- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
- #27.881
Ben şeker yüklemesi yapmadım ama şimdilik şükür sıkıntı yok inşallah olmazda bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 2 litre iciyorumdur ama su oldugunu sanmiyorum icerde kipirdaninca sanirim baski yapiyoBen bu kadar sık çıkmıyorum, ne kadar su tüketiyorsunuz ki? ben 1,5 kesin içiyorum, 2 yi zorluyorum :S
Ay buara suyla aram iyice açıldı oysa gözümün önüne koysam bi şekilde içerim belki ama canımda hiç istemiyor büyük oğlumda 4 ay hiç su içemedim ben midemi mahvediyordu bundada başladıBen bu kadar sık çıkmıyorum, ne kadar su tüketiyorsunuz ki? ben 1,5 kesin içiyorum, 2 yi zorluyorum :S
Allah yardımcımız olsun kim ister ki bu kadar kiloyu ama elimizde değil malesef sağlık sebeplerinden dolayı.. Inşallah doğumdan sonra 70leri 60lari görürüz.. Doktorum 2 yıl emzir eskisinden daha sağlıklı olursun istediğin kiloya inersin fakat emzirmezsen üstünde kalır bütün kilolar dedi.. Sütumüz bol olsun..98 le başlayan sürecin şu an 110 ile devam etmekte.. beterini beterinin beteri var,haline şükret dostum..![]()
Canim kac kiloyla hamile kaldın.. Bende kilolu hamile kaldım süpriz geldi bebiş.. Doğumdan sonra diyet grubumu kursak ..![]()
Ruh hallerine göre hareket ediyorlar canım. Gerçekten bazen tık yok bazen maşallah çok hareketliler.siz hareketlerini sayıyor musunuz 28. Haftadan sonra sayın diyorlar ama ne biliyim hareket edince içim rahat ediyor saymıyorum bengünaydınlar
şöyle azcık okumaya çalıştım da bende de sancı mı var ne var anlayamıyorum
bazen semsert oluyo karnım geriliyo, bebek sanki bi yerdeymiş gibi ama sonra geçiyo
ctesi kontrolüm söylücem doktora
bu sancı diildir di mi ya
bir de maşallah 2 gündür bir saniye durmadı, bu kadar hareket edince de acaba bi sıkıntısı mı var diye düşünmeden edemiyo insan
ben de hiç saymadım ama yeteri kadar hareket ediyo gibi geliyo bana da senin gibi, içim rahatlıyoRuh hallerine göre hareket ediyorlar canım. Gerçekten bazen tık yok bazen maşallah çok hareketliler.siz hareketlerini sayıyor musunuz 28. Haftadan sonra sayın diyorlar ama ne biliyim hareket edince içim rahat ediyor saymıyorum ben
Benim de karnım sertleşiyor ama koşan süreli değil, bu gece yine gece boyu sürdü, sertleşiyor bi on sn kadar sonra eski haline dönüyor. Doktor bu kasılmalar için erken bunlar erken doğum belirtisi dedi bana. Ama dediğim gibi benimki tüm gece sürdü. Şimdi gündüz gece sürekli oluyor. Çok sinir bozucu bir durumgünaydınlar
şöyle azcık okumaya çalıştım da bende de sancı mı var ne var anlayamıyorum
bazen semsert oluyo karnım geriliyo, bebek sanki bi yerdeymiş gibi ama sonra geçiyo
ctesi kontrolüm söylücem doktora
bu sancı diildir di mi ya
bir de maşallah 2 gündür bir saniye durmadı, bu kadar hareket edince de acaba bi sıkıntısı mı var diye düşünmeden edemiyo insan
HMD Çiçek Desenli Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı diye geçiyor cnm. 73 Tlydi pek uygundu yerini de beğendim yıkadım ütüledim çantaya koydum yalnız içi tişört değil siyah dantelli atlet o da güzel ama bir de tişört koydum içinde hastanede rahat edemezsem diye, bir de emzirme atleti ve sütyeni de almıştım güzel geldi nbb onlarda.Memnun kaldın mı Can'ım? Hangi markadan aldın?
Can'ım internet sitesi de var. Arasan beden konusunda yardımcı olurlar. Ben 80 kiloya yaklaştım şuan L beden alıcam. Tabi ben bu siteden almıcam beğendiğim başka bi sitede.
Benim bikaç arkadaşım da pijama rahat dedi Can'ım ya
Herkesin kullanım durumu farklı sanırım.
Can'ım bana da suyun fazla demişti. Pilav makarna tatlıdan uzak dur dedi. Ben dikkat ettim biraz. Sonraki kontrolde normale dönmüştü.
Hamileliğin başında kilo verdin mi? Çünkü başta 5-6 kilo verdiysen onu da geri alıp üstüne alınca aslında aynı oluyor. Ben hiç vermedim bulantım da olmadı her ay iki kilo alarak ilerledim.Azlık rekoru bende mi acaba? 53 le hamile kaldim. 58 kiloyum.
55 ile kaldım 65 oldumKaç ile hamile kaldınız kızlar kaç kilo aldınız ben 70 gibiydim şimdi 80 kiloyum ve yürüyemiyorum boyumda 65 cm çok uzun değilim. Bu kiloları taşımak zor.
Sağlıkla doğsun bebeklerimiz hep beraber zayıflarız inşallaj hiç sıkıntı etmeBen 84le başladım beterin beteriyim yani...
Hepsi geçicek yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. bir de her hamilelik diğerinden farklı olurmuş üzme kendiniKızlar ben de 57 yle başladım 67 olmuşum o kadar diyet ve yürüyüşle, gerçi 8 kiloyu aldıktan sonra başladım diyete de yürüyüşe de...oğluma hamileliğimde 55 le başladım 75 ten sonra tartılmadım son ay moralim bozuluyordu...Ama inanın onda kuş gibiydim 37 hafta boyunca 40 km lik köye gittim çalıştım soba yaktım öğrencilerimle tuvalet temizledim son güne kadar enerjiktim...Bunda yaştan mı kız bebek olduğundan mı bacaklarım külçe gibi hiç yerimden kalkmak istemiyorum okulda da 32.haftayı görsem ona şükür...oğlumda 27 yaşındaydım şimdi 33
2 gün bende içememiştim, ve doktor suyu artırmalısın demişti. coraspirin basladı. beslenmesini etkiliyormus susuzluk. bende tedirgin oldum ve artık mutlaka en az 1,5lt içiyorum. limon felan sıksan belki içebilirsin? yada pekmez ye 1 kaşık oda susatıyor. yada tuzlu peynirAy buara suyla aram iyice açıldı oysa gözümün önüne koysam bi şekilde içerim belki ama canımda hiç istemiyor büyük oğlumda 4 ay hiç su içemedim ben midemi mahvediyordu bundada başladı
aa evet doğru diyorsun, nedense tuvalet deyince benim aklıma direk su içme durumu geldi :) baskıdan ozamanBende 2 litre iciyorumdur ama su oldugunu sanmiyorum icerde kipirdaninca sanirim baski yapiyo
bide canım, birçok yere su koy, görürünce aklına gelir içersin. elinin altında olsun her zaman. hamilelikten önce benimde hiç aram yoktu, hiç aklıma gelmezdi. simdi ofiste masaya kouyorum suları görünce içiyorum. ama aksam eve gidince yine hiç aklıma gelmiyor. evde de yoğurt yada ayran tüketiyorum mutlaka. yani su önemliymiş gerçekten.Ay buara suyla aram iyice açıldı oysa gözümün önüne koysam bi şekilde içerim belki ama canımda hiç istemiyor büyük oğlumda 4 ay hiç su içemedim ben midemi mahvediyordu bundada başladı
3 kilo verdim cnm. Bulantım 6 ay sürdü diyebilirim. Son iki ayda aldım kilo.Hamileliğin başında kilo verdin mi? Çünkü başta 5-6 kilo verdiysen onu da geri alıp üstüne alınca aslında aynı oluyor. Ben hiç vermedim bulantım da olmadı her ay iki kilo alarak ilerledim.