• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hem kiloluyum fazla almamı istemiyor, koskoca bir ay boyunca 1 kg almışım fazla olmuş diyor:işsiz: hem de normal doğum yanlısı ondan sanırım. İlk haftalarda ben diyordum ay inşallah çok kilo almam falan diye, sanırım kadın benden mi etkilendi ne yaptı. Ayy o öyle söyledikçe herkes bana baskı yapıyor, ben de gündüz yürüdüm falan diyorum artık napiim hergün zor geliyor :eek:
1 kilo mu onu bir haftada alıyoruz biz ya :-p çok da şey yapma ya hamilesin sen yatış olacak illaki :))) şuan kaç kilosun peki maşallah ya ben 14. Kilomdayım valla rekora koşacağım sanırım

Kızlar bana da erken doğum riski var dedi doktor, artık raporluyum çalışmayacağım. Doktor evden çıkmayacak, yürümeyeceksin dedi. Daha bebek çok küçük, eşyaları bile hazır değil. Ne yapacam nasıl yapacam bilmiyorum. Allah hepimize kolaylık versin, bebeklerimiz zamanında sağlıkla gelsin, başka bişey istemiyorum. Sizler de dua edin lütfen
Herşey hazır olur. Yeter ki meleklerimiz iyi olsun. Bende de aynı durum var. O ların sağlığı için kendimize dikkat edeceğiz. Sıkma canını.

Kesinlikle canım 32. Hafta çok doğru bir tespit benim karnım da büyüdü valla 9 aylık gibiyim :) benim de nefesim tıkanıyor bir de acıkıyorum ya :)) ben eğilip çocuklara kalemle gösterirken bile bel ağrısı yaşıyorum dedim çalışsam bile hayrım olmayacak çocuklara.

Sen arabayı Beyazıt da parket canım. Eşin ek anahtarı alsın Beyazıt tan arabayı alıp Eminönüne getirsin orda buluşun valla. O rampa başka türlü çekilmez :)) sırf oyüzden arabayla gitmedim ya da tramvayla geri dönerdisiniz arabaya o yollar çekilmez anacım :)
Aslinda haklisin cekilmez ama gitmesem aklim kalacak kolonya sisesini bile netten yaptirdm ben kargoda da kumas, tul, bide cikolatalari koymaya sepet falan bakicam baska da bir eksigim yok eglencesine gidiyorum ben alisigim arabayla trafige artik eminonunde Itonun otoparkina koyarm ordan yurumesi duz ayak.

Tembel anneler öğretmenler olarak :p ya aslında yetiştiricem diye çok kastım kitapta defterde hep öndeyim okuldaki arkDaşlara göre. Bir de 23 nisan gösterisi çıktı. Şimdi de yetiştirmiş olmanın rahatlığı başladı :)))
Bende tam yerinde bıraktım arkadaşlara walla ne öndeyim ne geride yeni üniteye geçmedim ama okula gidip gelmek bile yoruyor yaa nefesim yetmiyor evde olsamda çok bişey yapamıyorum biterlerim ağrıdığı zaman bide artık hareketleri canımı acıtıyor cuma günü gelsinde hayırlısıyla nstde ne öıkcak dr ne dicek bakalım

1 kilo mu onu bir haftada alıyoruz biz ya :p çok da şey yapma ya hamilesin sen yatış olacak illaki :))) şuan kaç kilosun peki maşallah ya ben 14. Kilomdayım valla rekora koşacağım sanırım
Biri rekor mu dedi ben 17 kilo aldm :( of ya

Aslinda haklisin cekilmez ama gitmesem aklim kalacak kolonya sisesini bile netten yaptirdm ben kargoda da kumas, tul, bide cikolatalari koymaya sepet falan bakicam baska da bir eksigim yok eglencesine gidiyorum ben alisigim arabayla trafige artik eminonunde Itonun otoparkina koyarm ordan yurumesi duz ayak.
Arabayla git tabi canım beyazıta parkedersen eminönünden beyazıt a geri yürüme diye tramvaya bin dedim. Eminönünde parkedeceksen çikolatacılar falan aşağılarda zaten halledersin oralardan :) benim gibi mahmutpaşanın en tepesinde işin yokmuş gecelikçiler orada malum.

Bende tam yerinde bıraktım arkadaşlara walla ne öndeyim ne geride yeni üniteye geçmedim ama okula gidip gelmek bile yoruyor yaa nefesim yetmiyor evde olsamda çok bişey yapamıyorum biterlerim ağrıdığı zaman bide artık hareketleri canımı acıtıyor cuma günü gelsinde hayırlısıyla nstde ne öıkcak dr ne dicek bakalım
Oh maşallah iyi yapmışsın inan öyle git gel sorumluluk okulda koşan çocuklar kendimi kprumaya çalışıyorum falan. Bir de 6.30 da kalkmak zulüm. Öğlenci olsam böyle zor olmaz belki. Sancın olarak bana da bir iki kez bıçakla keser gibi oldu sonra kesildi çok şükür. Çok yormuştum ama kendimi o an. Doğum sancısında bebek hareket etmezmiş sanırım senin çok ediyorsa sancı yoktur ya
Biri rekor mu dedi ben 17 kilo aldm :KK43: of ya
Sen de çok zayıf mıydın peki canım. Çok zayıflar çok hızlı kilo alırmış. Vücut her yediğini depo yaparmış kan ve yağ olarak.

:KK17::KK17:
Arabayla git tabi canım beyazıta parkedersen eminönünden beyazıt a geri yürüme diye tramvaya bin dedim. Eminönünde parkedeceksen çikolatacılar falan aşağılarda zaten halledersin oralardan :) benim gibi mahmutpaşanın en tepesinde işin yokmuş gecelikçiler orada malum.

Oh maşallah iyi yapmışsın inan öyle git gel sorumluluk okulda koşan çocuklar kendimi kprumaya çalışıyorum falan. Bir de 6.30 da kalkmak zulüm. Öğlenci olsam böyle zor olmaz belki. Sancın olarak bana da bir iki kez bıçakla keser gibi oldu sonra kesildi çok şükür. Çok yormuştum ama kendimi o an. Doğum sancısında bebek hareket etmezmiş sanırım senin çok ediyorsa sancı yoktur ya

Sen de çok zayıf mıydın peki canım. Çok zayıflar çok hızlı kilo alırmış. Vücut her yediğini depo yaparmış kan ve yağ olarak.
Bebek hareketli kuzum çok şükür ama işte sancıyı falan bilmeyince evham yapıyorum ayy inşallah 38i falan görürüm yani

1 kilo mu onu bir haftada alıyoruz biz ya :p çok da şey yapma ya hamilesin sen yatış olacak illaki :))) şuan kaç kilosun peki maşallah ya ben 14. Kilomdayım valla rekora koşacağım sanırım
Kilomu hiç sorma kuzum 90 kiloyum, ilk hamile kaldığımda 100 kilo olcam diye ağlıyordum, 95 le bitirsem iyi diyorum şimdi :KK45: Doğumdan sonra sıkı bir diyetle 30 kilo vermek niyetindeyim inşallah, evlendiğimde 60 kiloydum şimdi bambaşka biri oldum resmen :KK54:

Bu arada öğretmen arkadaşlarım, yarın 32 haftamı dolduruyorum. Doktor Doğum öncesi izin raporu yazıcam dedi, onu okula vericem sanırım. Dilekçe falan yazıyor muyuz? Yoksa sadece raporu mu vericez

Bu arada öğretmen arkadaşlarım, yarın 32 haftamı dolduruyorum. Doktor Doğum öncesi izin raporu yazıcam dedi, onu okula vericem sanırım. Dilekçe falan yazıyor muyuz? Yoksa sadece raporu mu vericez
Canım ben nöbetten düşmek için rapor aldığımda sadece raporu aldı dikekçe istemedi müdür 32. Hafta raporunu cuma alcam bilmiyorum bunda istermi istemezmi ama benden önce ayrılan arkadaşı arayıp sorayım sana yazarım

Canım ben nöbetten düşmek için rapor aldığımda sadece raporu aldı dikekçe istemedi müdür 32. Hafta raporunu cuma alcam bilmiyorum bunda istermi istemezmi ama benden önce ayrılan arkadaşı arayıp sorayım sana yazarım
Tamam canım teşekkürler, ben okula gitmiyorum raporluyum bir aydır. Müdürü aramak da istemedim boş boş konuşur şimdi, arkadaşına sorarsan benim için çok sevinirim

TUVALET İHTİYAÇLARINIZ NASIL ?

BEN BU ARALAR SABAHTAN AKSAMA KADAR CIKMASAM YERIDIR
GELIYORUM MASAMA 5 DK ARALIKLARLA LAVABO :D

Merhaba güzel anneler ben 2017 Mayıs annesiyim şafak 100 diye burada müjdeler verdiğim dün gibi geliyo zaman çok hızlı geçiyor ve kim ne derse desin bebekli hayat çok güzelmiş tüm olumsuz yorumlara kulaklarınızı kapatın hep pozitif olun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bize biraz bebek giyimiyle ilgili anlatsanız ilk aylar uzun kollu yazın kısa kollumu birde gece ve gündüz uyurken sadece ince battaniyemi örttünüz , uyurken çorap giydirdinizmi

Kizlar benim 75lik seker yuklemem 219 ve 166 cikmis moralim cok bozuldu. Bizde hic seker hastaligi olmadigi icin sonuvlari sotmadiydim. Yarin rndokronoloji uzmanina gidecem. Insallah kotu bisey olmaz

Back
X