• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol Can'ım. Evet beni düşündüren de sallanma konusu. İnş sallanmadan uyuyan bi bebek olur. Yoksa vay halime.

Evet canım pahalı baya malesef. Dediğim gibi hiç aklımda bu fiyata bişey almak yoktu en başta :KK43:
Ama çilek in ürünleri içime sindi. Onun dışında maskodaki bütün mağazalarda 1500 dan aşağı Yok zaten. Ucuz olanlara bakmıştık e bebekte civilde falan kalite farkı ister istemez belli ediyor. Ee bir de en az 3-4 yıl kullanacağını düşünürsek azcık iyi bişey olsun dedim. Çilek de de en uygunu yatak uyku seti cibinlik vs 1400 ü buluyordu Zaten. Sonra bunun gardırobunu alırız dedik oda yapınca. Öyle aniden oldu.
Sen çok uyguna almışsın gerçekten. Nerden almıştınız?
Ben erol mobilya diye bi site var ordan aldım arkadaşım ordan almıştı memnundu . Tabi kalite farkı illaki vardır seninkiyle benim takım da düz beyaz kulpları falan farklı renk olanlar biraz daha pahalı . Ama bu siyenin tek sıkıntısı nakit çalışıyor bizde elimizde varken verdik . Bizim büyüyen beşik sallanıyor . Bebekler genelde ilk zamanlar sallanmayı seviyor eğer çok lazım olursa çok güzel tahtadan hamaklar var 150 200 liraya en kötü onlardan alırsın

ANNONA ANNONA canim geçmiş olsun. Benim de 4 aylık olduğum zaman boğazım kasiniyordu. Tentum verde gargara kullandım. Dr yutmadan gargara yapabilirsin dedi. Eczane de aynısı söyledi. Tentum verde yi hep evde bulundururum o yüzden bu markayı sormuştum. Boğaz kaşıntısı sonrada iltihaba çeviriyor bende önceden önlem almam gerekiyor.
Bana da bal yasak ve evde oğlum eşim hasta. Hatta bu gece acile gittik oğlumun ateşi 24 saattir düşmüyordu. Antibiyotik verdi eğer 3 gun boyunca ateşi düşmezse acile gelin tekrar domuz gribi için tahlil yapalım dedi. Bende hasta olacağım diye korkuyorum. Şekerden dolayı portakal yiyemiyorum bal limon zencefil yapardım onuda yapamıyorum. Zaten diyette olduğumdan beri demirim düşmüş dış etlerimin hepsi kabardı yemek yiyemiyorum offff hastalanmadan iyilerseler bari baba oğul

Kızlar sinirden aglicam bi bakin hele seker ölçümüne evde bakanlar. 1. Saat tokluk olctum aksam. Bi parmaktan 152 diger parmaktan 137 çıktı. 137 normal, 152 yuksek. Simdi ben hangisini baz alicam yaa. Bide yediğim yarim kase corba ve brokoli salatasi.

Bende de aynı durum olmuştu
Işaret parmagim 150lerde orta parmagim 130larda bir değer çıkarmıştı. Tabii ki 130 lü değeri yazdım. Genelde orta parmagimdan bakıyorum ölçüme delik deşik oldu

Aynen uyguna geldi . Uyku seti renkli olanlar biraz daha pahalıydı galiba ben pembe almayı düşünüyodum ama bu krem rengi de bi güzel geldi gelin gibi :KK48:hemde daha uygundu bunu aldım. Aylardır bomboş duruyor garibim odada . Üç ay önce karşı komşum doğurdu . Eşime diyorum yarım saatliğine çocuğu ödünç alsana azcık sallayalım diye:confused:
Bizim beşiğin içine aldığımız eşyaları doldurduk gelip gidip sallıyoruz :anne: Bize de halamız aldı, beyaz uyku seti var ama ben mavi almak istedim, değiştire değiştire kullanırım içimde kalmasın dedim :KK45:

Canım haklısın banada fazla geldi ama biraz güpürlü dantelli yapayım dedim fiyat fırladı son kez karar vereyim bak mesela cibinlik şunun gibi yaptırıcam instagramda var bu sayfaya da bakabilirsin
Buraya da bakayım canım, ben hastane odasına yaptırıcam bundan, fiyonkları da biri benim yatağıma biri bebegin yatagına sonra büyüyen karyola aldık oraya takarım diye düşündüm ama fiyatını sormamıştım, teşekkür ederim. Sen de bu sayfaya da bak istersen, baya model var

Eklentiler

• 3E079376-47D6-43D9-AA55-F8F3E3BEC481.webp
    3E079376-47D6-43D9-AA55-F8F3E3BEC481.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 88
Buraya da bakayım canım, ben hastane odasına yaptırıcam bundan, fiyonkları da biri benim yatağıma biri bebegin yatagına sonra büyüyen karyola aldık oraya takarım diye düşündüm ama fiyatını sormamıştım, teşekkür ederim. Sen de bu sayfaya da bak istersen, baya model var
Cibinligi çok hoşmuş bende sen kendin çekip yükledin sandım ya sorucaktm nerden aldın diye :D

ANNONA ANNONA canim geçmiş olsun. Benim de 4 aylık olduğum zaman boğazım kasiniyordu. Tentum verde gargara kullandım. Dr yutmadan gargara yapabilirsin dedi. Eczane de aynısı söyledi. Tentum verde yi hep evde bulundururum o yüzden bu markayı sormuştum. Boğaz kaşıntısı sonrada iltihaba çeviriyor bende önceden önlem almam gerekiyor.
Bana da bal yasak ve evde oğlum eşim hasta. Hatta bu gece acile gittik oğlumun ateşi 24 saattir düşmüyordu. Antibiyotik verdi eğer 3 gun boyunca ateşi düşmezse acile gelin tekrar domuz gribi için tahlil yapalım dedi. Bende hasta olacağım diye korkuyorum. Şekerden dolayı portakal yiyemiyorum bal limon zencefil yapardım onuda yapamıyorum. Zaten diyette olduğumdan beri demirim düşmüş dış etlerimin hepsi kabardı yemek yiyemiyorum offff hastalanmadan iyilerseler bari baba oğul
Geçmiş olsun canım.insallah sana gecmez banada oglumdan geçti ilk defa meyve fazla yemedim.bu hafta zayif düştü bunyem sanırım tantum da var evde sabah genede eczaneye sorup kullanayım o zaman çok Saol

Benim kaderim hep boyle altin alirim sonradan duser .aradigimda bisey bulunmaz aramadigimda ortaya cikar :KK43:

Canim sakin daha sonuc ogrenmemis
Hastaligida olsa ki insallah yoktur sakin olmalisin panik olmussun .
Benim babam 80 kusur yasinda .birkac kecede bir acillik oluyor heran kalp pilinin bitme ihtimali var yinede dusunmemeye calisiyorum.kotuyu dusundukce kotulesiyor insan

Almissin sanirim gule gule kullan canim

Canim insallah sorunsuz gununde gelir kuzu .
Cok dikkat et Allah a emanet
İnşallah canım, hepimiz zamanında ve sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı:)

Geçmiş olsun arkadaşım büyümüştür bebiş iyice biraz daha sabır. İnşallah sorunsuz zamanını tamamlarsın. En kötü ihtimalleri sıralamış doktor inşallah hiçbirini yaşamazsın. Ben de hazırlayacağım 32 den sonra gerekli bence

Hayırlı olsun güle güle uyusun bebeğin inşallah. Resim atar mısım hangisini aldın ben de almak istiyorum da :)

İkisi için de kullanılıyor canım
İnşallah canım, zaten herşeye hazırlıklı olalom diye söylemesi iyi oldu, yoksa benim gibi tecrübesiz bir anne adayı aşırı panik yapabilir ve sonuçları daha sıkıntılı olabilir. Tatlıca uyardı. Çantayı erken hazırlamak şart, ne olur ne olmaz, bir kenarda durmalı. Rabbim hepimizin kuzularını korusun.

Allah yardımcımız olsun canım inş son haftalarıda sıkıntısız atlatırız doktorlar zaten bizi hep kötüye hazırlıyor bende aynı durumdayım ve beklemekten başka çare yok hiç bişey hazırlamam diyordum ama çantaları hazırladım korkudan Allah'a emanet olalım inşallah
Öyle canım, sağlıklı olsunlarda başka birşey istemem. Kanama fazla olur diye başından uyarmıştı zaten, kan takviyesi için iki ünite kan hazırlanacak. Asıl şimdi başlıyoruz dedi. Ama lekenlenme hiç olmayabilirde dedi. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İnsan kısmetinden ileriye gidemezmiş. Bizde dua edip bekleyeceğiz. İnşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında alırız yavrularımızı kucağımıza. Bizde birçok eşyasını hazırlamıştık. Birkaç parça eksik kalmıştı. Haftasonu artık yerleştiririz çantamıza.

Geçmiş olsun canım.insallah sana gecmez banada oglumdan geçti ilk defa meyve fazla yemedim.bu hafta zayif düştü bunyem sanırım tantum da var evde sabah genede eczaneye sorup kullanayım o zaman çok Saol

Rica ederim canim. Bende meyva yemiyorum. Hemen nasıl farkediyor. Bağışıklık hemen zayıflıyor.

Ben erol mobilya diye bi site var ordan aldım arkadaşım ordan almıştı memnundu . Tabi kalite farkı illaki vardır seninkiyle benim takım da düz beyaz kulpları falan farklı renk olanlar biraz daha pahalı . Ama bu siyenin tek sıkıntısı nakit çalışıyor bizde elimizde varken verdik . Bizim büyüyen beşik sallanıyor . Bebekler genelde ilk zamanlar sallanmayı seviyor eğer çok lazım olursa çok güzel tahtadan hamaklar var 150 200 liraya en kötü onlardan alırsın
Biz de nakit verdik :( güle güle kullanın Can'ım siz de. Dediğin gibi en kötü ucuz birşey bakarım sonra gerekirse.

Kızlar bugün bebeğimizin beşiğini aldık :anne:
Hiiiiiççççç aklımın ucunda olmayan bir modeli aklımın ucunda olmayan bir fiyata aldık geldik. Eşim aklıma girdi orda.
Geçen gün çilek mobilyanın teslimatı geç yaptığını konuşmuştuk. Bizim gittiğimiz yerde öyle bir sıkıntı olmadı. Hatta 1 hafta sonraya teslim edebiliriz dediler. Biz nisan ayına istedik tabi erken diye.
İstanbul'da böyle bir sıkıntı yaşayacak olanların aklında olsun. Masko daki çilekten aldık.
Bu arada beşik sallanmıyor. Daha doğrusu karyola. Umarım sıkıntı oluşturmaz bize bu durum :dua:
Çok güzel canm güle güle kullanın inşallah. Allah içini doldursun. Sallanmak isterse ucuz yollu biseyler alırsın 100 200 liraya küçük beşikler var sallanan. Ben oturma odasına almayı düşünüyorum hatta

Günaydın... Evet çok hoş kar var dışarıda... Ama hamilelere bari tatil yapsaydılar... :110: Botlarım olmuyor ayaklarım büyümüş.. Mecbur spor giyecegim ki icine su alacak usutmem kacinilmaz olacak.. :KK1:Taksiye binsem okulum yokuşta arabalar böyle havalarda sokak basında bırakıyor yokuşta kalır araba çıkamam abla diyor.. :KK12: Güne kötü başlamak bu olsa gerek.. :mad:

Çok sağol Can'ım. Uyku seti yatak cibinlik karyola. 1650 tl
Aslında karyola fena değildi 950 tl ydi sanırım. Ama ekstralarla fiyat baya yükseliyor.

Can'ım biz yaptık ama böyle bi sıkıntı olmamıştı. Sen de stres yapma. Değişim yaparlar. İade bile yapılıyor sonuçta.

İnş alırsın Can'ım gönlüne göre olur.
Memnun kaldığına çok sevindim. Çok kararsızdım çünkü :))

Güle güle kullan canım. Titreşim özelliği yokmuş sanırım. Fiyatı çok iyi gerçekten. Tiny love a benziyor.
Sağ ol canım sen de karyolanı güle güle kullan :KK200:
Evet titreşim özelliği yok sallanıyor sadece. Titreşim özelliği çok gerekli mi hiç önemsemedim ben onu.

Back
X