- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
- #27.441
Kızlar bugün öğle yemeğinden sonra önce gözlerim bulanik gördü arkasından solda uyusma basladi ve dudaklarım uyuştu çok korktum tansiyon zannetim ama acile gittiğimde şekerimin yediğim yemek ve pastaya rağmen 60 olduğunu öğrendim. Şeker yüklemesi yapmıştım sorun yoktu ama bu hafta kadın doğum doktorum ile tekrar görüşeceğiz. Doktor daha çok ve sık yemem gerektiğini söyledi yetmiyormuş eskisi gibi beslenmem. Çok zor bir şeymiş bu seker ya.
Benimde ayni sekerim dusuyor tatli krizine giriyorum resmen illa bi pasta bi tatli istiyor canim dusuk tansiyon hastasiyim farkediyorum tatli yiyince enerji geliyo bide bu aralar bende birsey basladi ondanmidir bilmiyorum. Mesela kahvalti edemedim o gun ben uyanamiyorum kizim acim diyor ben kalkamiyorum butun vucud bitiyor cok zor toparliyorum kendimi dusunun dun kizimla ogleden sonra 3 de ikimizde yiyebildik. Asla cocumu ihmal edecek biri degilim ama bu elimde olmayan birsey esimle her sabah kahvalti ettim icin genelde iyi oluyor nadir esim gerek yok deyip gidince kendimede kurmuyorum fena oluyorum bide boyle kasarli tost gibi zeyler yiyincede beni cok vuruyor kotu yapiyor onuda anlamiyorum.