• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet çok uzun bir gündü, eşim önce sanki ben keyif için ordaymışım gibi afra tafra yaptı çok üzdü beni, zaten uzun bir gündü benim için, sonra dile getirmedi ama pişmanlığı belliydi, süt dökmüş kedi gibi sessizce bekledi ama hala için için kırgınım ona :63:, çok teşekkür ederim canım :KK200::anneadayı::KK15:
Kıyamam nasıl üzülmüşsündür Allah bilir zaten ekstra alınganız. Ay bende 2 3 gündür herşeye ağlayacak moddayım canım ben olsam hastanede ağlrdım herHalde. Çocuklar da seninle miydi peki :(

Zehra cok severim :KK200: ben genel olarak eski isim seviyorum kız olsa meryem istiyodum
Sağol canım. Meryemi de düşündüm inanır mısın. Ay evet ya ben de geleneksel bakıyorum hep :-) emir de çok güzel yanına bir isim daha koy derim ama ben ağır gelmesin bebişe, benden tavsiye sana nacizane ❤️

Canım ben az önce bunu sipariş ettim beyaz rengini . Bi tane de lcw den düz beyaz benm diz altıma gelen bi gecelik aldım . sıfır kol olduğu için sabahlıklı bi takım arıyodum en sade ve şık duran bu geldi. Fiyatı 105 lira . Başka da pijama takımı almicam gecelik ve bu yeter diye düşünüyorum hiç olmadı evden normal bi eşofman altı götürürüm. Eki Görüntüle 2120242
Güle güle kullan çok güzelmiş. Hangisini aldın canım lcw dan? Ben de demin sipariş verdim bir sıfır kollusu vardı bir uzun kollusu. Evde giyerim diye düşündüm.

evet disari cikinca surekli herkes bakmamista oluyor bebekte tozdan ruzgardan korunus oluyor

yok canim prof cok doluydu persembe 15.00 te randevumuz insallh hayirli haberler aliriz persembe gelmek bilmedi bu hafta... seninkide cok guzelmis canim saglicakla kullansin minnoslarimiz insallh

aksamdan beri limonlu cay ve limonlu su iciyorum dus aldim esim sirtima vicks surdu biraz umarim yarin daha iyi olurum..

zencefili hic denemedim daha yarin denerim inslh cok sagol canim

evet canim instada ben fiyat sordum o kacta ne istersin dedi sanirim sayiya gore fiyat veriyorlar..ben 70 adet dedim 2 tl dedi..
Canım bele hararet veren şeyler zararlı hamilelikte diye biliyorum. Tedirgin etmek istemem ama vick ısısını arttırıyor oyüzden iyi değil sanırım. Çok geçmiş olsun.

Canım ben az önce bunu sipariş ettim beyaz rengini . Bi tane de lcw den düz beyaz benm diz altıma gelen bi gecelik aldım . sıfır kol olduğu için sabahlıklı bi takım arıyodum en sade ve şık duran bu geldi. Fiyatı 105 lira . Başka da pijama takımı almicam gecelik ve bu yeter diye düşünüyorum hiç olmadı evden normal bi eşofman altı götürürüm. Eki Görüntüle 2120242
Güzelmiş canım güle güle giy inşallah. Böyle bir şey de baktım ben. Ben niye bu kadar dert ettim anlamıyorum seçemiyorum bir türlü. Süslü mü olsa şade mi olsa falan derken iyice kararsız kalıyorum. Eşim de diyor o paraya 3 takım al diye.
Bi gecelik sabahlık var zaten arkadaşım vermişti sabahlığı öyle kullanışlı değil ama pek. İnçe yarım kollu. bi pijama takımı da almıştım. Bir de sabahlıklı olsun diyorlar çok mu şart yani bilemedim sabahlık. Normalde de kullanmam pek. Polar falan olsa neyse. Kışın güzel oluyor.
Tabi bi de foto falan çekilince de güzel çıksın istiyor insan. Zaten yeterince bitkin solgun oluruz :))

Güle güle kullan çok güzelmiş. Hangisini aldın canım lcw dan? Ben de demin sipariş verdim bir sıfır kollusu vardı bir uzun kollusu. Evde giyerim diye düşündüm.
Teşekkür ederim :) lcw den bunu aldım kimisi gecelikte lazım oluyor falan diyordu . Bi gecelik bi pijama takımı yeter herhalde BFEDBD1A-6BE1-458E-BA4B-CDBE3A8EAF1F.webp

Ömer ismine bayılıyorum. Elif ismi de harika bence. Ben de Zehra diyorum aynı şekilde eski yorumları alıyorum. Önemli olan bizim beğenmemiz tabi

Yani biz yanında olacağız omrumuz yettiğince. Zehra cook güzel isim. Bence bizim içimize sindiyse gerisi fasa fiso

Erkek için barış isminide severim ama eşim istememişti öyle icimde kaldı.

Güzelmiş canım güle güle giy inşallah. Böyle bir şey de baktım ben. Ben niye bu kadar dert ettim anlamıyorum seçemiyorum bir türlü. Süslü mü olsa şade mi olsa falan derken iyice kararsız kalıyorum. Eşim de diyor o paraya 3 takım al diye.
Bi gecelik sabahlık var zaten arkadaşım vermişti sabahlığı öyle kullanışlı değil ama pek. İnçe yarım kollu. bi pijama takımı da almıştım. Bir de sabahlıklı olsun diyorlar çok mu şart yani bilemedim sabahlık. Normalde de kullanmam pek. Polar falan olsa neyse. Kışın güzel oluyor.
Tabi bi de foto falan çekilince de güzel çıksın istiyor insan. Zaten yeterince bitkin solgun oluruz :))
Bende iki gündür kafa yoruyorum inan başım döndü :) bana da arkadaşım bercekti aslında bunlara oara vermek istemiyodum ama baktım ses soluk yok erken doğum ihtimaline karşı da valiz hazır olsun istiyorum aldım mecbur . Ben özellikle sabahlıklı aldım çnkü gecelik sıfır kol bulabildim yine düz sade ikili lohusa takımlarıda en az 70-80 lira ee normal takımda alamıyorum baya aradım önden düğmeli uygun fiyata bulamadım kıydım paraya:KK48:

Emre, Talha
Aklıma gelen bunlar. Eşim koysa Emre koyarım ben de. Son dönemlerde de bebeklere çok sık verilen bi isim değil.
Biz de Baran istiyoruz 2. İsmi.
Elalem başlıyor hemen milletten mezhepten. Yok onu şunlar koyuyor bilmem ne. Uyuz oluyorum.

Can'ım ben de tuba nın modellerine baktım çok güzeller. Hatta alabilirim. Bir seçebilsem. . Ama bunun sabahlığı kalın olmaz mı Mayıs ayı İçin. Bi taraftan da ne gerek var ona vereceğim parayla 3 takım pijama alayım diyorum :KK43:
Ben sabahlığını çok beğendim mayıs başı da olsa sıcak olmuyor hemen ama bilemiyorum canım

Ömer ismini cok begeniyorum ben. Ama cevrem sanki ömer dünyanın en kotu ismiynis gibi davrandi bir iki kez çıtlatinca sinir ettiler beni.
Oğluşumun adı Ömer Allah ondan razı olsun benim gözüme bakar kardeşiyle baba gibi ilgilenir... Ömerim benim aslan parçam Rabbim sen bağışla oğullarımı

Yine gerilmelerim başladı geçen hastaneye yattığımda hiç inmemişti karnım şimdi de düzenli kasılıp gevşiyor normalmi bilmiyorum kafayı yiyecem gerçekten

Kızlar merhaba
Bugün okulda veli toplantısı vardı her toplantida oldugu gibi birkac kendini ogretmen sanan veli yüzünden canım sıkıldı epeyce Aslinda eve gelince okuldaki problemleri tamamen unuturum ama bu aksam baya bi taktim kafayi Esim de böyle canını sıkacaksan dogum iznini beklemeden heyet raporu alalim dedi
Bikac gun dusunecegim bunu

Kızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum :110::110:
Allah yardım etsin canım minnaklar durduğu kadar dursun ben en başta de demiştin ikizler üçüz ler erken doğumda daha sıkıntısız oluyorlar Rabbime emanet olsunlar İnş acil şifalar İnşallah sanada annesi dualarımız sizlerle

Öz Türkçe bir isim cnm öyle ilahi kutsal demek değil benzeri olmayan demek yani her insan gibi ağır gelmez yani. İçime sindi baştan beri ama eşimi de kırmam o yüzden Yusuf Yekta diyorum şimdiden.
Yekta farsça kökenli yek farsça bir ,tek demek yekta da biricik, eşsiz demek anlamı çok güzel unisex olarak da kullanılıyor ben kaybettiğim kızıma esin yekta koyacaktm kısmet olmadı. Adıyla yaşasın kuzun , uzun ömürlü olsun

Bende onu düşündüm s alsam mı diye dediğin gbi lohusa ürünü ya büyüktür zaten diye şuan oluyor mu peki sana resmini de atarsan sevinirim benimde beğendiğim bir iki ürün var o sitede
çok rahat oluyor canım pijama altına bakmadım tek. Hem denerim hemde çekip atarım sana

Kızlar bende haberle kötü. Stente rağmen böbreğim genişliyor. Ciğer geliştirici iğne oldum :110::110:
geçmiş olsun cnm

Bende iki gündür kafa yoruyorum inan başım döndü :) bana da arkadaşım bercekti aslında bunlara oara vermek istemiyodum ama baktım ses soluk yok erken doğum ihtimaline karşı da valiz hazır olsun istiyorum aldım mecbur . Ben özellikle sabahlıklı aldım çnkü gecelik sıfır kol bulabildim yine düz sade ikili lohusa takımlarıda en az 70-80 lira ee normal takımda alamıyorum baya aradım önden düğmeli uygun fiyata bulamadım kıydım paraya:KK48:
Evet normal lohusa pijama takımları da pahalı. Geçen pazarda gördüm ben önden düğmeli normal pijama takımları. Zaten kadın da bunlardan veriyoruz isteyenlere demişti. Hatta benim önceki aldığım da normal pijama aslında. Bol kesim. Rengi de ekru. Baya baya lohusa pijaması gibi duruyor. Sonradan da rahat kullanırım belki böylelikle. Bu hafta bi daha bakıcam pazara. Aklıma yatar da beğendiğim modelleri olursa pijama takımı alırım belki yine. En olmadı erkek falan gelirse de bi yelek geçiririm üstüme dedim. Zaten yabancı erkek geleceğini de pek sanmıyorum.
Sen iyi yapmışsın canım. Sana sabahlık lazımmış zaten.

Kızlar merhaba
Bugün okulda veli toplantısı vardı her toplantida oldugu gibi birkac kendini ogretmen sanan veli yüzünden canım sıkıldı epeyce Aslinda eve gelince okuldaki problemleri tamamen unuturum ama bu aksam baya bi taktim kafayi Esim de böyle canını sıkacaksan dogum iznini beklemeden heyet raporu alalim dedi
Merhaba ben de aynı şeyi yaşadım bugün, gösteri sebebiyle bir kaç veliyle sorun yaşadım. Hala etkisindeyim ve çok sinirliyim. Gerçekten öğretmenlik çok vefasız meslek. Hamile olmayablardan bile daha çok uğraştım bu yıl, yapmışsın yapmamışdın boşa hiç kıymeti yok bu meslekte. Veli herzaman bekliyor hşç memnun olmuyor maalesef

Kızlar merhaba
Çok etkileniyorsan ayrıl gitsin...ben de çocukları bırakıp gitmeden şunu da yapayım bunu da yapayım şu konu da eksik kalmasın diye didinirken baktım perişan olmuşum...sanki benden sonra sınıf boş kalacak devletin görevi hiç boş kalır mı biri gider biri gelir...aylarca kustum eve geldim yattım...evde yemek yok her yer dağınık çocuğum sefil öğrencilerimi bir tek gün ihmal etmedim...2 hafta önce bir toplantı yaptım devamsızlık olmasın çocuklarla biraz ilgilenin şunu şunu yapmadan ayrılmak istemiyorum diye...kimsenin umrunda değil...saçmasapan hareketler biri alır yanında gezmeye götürür biri arar trip atar...ben niye çabalıyorum acaba...kırılıyorum sonra da diyorum ki yanlış yapıyoruz bu kadar duygusal olmamalıyız daha profesyonel olmalıyız...çocuklardan ayrılasım gelmiyor...anlayan yok...okulda da hiçbir işimi eksik yapmadım aman bu da hamile de işte öylesine sınıfa girip çıkıyor dedirtmem ben kendime...zümre başkanıydım taaa şehrin bir ucuna 2 vasıtayla toplantılara gidip geldim, hadi beni hoşgörsünler bu da böyle olsun demedim benim çocuğumun benim gibi bir öğretmeni olsun başka bişey istemem

Teşekkür ederim :) lcw den bunu aldım kimisi gecelikte lazım oluyor falan diyordu . Bi gecelik bi pijama takımı yeter herhalde Eki Görüntüle 2120244
Ben hamile bölümünde görmedim bunu. Benim pijama takımım kan olmuştu 2. Yi giymiştim oyüzden. Ben 2 takım pijama bir gecelik götürürüm hastaneye yine

Yani biz yanında olacağız omrumuz yettiğince. Zehra cook güzel isim. Bence bizim içimize sindiyse gerisi fasa fiso

Erkek için barış isminide severim ama eşim istememişti öyle icimde kaldı.
İsmiyle yaşasın inşallah bütün kuzucuklar :)

Yine gerilmelerim başladı geçen hastaneye yattığımda hiç inmemişti karnım şimdi de düzenli kasılıp gevşiyor normalmi bilmiyorum kafayı yiyecem gerçekten
Kasılma mı başladı canım :( doktoruna yaz bakalım kaç dk da bir oluyor ki. Bir de bol su içip uzansan

Back
X