• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay insallah canim ya agzindan bal damliyor, moral oldu valla birden bukadar alinca moralim bozuldu aynaya bakasim yok dikkat de edemiyorum okuldan gel aksam oluyor kisin yemek derdi bide ilk aylara dondum deli gibi acikiyorm ama canim bisey istemiyor ne bulsam artk kahvaltilik ve sonuc bu. Insallah saglikla hepimiz bebeklerimizi kucaklayalim da derdimiz bu olsun napalim
İnşallah canım dediğin gibi derdimiz kilo olsun. Brn de öyleyim her sabah bugün dikkat edicem diyorum yine yiyorum. Ekmek vs de yemiyorum ama ne yesem maşallah direk depo oluyor herhalde

Yarina kadar boyle devam ederse giderim acile. Aslinda tek tuk hissediyorum ama cok azaldi yani i tedirgin ediyor.

Cok az hareket ediyor. İki gun oncesi kipir kipirdi yorgun oldugum halde. Dun butun gun dinlendim tik yok nerdeyse. Ayni sey gibi ilk hissetmeye basladigimiz zamanlar vardi ya bebek mi degil mi ayirt edemiyorduk ayni onun gibi. Bir kipirti var ama cok hafif :KK43:

İnsallah oyledir ya. İki gun once cok hareketliydi. Bir den bu kadar azalinca insan cok tedirgin oluyor.
Tansiyonuna falan bak canım. Birazcık tatlı şeyler tüket bakalım artacak mı

Ve bugun itibariyle doğum temizliğini bitirmiş bulunmaktayım çok şükür artık kendimi okadar pis hissediyordumki her hafta üstünden yapa yapa ... Çok şükür mis olduk kızımı çok yordum biliyorum oda şuan acısını alıyor ayağa bile kalkamıyorum ama inş dinlenelim oda sakinler 3 gündür ilk kez oturdum desem inanmazsınız heralde gerçekten mahvoldum
İyi olmana sevindim dinlen bol bol bende bugün hastanede giyeceğim pijamalarımı ütüledim oturduğum yerden nevresimlerini attım makineye bebeğin bide onları astım bu kadar ev işine henüz başlamadım walla nerden başlayacağımıda bilmiyorum kuzum

Ve bugun itibariyle doğum temizliğini bitirmiş bulunmaktayım çok şükür artık kendimi okadar pis hissediyordumki her hafta üstünden yapa yapa ... Çok şükür mis olduk kızımı çok yordum biliyorum oda şuan acısını alıyor ayağa bile kalkamıyorum ama inş dinlenelim oda sakinler 3 gündür ilk kez oturdum desem inanmazsınız heralde gerçekten mahvoldum
Yaa cok sukur halletmissin. Kendin mi yaptin tum isi? Yardimci falan almadin mi? Benim de yardimci alacak durumum yok ama kendimde de yapacak guc yok. Ev de leş gibi napacam bilmiyorum. Halilari yikamaya versem, perdeleri ve camlari esim evdeyken halletsem aslinda yetisir ama esim de bosver bir seferlik yardimci alalim diyor. Ona da hak veriyorum tum hafta yoruluyor. Bir gun izni var onda da rahatsiz etmek istemiyorum. Yardimciya vereegim 200 lirayla bebegime bir seyler alirim. Cok kararsizim.

Kizlar gunlerdir okuyorum çoğunuzda sancı oldu veya nst.de sancı çıktı
Peki bu sancilar adet sancisi gibi miydi daha mi farkli
Kizlar bir haftadir cok hafif hafif adet sancisi gibi seyler oldu Doktora telefon ettik olup geciyorsa normal ama gecmezse gelin bakalim demisti
Bugun bu sancilar artti Yani olup geciveriyor ama sık sık .. Ne dersiniz bu duruma?
Kontrolum cuma gun beklemeli miyim acaba?
Ayrica o kadar bitkin ve halsizim ki..

Kızlar lohusa pijamadı konuşmuşsunuz gecelik daha rahat oluo dogum sonrası muayene vs bilginiz olsun yarın calısabılır raporumu alıcam ve dogumumu bu ilde yapmayacagımı soylucem doktoruma:KK55: ayın 23ünde de dogum iznine ayrılcam hayırlısıyla

Kizlar gunlerdir okuyorum çoğunuzda sancı oldu veya nst.de sancı çıktı
Peki bu sancilar adet sancisi gibi miydi daha mi farkli
Kizlar bir haftadir cok hafif hafif adet sancisi gibi seyler oldu Doktora telefon ettik olup geciyorsa normal ama gecmezse gelin bakalim demisti
Bugun bu sancilar artti Yani olup geciveriyor ama sık sık .. Ne dersiniz bu duruma?
Kontrolum cuma gun beklemeli miyim acaba?
Ayrica o kadar bitkin ve halsizim ki..
Bence beklememelisin. Korkulacak bişey yoktur ama yinede tedbiren doktora görünmekte fayda var

İyi akşamlar arkadaşlar... hasta olan herkese rabbim şifa versin bebeklerde vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah... size bir sorum var birkaç gün önce kontrolde Dr suyun fazla dedi böyle birşey yaşayan oldu mu? Şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk bakılmıştı onda bir. Sorun yoktu acaba yükleme mi yaptırsam kararsız kaldım :(

İyi akşamlar arkadaşlar... hasta olan herkese rabbim şifa versin bebeklerde vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah... size bir sorum var birkaç gün önce kontrolde Dr suyun fazla dedi böyle birşey yaşayan oldu mu? Şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk bakılmıştı onda bir. Sorun yoktu acaba yükleme mi yaptırsam kararsız kaldım :KK43:
Canım.banada dedimdoktor suyun fazla diye şeker yüklemesinede 75 Gr yaptırdım 1. Saat sınırda çıkmıştı doktor buna bağladı suyun fazlalığını şeker hamurisi tatlı gibi şeyleri yasakladı doktorun ne diyor yükleme konusunda

İyi akşamlar arkadaşlar... hasta olan herkese rabbim şifa versin bebeklerde vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah... size bir sorum var birkaç gün önce kontrolde Dr suyun fazla dedi böyle birşey yaşayan oldu mu? Şeker yüklemesi yaptırmadım ama açlık tokluk bakılmıştı onda bir. Sorun yoktu acaba yükleme mi yaptırsam kararsız kaldım :KK43:
Benim bebeğin suyu fazla falan değildi idrarda protein yok açlık tokluk normal bebek 2 hafta öndeydi bi tek (o da oğlum da öndeydi önceki hamileliğimde gebelik diyabeti vs yokken) ama yüklemede yüksek çıktığı için diyet ve yürüyüş...vakti geçmeden yaptır istersen çünkü esas 28.haftadan sonra etkiliyormuş

Bu diyabet olayından da gına geldi kızlar yaa her kafadan bir ses çıkıyor...okulda öğlen lahmacunlar pideler...yemek grubundan da çıkıyorum patatesli bezelyeli havuçlu bi yemek yanında pirinç pilavı bana hepsi yasak...yemiyorum diye de tonla laf illa tadına bak ya bakmıyorum zaten korkuyorum...e abartma sen de bilmem ne bu nedir yaa ben çok mu meraklıyım sanki

Bu diyabet olayından da gına geldi kızlar yaa her kafadan bir ses çıkıyor...okulda öğlen lahmacunlar pideler...yemek grubundan da çıkıyorum patatesli bezelyeli havuçlu bi yemek yanında pirinç pilavı bana hepsi yasak...yemiyorum diye de tonla laf illa tadına bak ya bakmıyorum zaten korkuyorum...e abartma sen de bilmem ne bu nedir yaa ben çok mu meraklıyım sanki
Başına gelmeyen anlazki kuzum benimde kv delirtti bugün beni börek yapmış ablası gelmişti bisküvi fln almışlar meyve suları eee bana hepsi yaşam bı çay ictim yanlarında bak oda var buda var anne diyorum her seferinde bana yasak iki dk geciyo börek al kızım diyo çıktım.sonunda evime sinir etti beni

Yaa aslında çok güzelmiş ama instagram galiba hiç alışveriş yapmadım ordan bi de bedeni nasıl ayarlicaz ki ben görünce bile emin olamıyorum :)
LCW’den falan baksana canım sade şeyler arıyorsan
Genelde şekerden şüpheleniyorlar canım ama karbonhidrata mı yüklendin bu ara acaba. O da yapıyormuş sanırım

LCW’den falan baksana canım sade şeyler arıyorsan

Genelde şekerden şüpheleniyorlar canım ama karbonhidrata mı yüklendin bu ara acaba. O da yapıyormuş sanırım
Bugün baktım lcw ye bi tane gecelik aldım beyaz sade diz altı kırk liraya ve s beden aldım dokuz aylık oluncada olur baya bolluk var bende bu sefer kararsız kaldım pjama takımı hangi beden alcam diye maalesef lcw de böyle önden düğmeli falan bi takım bulamadım. Bi takım buldum netten sabahlıklı üç parça şeklinde ama sadece s bedeni var ne yapsam bilemedim . Açıkcası kalitesi çok da önemli değil bnm için hastanede en fazla bir iki kişi gelir idare etsin yeter

Canım iyi akşamlar, bana demişti ayrıntılı ultrasonda sonra kendi doktorum açlık tokluk baktı normaldi ama ili hafta sonra yine su fazlalık sınırında çıktı, şeker yüklemesinde de şeker çıkmadı. Neyse bir aydır su normale döndü, hergün tatlı yiyordum yemiyorum artık, çok nadir yiyorum. Belki o etkiledi bilmiyorum ama geçti çok şükür inşallah seninki de geçer

Back
X