- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
- #27.901
Güle güle kullan canım. Bu takımı biliyorum. Hala var uygun fiyata. Keşke daha farklı renkleri de olsa. Ben de alırdım o zaman.HMD Çiçek Desenli Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı diye geçiyor cnm. 73 Tlydi pek uygundu yerini de beğendim yıkadım ütüledim çantaya koydum yalnız içi tişört değil siyah dantelli atlet o da güzel ama bir de tişört koydum içinde hastanede rahat edemezsem diye, bir de emzirme atleti ve sütyeni de almıştım güzel geldi nbb onlarda.
Emzirme atleti almadım ben yA. Askıları sütyen askısı gibi aynı. Rahat edemem dedim. Normal önü üçgen dantelli atlet aldım. Hop indirince o da açılıyor

Ay ben daha ilk çocuğu 32 de doğurucam :) nasip olmadı öncesinde. 2. Çocuk da olursa daha da zor geçecek desene. Nerden baksan en az 35-36 olurum onda da Allah nasip ederse.Kızlar ben de 57 yle başladım 67 olmuşum o kadar diyet ve yürüyüşle, gerçi 8 kiloyu aldıktan sonra başladım diyete de yürüyüşe de...oğluma hamileliğimde 55 le başladım 75 ten sonra tartılmadım son ay moralim bozuluyordu...Ama inanın onda kuş gibiydim 37 hafta boyunca 40 km lik köye gittim çalıştım soba yaktım öğrencilerimle tuvalet temizledim son güne kadar enerjiktim...Bunda yaştan mı kız bebek olduğundan mı bacaklarım külçe gibi hiç yerimden kalkmak istemiyorum okulda da 32.haftayı görsem ona şükür...oğlumda 27 yaşındaydım şimdi 33
Kimle konuşsam seninle aynı şeyi söylüyor Can'ım. Yaş ilerledikçe daha zor geçiyormuş.