- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #27.181
Zaten dikkat ediyormuşsun canım içini ferah tutKorkutmak istedi sanirim ama ben zaten pek yemiyordum 1 kg aldim hamilelikte sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten dikkat ediyormuşsun canım içini ferah tutKorkutmak istedi sanirim ama ben zaten pek yemiyordum 1 kg aldim hamilelikte sadece
Enfeksiyon icin ilac vermedi sanirim bolsu oneriyolar hepBugün 2. Doz tetanos aşımı oldum kızlar. Kalp atışlarını dinlerken maşallah çok hareketli bir bebek bu dedi. :) Idrar yollarımda enfeksiyon cıktı kızlar biraz fazlaymış.
Bir de bacaklarim da ödem var mis az ama.
Cook sikintili bigun gecirmis canim o ne oyle bi dunya olmustur kafan simdi .Merhaba hanimlar bu gun kontrolum vardi bi yigin soru isaretiyle dondum. Iki yeni genc doktor beni muhane etti isi yeni ogreniyolar acemiler cok belli biri basindaki sivi fark etmiyorr digeri surayi olc felan diyor kalbindeki duruyo derken bagirsaklari ekojenmi var dedi ben sok!!! Gozlerim atladi disari 33 hafta 4 gun gibi konusuyor doktor ama normal 31 hafta 2 gunlugum. Nst soktular bizi kizlar sonucu doktor gosteremedim cunku is yeri esimiaradi gel diye nst ciktim. Doktor ogle tatili girdi. Bizde bastik gittik ozel hastane cunku bu gunden daha sitres girdik. Ozeldeki doktora parayla madur olduk resmen ben kalpden anlamam basi normal yok cocuk doktoru gidin bu hastane dogum yapabilirmim diye dedi sonuc bildir deyip ultrasyon kagidi elimize verdi. Gittik cocuk bolumune orasida fetal eko istedi tum belgelerim yanimda olmasi rahmen bunu gidin baska hastaneler yapar burasi yapmaz acele etmeniz lazim yoksa burasida size bakamaz. Gini deyip atti bizi basindan sonuc bildirmek icin doktora indik doktor ameliyat girmis asistan yeme cikmis esimde ise donmek zorunda mecbur eve boyle geri donduk cok boa bir gun yasadim. Ustelik birsey ogrendim bi nst kadindan kafam bi milyon oldu
Aclikti.Canım 130 açlık şekeri mi tokluk için gayet iyi de açlıksa da insülin versin madem deli mi bu doktor niye bebeği kaybediyormuşsun![]()
Yok sayamiyorum bildigin ayarlarimla oynuyorlar.Buyu muyu bosta durmuyorlar .Ruhum daraliyo .Söylemesi kolay belki ama çevrendekileri boşver yok saymayı öğrenince mutlu olmaya başlıyorsun. Hasta olduğunu bahane et gerekirse sürekli.
Şeker gerçekten riskli ama tedavisi var canını sıkmamaya çalış gerekenleri yaparsın önlemini alınca da hiçbir sorun yaşamazsın inşallah. Burda kaç tane arkadaş yaşıyor malum bu sorunu.
Oğlumda ben 25 küsür kilo aldım ultrason kağıdını buldum bugün; 28.haftadayken 31+ lardaymış şeker de yoktu yukleme yapıldı çıkmadı oğlum 52cm ve 4kiloydu ikimiz de çok sağlıklıydık...bu hamileliğimde şimdiye kadar 9 kilo aldım 2 hafta ileri diye yeri göğü inletti doktor gebelik şekeri vs o kadar strese girdim her gün yürüyüş diyet vs ilerilik 5-6 güne düşmüş...çok korkunç bi durumda değiliz bence ben sıkıldım artık bu konudanKorkutmak istedi sanirim ama ben zaten pek yemiyordum 1 kg aldim hamilelikte sadece
canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.[/QUOTE]Eki Görüntüle 2117761 ĞEki Görüntüle 2117756 Eki Görüntüle 2117757 Eki Görüntüle 2117758 Eki Görüntüle 2117759 Eki Görüntüle 2117760 QUOTE="Deli mavi prenses, post: 55071055, member: 785899"]Ellerine sağlık yaptıklarının fotoğrafını koyabilirmisin sakıncası yoksa
O haftalarda benimde oyleydi simdi tekrar hareketlendi neden bilmiyorum ama telas etme takip et .Kızlar dün geceden beri hic hareket hissetmiyorum çıldıracak gibiyim ya Bugün 2.doz aşı icin sağlık ocagına gittim kalbini de dinledik hemsire gayet iyi dedi ama bu saat oldu ben hala kıpırtı hissetmedim neden oluyor acaba :s
Dimi sok oldum bende korkutmak istedi sanirimAy yok artik! Bazi doktorlar cok dengesiz ya hamile kadina su denecek laf mi? Gercekten ciddi bir durum olsa bile denmemesi lazim bence . Ki bence o kadar riskli bir sey de yok. Allah askina eskiden seker testi mi varmis? Ebelerimiz nenelerimiz tarlada bahcede doğurmuş. İllaki onlarda da gebelik sekeri olan ama fark etmeyen vardir. Ne demek cocuk dogunca kaybedebiliriz resmen sacmalamis.
Insallah evetZaten dikkat ediyormuşsun canım içini ferah tut
Verdi canım suya karıştırılan tozdan.Enfeksiyon icin ilac vermedi sanirim bolsu oneriyolar hep
Cook sikintili bigun gecirmis canim o ne oyle bi dunya olmustur kafan simdi .
Aclikti.
Sinir dedi.
Sinirdaysam niye kaybediyom bebegi
Esime sordum tatli turu yeme hamur isi azalt dedi diyor.
Yok sayamiyorum bildigin ayarlarimla oynuyorlar.Buyu muyu bosta durmuyorlar .Ruhum daraliyo .
Duami okuyup oturuyorum.Birbirini aciklarini anlatiyolar basit seylerde degil buyu dedigim gb .
Dogumdan sonra tasinacagim Allah kismet ederse.
Nasil olacak bilmiyorum bebekle
Uzaklaş canım böylesinden ne kadar uzak o kadar iyi 8 yıldır evliyiz ben 1 yıldır insan gibi yaşıyorum nefes alıyorum...neler cektim yıllarca...2 saatlik mesafedeydik burnumuzdan getirdiler daha da baskı aynı şehre gelin diye ve eşim de inanıyordu onlara kaç defa ayrılmaya kalktım bırakmadı yalvar yakar döndürdü beni...sonra Rabbim in hikmeti adam çıktı geldi hiç alakamız olmayan bir yere 1000 km var şimdi aramızda e telefonla da bozamıyorlar artık çok şükür yonünü bize döndü eşim şimdi de kızımızı bekliyoruzEnfeksiyon icin ilac vermedi sanirim bolsu oneriyolar hep
Aclikti.
Sinir dedi.
Yok sayamiyorum bildigin ayarlarimla oynuyorlar.Buyu muyu bosta durmuyorlar .Ruhum daraliyo .
Duami okuyup oturuyorum.Birbirini aciklarini anlatiyolar basit seylerde degil buyu dedigim gb .
Bende ayni sekilde dusunuyorum.ne dedikleri naptiklari belli degil.Ya kızlar bu doktorlar iyice saçmaladı valla haa çok kızıyorum bizi mahvettiler resmen biri bağırsak parlak der biri sekerinden bebeğin tansiyonu yükselir kaybederiz der benimki dikiş bugun de patlar 1 ay sonrada der ... Artık hastane doktor dediler mi ödüm kopuyor. . Sonra çocuklar nurtopu gibi doğar ee biz kötüyü söyleriz derler... Ogün kontrole gittim 20 Kadın sırada bunların 15 çocuğu ilerde haftası çoğunun gebelik şekeri var ya bu nedir bize noldu .. Eskiden 20 kişide 1 kişi belki sıkıntı yaşardı şimdi herkes korkuyo Rabbim sen bizlere ve bizden sonraki neslimize yardım ettt
canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.[/QUOTE]Eki Görüntüle 2117761 ĞEki Görüntüle 2117756 Eki Görüntüle 2117757 Eki Görüntüle 2117758 Eki Görüntüle 2117759 Eki Görüntüle 2117760 QUOTE="Deli mavi prenses, post: 55071055, member: 785899"]Ellerine sağlık yaptıklarının fotoğrafını koyabilirmisin sakıncası yoksa
Doktormu dedi bunu pes artik yaOğlumda ben 25 küsür kilo aldım ultrason kağıdını buldum bugün; 28.haftadayken 31+ lardaymış şeker de yoktu yukleme yapıldı çıkmadı oğlum 52cm ve 4kiloydu ikimiz de çok sağlıklıydık...bu hamileliğimde şimdiye kadar 9 kilo aldım 2 hafta ileri diye yeri göğü inletti doktor gebelik şekeri vs o kadar strese girdim her gün yürüyüş diyet vs ilerilik 5-6 güne düşmüş...çok korkunç bi durumda değiliz bence ben sıkıldım artık bu konudangeçen hafta gittiğimde biraz dedim stres oldum şekerden falan kötü rüyalar görüyorum e dert ararsan dert bulursun diyor bu ne biçim laf elinden geleni yapıyorsun gerisi de Allaha kalmış desene
![]()
Darisi benim basima mi desem inss ne desem bilemedim.Uzaklaş canım böylesinden ne kadar uzak o kadar iyi 8 yıldır evliyiz ben 1 yıldır insan gibi yaşıyorum nefes alıyorum...neler cektim yıllarca...2 saatlik mesafedeydik burnumuzdan getirdiler daha da baskı aynı şehre gelin diye ve eşim de inanıyordu onlara kaç defa ayrılmaya kalktım bırakmadı yalvar yakar döndürdü beni...sonra Rabbim in hikmeti adam çıktı geldi hiç alakamız olmayan bir yere 1000 km var şimdi aramızda e telefonla da bozamıyorlar artık çok şükür yonünü bize döndü eşim şimdi de kızımızı bekliyoruz
canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.
canım yaptıklarım bunlar fotoğraflar çok net yüklenmiyo ama. Kapı süsü taç terlik fiyonk nevresim kolonya şişeleri hazır olanlar.
Canım bozulacağını zannetmiyorum. Aldığım yerdede şişede bekliyodur uzun süre diye düşünüyorumCok guzel olmuslar ellerine saglik canim :) bu kolanya siselerinden bende aldim ins susleyecegim .kolanyalari simdiden koysam bozulurmu acaba
Bende saat yok. 3 ara öğün 3 ana öğün olarak varCanim benim ogunler arası 2.5-3 saat arası değişiyor
Ne diyorsun en korktuğum şey. Başıma gelene kadar duamı ettikçe hiçbişey olmaz derdim. Kapılarımdan yağlar çıkınca anladım anyayı konyayı. Evime kimseyi çağırmıyorum, temizlikçi bile. Mevlüt de yapmayacağım. Neler yaşadım çünkü bir ben bilirim. Allah korusun uzak durmaya çalış. Bazen istesen de olmuyor ama eşine anlat inanmasını anlamasını sağla. Allah korusun böylr şeylerle uğraşan insanlardan nefret ediyorum valla ve de çok korkuyorum.Enfeksiyon icin ilac vermedi sanirim bolsu oneriyolar hep
Aclikti.
Sinir dedi.
Ay neler yapmışsın maşallah yürekli kadınlar siziCanım bozulacağını zannetmiyorum. Aldığım yerdede şişede bekliyodur uzun süre diye düşünüyorum