdığın daha kaliteli olur 9537601A-B4FD-4351-A619-8917AF3270AE.webp

Ben bebekonforun sepet beşiğini almıştım tabi o zaman cinsiyet bile belli değildi üç aylık falandık çok kaliteli olmasada idare eder . Galiba n11 den 329 liraya falan almıştım uyku seti cibinlik dahil . Tabi senin yaptırdığın daha kaliteli olur Eki Görüntüle 2117397
peri masali peri masali bak canım arkadaş almış bebekonfordan, güle güle kullan canım gayet uyguna almışsın sen de

peri masali peri masali bak canım arkadaş almış bebekonfordan, güle güle kullan canım gayet uyguna almışsın sen de
Aynen uyguna geldi . Uyku seti renkli olanlar biraz daha pahalıydı galiba ben pembe almayı düşünüyodum ama bu krem rengi de bi güzel geldi gelin gibi :KK48:hemde daha uygundu bunu aldım. Aylardır bomboş duruyor garibim odada . Üç ay önce karşı komşum doğurdu . Eşime diyorum yarım saatliğine çocuğu ödünç alsana azcık sallayalım diye:confused:

Canım ben bu uyku setini sipariş verdim 155 lira, 300 fazla değil mi içi için? Pembesi de var kız bebekler için, hatta 135 e falan da var aynı mağazada başka modeli, 300 fazla geldi bana
Canım haklısın banada fazla geldi ama biraz güpürlü dantelli yapayım dedim fiyat fırladı son kez karar vereyim bak mesela cibinlik şunun gibi yaptırıcam instagramda var bu sayfaya da bakabilirsin

Eklentiler

• E3FA282D-1936-4610-8B2B-306CF1AF05ED.webp
    E3FA282D-1936-4610-8B2B-306CF1AF05ED.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 82
Ben bebekonforun sepet beşiğini almıştım tabi o zaman cinsiyet bile belli değildi üç aylık falandık çok kaliteli olmasada idare eder . Galiba n11 den 329 liraya falan almıştım uyku seti cibinlik dahil . Tabi senin yaptırdığın daha kaliteli olur Eki Görüntüle 2117397
Canım ben bir iki mağazaya bakmıştım 500-600 den aşağı yoktu bende o yüzden aynı maaliyete istediğim olsun dedim ama boşa para hepsi 6 ay ancak kullanır

Canım ben bir iki mağazaya bakmıştım 500-600 den aşağı yoktu bende o yüzden aynı maaliyete istediğim olsun dedim ama boşa para hepsi 6 ay ancak kullanır
Ewet mağazalarda biraz pahalı ama içinde kalacağına yaptır gitsin sanki kaç defa doğurcaz dimi :)

Gule gule kullan canim .
Sallanmamasi sorun olmaz ins .

Kullanamiyoruz canim bana doktor adacayi ihlamir bir fincan icebilirsin demisti .
Sağol Can'ım. Evet beni düşündüren de sallanma konusu. İnş sallanmadan uyuyan bi bebek olur. Yoksa vay halime.

Beşik biraz pahalı geldi bana canım ya gerçi markası var işte çilekten almışsın.ben dolap büyüyen beşik ve şifonyeri 1680 liraya aldım . Uyku setinede 150 lira verdim tabi cibinlik falan yok sepet beşik almıştım onda cibinlik var
Evet canım pahalı baya malesef. Dediğim gibi hiç aklımda bu fiyata bişey almak yoktu en başta :(
Ama çilek in ürünleri içime sindi. Onun dışında maskodaki bütün mağazalarda 1500 dan aşağı Yok zaten. Ucuz olanlara bakmıştık e bebekte civilde falan kalite farkı ister istemez belli ediyor. Ee bir de en az 3-4 yıl kullanacağını düşünürsek azcık iyi bişey olsun dedim. Çilek de de en uygunu yatak uyku seti cibinlik vs 1400 ü buluyordu Zaten. Sonra bunun gardırobunu alırız dedik oda yapınca. Öyle aniden oldu.
Sen çok uyguna almışsın gerçekten. Nerden almıştınız?

Back
X