• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yusuf ismini ben de cok seviyorum. Esim tamam dese hemen koyarim. Ama nedense istemiyor. Daha dogrusu peygamber ismi istemiyor oyle söyleyim. Oysa dinine düşkündür, elinden geldigince ibadetlerini yapmaya calisir.
Vardır bir bildiği cnm ben de istemedim çok çekti Yusuf peygamber diye ama iki isim olsun annelik babalık hakkı eşin de sana uysun azıcık beraber koyun.

Ömer ismini cok begeniyorum ben. Ama cevrem sanki ömer dünyanın en kotu ismiynis gibi davrandi bir iki kez çıtlatinca sinir ettiler beni.
Çok kızdım ben tepkimi gösterdim sen de göster kalbin neyi isterse köy, senin evladın. Alışırlar.

tgb34 tgb34 yekta eşi benzeri olmayan demekti dimi canım ben oğlumda istemiştim ama anlamı ağır gelir diye koymadik demekki oğlumun adı Ömer olacakmış bir şekilde degisiveriyo fikir çocuk adıyla geliyo aslında :)

Ömer oğlumun ismi bizde çok severek koyduk ele avuca sığmıyor yavrum etrafı boşver içine ne siniyosa onu koy canım

Çok kızdım ben tepkimi gösterdim sen de göster kalbin neyi isterse köy, senin evladın. Alışırlar.

Benim icime gercekten en cok sinen isim suana kadar Ömer. Takmamaya calisiyor ancak tam karar veremedigim icin aklim çeliniyor iste.

Böyle bişey isteyen varsa 65 tl yapmış şuraya bırakayım belki hoşuna giden olur ben bi tane söylicem simdi galiba tam emin de olamadım gerçi :)

Eklentiler

• 24981570-E06B-4DC4-A853-D7E6BE7DFE82.webp
    24981570-E06B-4DC4-A853-D7E6BE7DFE82.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar ben hala minnos ogluma isim bulamadim :KK43: fikir vereniniz cikmaz mi?
İşyerinde defterim var aklıma geldikçe yazıyorum ilk adı Asil olacak 2. İsim durmadan değişiyor . Kaan ,yiğit , yağız , Yaman derken Berk hoşumuza gitmişti kısa soyadınada uyuyuyor . Anlamlıları da iyiydi ama İngilizce argoda aptal olduğunu duyunca , oda listeden çıktı. İlk oğlumda Aras batu

Canım hangi hastane burası. Baya yoğun bi gün olmuş geçmiş olsun canim.kızlar ben de bugun gebelik eğitimine gttim bi hastanenin.çok faydalı oldu en azından doğum korkusunu biraz da olsa atlattim
Hangi hastanenin gebelik okulu canim? Ben de arastiriyordum evime yakin var midir diye. Uskidar umraniye arasi bir yerde oturuyorum

Böyle bişey isteyen varsa 65 tl yapmış şuraya bırakayım belki hoşuna giden olur ben bi tane söylicem simdi galiba tam emin de olamadım gerçi :)
Bende melek kanatlı olanlardan yaptirsammi acaba diyorum. Heryerde goruncede sıkılıyorum. Kararsızım. Hastane çıkışının şık rahat zarif bisi olmasını istiyorum

Ömer ismini cok begeniyorum ben. Ama cevrem sanki ömer dünyanın en kotu ismiynis gibi davrandi bir iki kez çıtlatinca sinir ettiler beni.
Benim seçtiğim ismi duyan herkes vebalı gibi tepki veriyo ama zerre umrumda değil :) benim için anlamı olan bişey dünya yansa değiştirmem ismini.. içinize ne siniyosa onu koyun mutlaka kimseyi ilgilendirmez..

Kızlar şu karın sertleşmesi için doktoru aradım aslında normal ama yine de bi nstye gir dedi hastaneye gidiyom şimdi
İnş sancı çıkmaz

Kizlar ben hala minnos ogluma isim bulamadim :KK43: fikir vereniniz cikmaz mi?
Furkan
Yunus
Yusuf
Enes
Yasir

Guzelmis canim biraz pahali ama fiyatlar hep boyle instagramda
Cocuk doguracak olmasam bu ise girerim yani
Su melek kanatlarini arastirdim bulsam ne guzel yapistirirdim bi badisine o_O

Kızlar şu karın sertleşmesi için doktoru aradım aslında normal ama yine de bi nstye gir dedi hastaneye gidiyom şimdi
İnş sancı çıkmaz
Canim sorun cikmaz insallah .

7
Evet canım ben nidilat kullandım onunla aynı doktora bunu söyle çok düşmediği müddetçe kar zarar oranına göre kullanmak zorundasın... Ciğer geliştirici bu dediklerini aynen bendede yaptı ama şiddetlenirse bunun yan etkisini önleyen ilacı var bilgin olsun ama bendede oldu kortizon bebeği strese sokup ciğer gelişimi sağlıyor ve gerçekten çok etkili bir iğne Bebek için senin minnak biliyorum zamanlı gelcek göreceksin ama tedbir şart çok şükür zaten haftalarıda atlattık Allah bilir tabi ama risk oranı az...
sağol canım gerçekten moral oldu yazdıkların, artık daha fazla strese sokmayacağım kendimi, her şeyin hayırlısı olsun

Kızlar tubanın pijema takımının yeri çok güzel fiyatıda çok iyi düşmüş bu nasıl sizce

Eklentiler

• 92DFE31E-7E6F-4A02-B876-6BE3D73B18B1.webp
    92DFE31E-7E6F-4A02-B876-6BE3D73B18B1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 74
Furkan
Yunus
Yusuf
Enes
Yasir

Guzelmis canim biraz pahali ama fiyatlar hep boyle instagramda
Cocuk doguracak olmasam bu ise girerim yani
Su melek kanatlarini arastirdim bulsam ne guzel yapistirirdim bi badisine o_O

Canim sorun cikmaz insallah .
65 tl bana çok ucuz geldi ben bi tane daha sormuştum ona 200 demişti hatta onu yaptırmayı düşünürken bunu gördüm 1 kere giycek sonuçta ne vereyim 200 tl dedim..

Back
X