• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayyy benim yöntemim yorucu ve komik, Eşim görünen kısımdaki beyazları cımbızla yoluyor :KK53: boyaya cesaretim yok, en organiği bile zararlı diyor çevredekiler.. sprey boyalar var ama kokusu vardır diye ondan da almadım, koparınca çoğalır diyorlar ama çoğalsın boyatırım sonra.. bu arada emzirirken de saç boyası sakıncalıymış, nasıl olacak bilmem. Zaten çok çirkin ve bakımsız hissediyorum, bari doğunca boyayabilseydik :KK57:

İşte boya istemem varsa bitkisel bişey onu bulalım

Ekojen nedir canım. Gerçekten ben bile anlamadım nasıl strese sokmuşlar hep kötü doktorlar denk gelmiş sana ya. Düzgün bir doktor bulabilsen keşke.

Valla bende gitmek istemiyorum artik bu kadar darlik ekojen sanirim bu kalpdeki gibi parlaklik oluyor

Geçmiş olsun canım bak sen diyosun zaten gençti doktorlar pek bişey bilmiyolardı diye inş yanlış görmüşlerdir merak etme eğer bağırsak ta olsa şimdiye çoktan gözükürdü çünkü bağırsakları çoktan toplandı şuan artık minyatür bebek oldular şükür bence bi yanlışlık var tabi sen yinede kontrole git rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş

Kiziyorum cunku ordan sonra ozele gittik yani insan az cok kafa sivisi su kalp duruyo der dimi bagirsak su diye direk kafa icin yok gibi kalp ben bakmiyorum diyo badem bakmiyoniz nerden sorun cikiyor dimi hic birsey anlamadim bu doktorlardan arastirmadaki doktorlara sag olsunlar guzel darlattilar bu arada haftam hep ileri cikiyor 33 +4 gozukiyorum ama 31+2 yim hic birsey anlamadim. Bu gunden

Enfeksiyon icin ilac vermedi sanirim bolsu oneriyolar hep

Cook sikintili bigun gecirmis canim o ne oyle bi dunya olmustur kafan simdi .

Aclikti.
Sinir dedi.
Sinirdaysam niye kaybediyom bebegi
Esime sordum tatli turu yeme hamur isi azalt dedi diyor.

Yok sayamiyorum bildigin ayarlarimla oynuyorlar.Buyu muyu bosta durmuyorlar .Ruhum daraliyo .
Duami okuyup oturuyorum.Birbirini aciklarini anlatiyolar basit seylerde degil buyu dedigim gb .
Dogumdan sonra tasinacagim Allah kismet ederse.
Nasil olacak bilmiyorum bebekle

Hemde nasil ya

Kizlar hersey gectim nst bi bayanla konustuk oda karsidan geliyo bu egitim arastirma bana dediki daha yeni olmus bu olay bi kadinda ayni benim gibi ya bebekde ya annedemi ne sıkinti varmis dogum olucak artik hastane diyorki hastanede hic yer yok dogumda diye hastaneden hastaneye adam yetistirme calismis. Esi en sonunda vefat etmis adam daha cok cabalim derken kaza yapmis anne bebek es hepsi vefat etmis kadin diyo ben karsidan taa geliyorum bide derlerse dogumda yer yok ne yaparim bu hastanede gelmis galiba bu vefat eden aile varya kanim dondu her hastane zeten beni egitim arastirma atiyo bide arastirma yer yok derse dogum zamani ne yaparim ya

Kizlar bende birsey sorucam. Ben yaklaşık 6 7 haftadir hic kilo almiyorum. Sizce bebegim aliyomudur. 6 haftadir doktorada gitmedim randevum haftaya

Kizlar bende birsey sorucam. Ben yaklaşık 6 7 haftadir hic kilo almiyorum. Sizce bebegim aliyomudur. 6 haftadir doktorada gitmedim randevum haftaya
Senin kilonla bebeğin alakası yok rahst ol 2 oğlumdada 4 kilo verip doğum yaptım hiç bi sıkıntı olmadı bundada başında ye ye yee zorla aldım şimdi 2 kişilik yiyorum resmen toplamda 57 den 64 e çıktık zorla ama 1 aydır bende almıyorum kilo seviniyorum yiyip almıyorum diye

Canım bende son 2 aydır kilo almıyorum hatta 400 gr vermişim bile ama bebeğim gayet güzel alıyo son 2 haftada 400 gr almış endişe etme bence sen almasanda bebişin alıyodur

Kizlar hersey gectim nst bi bayanla konustuk oda karsidan geliyo bu egitim arastirma bana dediki daha yeni olmus bu olay bi kadinda ayni benim gibi ya bebekde ya annedemi ne sıkinti varmis dogum olucak artik hastane diyorki hastanede hic yer yok dogumda diye hastaneden hastaneye adam yetistirme calismis. Esi en sonunda vefat etmis adam daha cok cabalim derken kaza yapmis anne bebek es hepsi vefat etmis kadin diyo ben karsidan taa geliyorum bide derlerse dogumda yer yok ne yaparim bu hastanede gelmis galiba bu vefat eden aile varya kanim dondu her hastane zeten beni egitim arastirma atiyo bide arastirma yer yok derse dogum zamani ne yaparim ya
Bende araştırma ya gidiyorum doktor başka yere gitme gitsendde geleceğin yer burası diyo ama sanki ameliyata o girecek kendisi perintolog... Kimbilir ameliyatta kim olur başımda bilmiyorum dopum içşniyer bulmada sıkıntı olmaz sanırım çünkü büyük hastane bunlar bizim için küvez olup olmaması çok önemli canım Allah yardımcımız olsun inşallah

.
Bende araştırma ya gidiyorum doktor başka yere gitme gitsendde geleceğin yer burası diyo ama sanki ameliyata o girecek kendisi perintolog... Kimbilir ameliyatta kim olur başımda bilmiyorum dopum içşniyer bulmada sıkıntı olmaz sanırım çünkü büyük hastane bunlar bizim için küvez olup olmaması çok önemli canım Allah yardımcımız olsun inşallah
Insallah ya ama bazen cok kalabalik oluyor ben nst cok bekledim. Bazen hastane yetersiz kalip sevk ediyormus insallah sag salim aliriz kucamiza sıkınti yasamayiz

Ay neler yapmışsın maşallah yürekli kadınlar sizi :KK50: annemler bizde de 1 ayı geçiyor rahatım yoksa yerimden kalkacak halim yok okul zaten beni bitiriyor burda kimsemiz yok hastaneye zaten insan istemem bir an önce çıkıp gelelim de görecek olan da evde görsün...hiç uğraşamam valla elim ermiyor...sınıfımı bırakıcam diye çılgınlar gibi asıldık son konulara çarpma yapıyoruz çarpım tablosu öğreniyoruz yarından sonra daha 3 haftam ve eksik evraklarım var...annemler 3-4 hafta bi gidip işlerini toparlayıp gelecekler kara kara düşünüyorum napcam diye...oğlum anasınıfına gidiyor oyun istiyor yarın onun okuluna gidicem aile katılımı etkinliği yapmak için...şu kurdelalar şişeler bana doğaüstü şeyler gibi göründü şahsen çok büyük tebrikler :KK54:
Canım allah kolaylık versin çalışırken çok zor. Bende en son çalıştığım okulda 7 de çıktığım oluyodu. Bide özel dersim oluyodu ordan sonra. Ne enerjiymiş bide akşam gelip düğünüm için nikah şekerlerimi yapıyodum tam 350 tane yapmıştım. 150 tane kına kesesi tacı nedime çiçeği saymıyorum bile. Hiç akıl işi değilmiş ama yapmışım işte

semabsrn semabsrn bugün şeker ölçüm çubugu almaya gittim. Eczanedeki kıza sordum farklı parmaktan farklı sonuç çıkıyor diye. Doğrudur dedi. Orta parmak ve yüzük parmağından alınan ölçüm doğru olurmuş. Aklınızda olsun kızlar. Bu arada eczane kalibrasyon yapıyor cihazlarınızı kalibre ettirebilirsiniz. Böylece doğru ölçtüğünden emin oluruz:p

Teşekkürler canim söylediğin iyi oldu bende gidip yaptırayım.
Çok delik olmasına rağmen bende artık orta parmaktan vazgeçmiyorum ve deli gibi yıkıyorum yağ kalıntısı kalmasın diye

Canim gerçekten zor bir durum kimin ne dediği belli değil.
Doktorlar kötü diyorlarsa hastalar iyi şeyleri anlatıyorlar mi sanki. Sen de benim gibi zeynep kamile gidiyorsun değil mi
Ben orada doğum yapacağımı söylediğin tüm doktorlar bekleriz dedi. Düşün ki benim normal dogum ama sen özel hastasın sezeryan olacaksın. Ayrıca hastane takipli hastasını bırakmaz. Öncelik kendi hassasındadır. O yüzden ben hem kartala hemde üsküdarda gidiyorum takipli olayım ki geri çevirme sorunu olmasın.
Şeker yüklemesine bir hanımla konuştuk onun da ikinci bebegiymis ilk gebeliginde zehirlenme yaşamış zeynep kamil de sezeryan doğum yapmış. Şimdiki doğumda mecbur burada yapicakmis ve yine zehirlenme durumu varmış. Memnun kaldın mı dedim. Evet çok memnun kaldim hemşireler çok ilgililerce ailen olsa belki bu kadar ilgilenmez dedi. Doktorlarda iyiymiş.
Herkes böyle güzel şeyleri anlatmaz felaket tellallığı yapar. Benim de tanıdığım var böyle. Hangi konuyu acsaniz hep bir kötü anısı vardır.
Diyeceğim o ki kötü düşünme kötü kadar iyi olaylarda var herşey güzel olacak canim hepimiz sağlıkla tam vaktinde kucağımıza alacağız bebislerimizi Allah in izniyle

Senin kilonla bebeğin alakası yok rahst ol 2 oğlumdada 4 kilo verip doğum yaptım hiç bi sıkıntı olmadı bundada başında ye ye yee zorla aldım şimdi 2 kişilik yiyorum resmen toplamda 57 den 64 e çıktık zorla ama 1 aydır bende almıyorum kilo seviniyorum yiyip almıyorum diye

Canım bende son 2 aydır kilo almıyorum hatta 400 gr vermişim bile ama bebeğim gayet güzel alıyo son 2 haftada 400 gr almış endişe etme bence sen almasanda bebişin alıyodur

Kizlar sagolun icim rahatladi valla

Kızlar aksam maç izledik ve ben gol olduğunda bi an hamileliğimi unutup havaya zıplayıp değişik hareketler yaptım:KK43: bi daha mac izlemeyi düsünmüyorum doğuma kadar
Canim bir sey olmaz o kadardan. Rahat ol. Ben YouTube de " Leslie 5k walk" diye 45 dakikalik bir spor videos var. Onu yapiyorum. Yuru, On tekme o tarafa on tekme bu tarafa arada Kos, yuru, arada bacaklari kocaman ac Yan Yan yuru filan. Doktorum herseyi yapabilirsin diyor. Eger hamilelikte bilinen bir sikinti yoksa bir sey olmaz.

Ya ben direk internetten aldım iyi mi yaptım bilmiyorum deseni hoşuma gitti bir de beşiğin yatağını alırken aynı mağazada vardı ikisini aldım ama istersen kumaş alıp terzide yaptırabilirsin yapıyor terziler emzirme yastığı ile birlikte ikiside aynı kumaş olabilir.
emzirme yastigini aldim malesef hafif bir kumas olursa rahat ederim diye dusunuyorum..

Oğlum emerken gözümün içine bakardı. Hiç kullanmadım emzirme önlüğü o yüzden. Ince bir tülbent bile ortsem ortalığı yıkardı. Göz göze değecek.
benimkide oyle canim oyyy ask yasanilan yer zaten evde bulunsun iste ne bileyim cok zorlandigimda kullanırım diyorum
Ben lcw dan aldm canim 19 tl idi pembe polyester karisimi bisey cabuk kurur
iyi fikir gidince bir bakayım canim tesekkurler

Herkese günaydınlar, bugün benim de kontrolüm var, bir aydan sonra bebek ne durumda çok merak ediyorum. Dün niyeyse çok ağrım oldu bakalım doktor bugün nstye sokacak mı? Şeker de ayrı sıkıntı, bu ay çok da iyi gitmedi, endişeliyim açıkçası. Umarım güzel haberlerle döneriz kontrolden. Herkese güzel bir cuma diliyorum.

Back
X