• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ya pijama siparişi vericem artık bugün inş. Ama karar veremedim seçenekler arasında. Yardımcı olur musunuz? Fikirlere ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_4119.webp
    IMG_4119.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_4524.webp
    IMG_4524.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4525.webp
    IMG_4525.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bugün öğle yemeğinden sonra önce gözlerim bulanik gördü arkasından solda uyusma basladi ve dudaklarım uyuştu çok korktum tansiyon zannetim ama acile gittiğimde şekerimin yediğim yemek ve pastaya rağmen 60 olduğunu öğrendim. Şeker yüklemesi yapmıştım sorun yoktu ama bu hafta kadın doğum doktorum ile tekrar görüşeceğiz. Doktor daha çok ve sık yemem gerektiğini söyledi yetmiyormuş eskisi gibi beslenmem. Çok zor bir şeymiş bu seker ya.
Oyle etkilerde yaptigini bilmiyordum .Allah yardimcin olsun canim dikkat et .
Kızlar çok sağolun ama tek tek yazamıycam kusura bakmayın canım çok sıkkın popoma 3 iğne daha yedim magnezyum aşırı can yakıyor çok aşırı magnezyum yaptılar ve ciğer geliştirici iğne ve antibiyotik yaptılar anladığım kadarıyla her an doğadabilirim doğmayadabilirim iğnelerin ağrısından duramıyorum yazarım ara ara size
Vok gecmis olsun canim Allah a emanet ins .
Magnezyum cok fenaymis zaten diyorlar
Kızlar bebişler kilotlu çorap giyer mi en başta? Ben hiç almadım ama ihtiyaç olur mu bilemedim. Oğluşum üşümesin en başlarda. Ama yenidoğunca giydirilir mi hiç bilmiyorum. Sonra da sıcaklar başlar zaten ihtiyaç olmaz sanırım.
Oglum bebekken ilk aylarda gerek yoktu daha sonra bir birbucuk yasina kadar giydirdim .
Simdi kizima aldim ilk aylarda gerekir se diye malum elbise vs icin

Şunu anladım tüm hazırlıkları erken yapmak lazımmış doğum yapsam pijemam bebeğin hiç bişeyi yok hani insan hep başkasının başına gelir kendi başına gelmez sanıyor ben iyi gidiyordum hiç aklıma gelmezdi erken doğum şüphesi burdan çıkarda doğuma vakit bulursam anneme herşeyi yaptırıcam
Dogru diyorsun .ins vakit bulursun serum yiyip son aylari bekleyende cok oluyor .
Kismet iste
Kızlar ya pijama siparişi vericem artık bugün inş. Ama karar veremedim seçenekler arasında. Yardımcı olur musunuz? Fikirlere ihtiyacım var
1 kalin gibi duruyor ama cok guzel.
Onun disinda 2 de guzel

Oyle etkilerde yaptigini bilmiyordum .Allah yardimcin olsun canim dikkat et .

Vok gecmis olsun canim Allah a emanet ins .
Magnezyum cok fenaymis zaten diyorlar

Oglum bebekken ilk aylarda gerek yoktu daha sonra bir birbucuk yasina kadar giydirdim .
Simdi kizima aldim ilk aylarda gerekir se diye malum elbise vs icin
Kız olunca evet elbise için gerekir :) oğluşuma gerek olmayacak öyleyse.

Dogru diyorsun .ins vakit bulursun serum yiyip son aylari bekleyende cok oluyor .
Kismet iste

1 kalin gibi duruyor ama cok guzel.
Onun disinda 2 de guzel
Evet canım sabahlığı biraz kalın gibi. Kışlık model Zaten bunlar hep. Yeni sezon daha yeni yeni çıkmaya başladı

Kızlar dr bu gece beni hastaneye yatırdı karnım dün geceden beri sert taş gibiydi geçmedi ara ara da alt bölgede ağrım oluyordu hatta size sordum çatı ağrısı olabilir demiştinştiniz.alttan muayene etti rahim ağzında gevşeklik görüyorum ve rahim kısalması var dedi ben ağlamaya başladım.size bunları bilin diye söylüyorum ihmal etmeyin
Canım çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? Benim de alt bölgem çok agrıyor, acaba benim de mi öyle ki :s ama benim aylardır agrıyor

Kızlar çok sağolun ama tek tek yazamıycam kusura bakmayın canım çok sıkkın popoma 3 iğne daha yedim magnezyum aşırı can yakıyor çok aşırı magnezyum yaptılar ve ciğer geliştirici iğne ve antibiyotik yaptılar anladığım kadarıyla her an doğadabilirim doğmayadabilirim iğnelerin ağrısından duramıyorum yazarım ara ara size
Canım çok geçmiş olsun

Telaş yapma kilısu ayına göre iyise sıkıntı yapma ve büyüyor sa problem değil demektir
1400gr mis kilosu.. kendi doktoruma tekrar gidip endişemi konuştum, beni rahatlattı diyemem evet fark var ama normal gibi bisiler dedi, kan ilacımı değiştirdi

Back
X