• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok canım sıkkın. Şimdi bi yerde okudum. Gebelikte tokluk şekeri ilk lokmadan 1 saat sonra ölçülen şekermiş. Ben bugüne kadar hep iki saat sonra ölçüyodum yanlış mı yapıyorum. Diyetisyen de öyle ölç demişti. Ama gebelikte normal insanlar gibi 2 saat sonra değilmiş. Sen nasıl ölçüyosun.

Canim bana diyabet hemşiresi de böyle demişti. Ilk lokmadan 1 saat sonra diye. Ama ben herzaman dakika dakikasına yapamıyorum. Çocukla uğraşıyorum yada ise dalıyorum 5 ile 15 dk arası geçiyor. Umarım buda bir sorun değildir.

Merhaba biz bu ürünü 980 tl ye aldık indirimden.sık sık indirime giriyor takip ederseniz.çok konforlu bebek için ve pratik bir araba. Katlanınca çok yer kaplamıyor. Ben de çok araştırma yaptım ve buna karar verdim. Peg perego aria shopper
Ana kucağı arabaya nasıl monte ediliyor oturma ünitesi çıkıyor mu? Güle güle kullanın inşallah.

Aynı şey hep aklımda benim de :KK43: kızımda belim hiç ağrımaDı. Bunda paso bel ağrısı. Birkaç gündür geçmişti şimdi yine başladı. Geçen gün bıçak keser gibi sancı girdi belime. Bir de karnım çok aşağıda alakası yoktur belki ama strese sokuyor beni. Kızım hep göğsümün altındaydı resmen.

Canim bende oğlumda hep yukarıda hissederdim şimdi daha yeni göbek deligimin çevresinde hissetmeye başladım. Hep asagida hissediyordum normal demişti doktor. Ikinci bebek aşağıda olması normal diye.
Oğlumda hep bel ağrısı çektim ama şimdi hep kasık ve karin ağrısı çekiyorum. Kızlar karin ağrısı erkekler bel ağrısı olarak vururmuş. Herkes de tutmasa bile kuzenimde tutmadi erkekti ama sancilari karin agrisi olarak gelmisti böyle derler.

Canım benimkininde başı yukarda ama doktor doğum hakkında bişey söylemedi diner yada dönmez de demedi ki ben sezeryanliyim

Bana da dönmezse sezeran olucak dedi bende geç kalmış gibi hissettim tedirgin oldum . Sağlıklı olsun da inşallah. Aşağıya çok baskı yapıyo can yakıyor biraz sadece . İnşallah döner :)

Bana da dönmezse sezeran olucak dedi bende geç kalmış gibi hissettim tedirgin oldum . Sağlıklı olsun da inşallah. Aşağıya çok baskı yapıyo can yakıyor biraz sadece . İnşallah döner :)
Hayırlısı canım hakkımızda hangi doğum hayirliysa öyle olsun inşallah :)

Merhaba biz bu ürünü 980 tl ye aldık indirimden.sık sık indirime giriyor takip ederseniz.çok konforlu bebek için ve pratik bir araba. Katlanınca çok yer kaplamıyor. Ben de çok araştırma yaptım ve buna karar verdim. Peg perego aria shopper
Cift yonlumu guzelmis gule gule kullan canim
Kızlar iki arkadaşımda gününden önce doğum yaptı benide erken doğum korkusu sardı resmen.belim ağrıyor karnım ağrıyor korkuyorum kızımda 40. Haftayı doldurmuştum ve hiç ağrı sancı bilmeden doğuma girdim şimdi bu ağrılarımın sancımı olup olmadığınıda anlayamıyorum huxursuzum
Canim bende burda bobrek agrilarindan cok etkilenmistim doktor dun sancimin normal oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi.
Cok etkileniyoruz sanirim

Canim bana diyabet hemşiresi de böyle demişti. Ilk lokmadan 1 saat sonra diye. Ama ben herzaman dakika dakikasına yapamıyorum. Çocukla uğraşıyorum yada ise dalıyorum 5 ile 15 dk arası geçiyor. Umarım buda bir sorun değildir.
Ben yanlış ölçüyodum o zaman. Peki kaç çıkması lazımmıs 1 saat sonunda. 140 altı mı yine

Kizlar bir dahaki doktor kontrolum 34. Haftamda olacak. İnsallah bebegim dönmüştür ve doktor doğum zamani hakkinda guzel bir seyler söyler.
Insallah canim terapi gibi geliuor banada :)
Ya benim bugün kontrolüm vardı yeni geldim eve 30+2 deyim oğlum baş aşağı dönmemiş hala ağrımda oluyo aşağı doğru vurunca doktor dönmezse sezeryan dedi . Normal mı hala dönmemesi sizce??
Erken daha bende son haftada donen cok duydum
Benim kızım bu hafta gündüz uyuyor sürekli arada 1 pıt diyo uykuya devam akşam üstü başlıyo geceye kadar oynuyo sonra tekrar uykuya baya düzenli olmaya başladı sanırım artık hafıza olayı başladı
Benim ne gunduz duruyor ne gece korkuyorum artik bi sorunmu var diye .
Cok hareketli olacak dedi doktor .
Allah yardim etsin bna :))

minik Enes hanımlar 1 saat önceki halim

Eklentiler

• _20180302_184646.webp
    _20180302_184646.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 96
IMG-20180302-WA0015.webp IMG-20180302-WA0014.webp
Kizkar gecen gun aldim bunlari yeni atabildim fotograflari.
Kulotlu corap biri 0_3digeri 3_6
Emzik ultrasoft bundan cevremdekiler cok memnun .
Yastiklar e bebekte yeni gelmistiler .
Yan yat.a yastigi civilden aldim .reflu yatagi cok kokuyor diye bunu aldim ins kokmaz .

benim açlık 75, 1. saat 162, 2. saat 158 çıktı
doktor gebelik şekeri diyemem, 153 olması gerekirken 158 çıkmış sadece ilave şeker çikolata vs kes dedi
birkaç gün dikkat ettim ama hamurişi tatlı vs yiyorum yine ya
vicdan yaptım şimdi, çok mu sıkıntı olur ki o_O
Bazen şey diyorum, özel hastaneye gittim. abartıyorlarmı acaba göz korkutup hemen diyetisyeni arayıp yönlendirmeler falan sadece maddi açıdan kazanç sağlamak için mi diye.. ama yinede gitmesemde içim rahat etmiyor. Bana dediki şimdi böyle çıkabilir ama 29-30. Haftada çok daha yükselecektir falan.. hala kararsızım
Değerlerimiz seninle yakın çıkmış.. ama ben hiç tatlı yemiyorum normalde hiç tatlı sevmiyorum toplasan bir porsiyon tatlı yememişimdir hamilelik boyunca.. bide yesem nolurdu bilmiyorum

Kızlar dr bu gece beni hastaneye yatırdı karnım dün geceden beri sert taş gibiydi geçmedi ara ara da alt bölgede ağrım oluyordu hatta size sordum çatı ağrısı olabilir demiştinştiniz.alttan muayene etti rahim ağzında gevşeklik görüyorum ve rahim kısalması var dedi ben ağlamaya başladım.size bunları bilin diye söylüyorum ihmal etmeyin

Kızlar dr bu gece beni hastaneye yatırdı karnım dün geceden beri sert taş gibiydi geçmedi ara ara da alt bölgede ağrım oluyordu hatta size sordum çatı ağrısı olabilir demiştinştiniz.alttan muayene etti rahim ağzında gevşeklik görüyorum ve rahim kısalması var dedi ben ağlamaya başladım.size bunları bilin diye söylüyorum ihmal etmeyin
Canım geçmiş olsun saol bilgi verdiğin için ağrım olursa giderim hemen doktora ne gibi tedavi uyguluyorlar şimdi

Aaa şimdi nasılsın canım çok geçmiş olsun yaa

Ayni sikayetler bendede var dun muayene oldum bi sikinti yok olur dedi.umarim dogru soyluyordur.
Cok gecmis olsun .serummu aliyorsun peki

Back
X