• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben hamile bölümünde görmedim bunu. Benim pijama takımım kan olmuştu 2. Yi giymiştim oyüzden. Ben 2 takım pijama bir gecelik götürürüm hastaneye yine

İsmiyle yaşasın inşallah bütün kuzucuklar :)

Kasılma mı başladı canım :KK43: doktoruna yaz bakalım kaç dk da bir oluyor ki. Bir de bol su içip uzansan
Doktora yazmak istemedim eşimede kıyamıyorum çok yoruldu benden uzandım baya dediğin gibi gevşedim sıpa hareketli şuan ..Perşembe yine kontrolüm var zaten

Merhaba ben de aynı şeyi yaşadım bugün, gösteri sebebiyle bir kaç veliyle sorun yaşadım. Hala etkisindeyim ve çok sinirliyim. Gerçekten öğretmenlik çok vefasız meslek. Hamile olmayablardan bile daha çok uğraştım bu yıl, yapmışsın yapmamışdın boşa hiç kıymeti yok bu meslekte. Veli herzaman bekliyor hşç memnun olmuyor maalesef

Çok etkileniyorsan ayrıl gitsin...ben de çocukları bırakıp gitmeden şunu da yapayım bunu da yapayım şu konu da eksik kalmasın diye didinirken baktım perişan olmuşum...sanki benden sonra sınıf boş kalacak devletin görevi hiç boş kalır mı biri gider biri gelir...aylarca kustum eve geldim yattım...evde yemek yok her yer dağınık çocuğum sefil öğrencilerimi bir tek gün ihmal etmedim...2 hafta önce bir toplantı yaptım devamsızlık olmasın çocuklarla biraz ilgilenin şunu şunu yapmadan ayrılmak istemiyorum diye...kimsenin umrunda değil...saçmasapan hareketler biri alır yanında gezmeye götürür biri arar trip atar...ben niye çabalıyorum acaba...kırılıyorum sonra da diyorum ki yanlış yapıyoruz bu kadar duygusal olmamalıyız daha profesyonel olmalıyız...çocuklardan ayrılasım gelmiyor...anlayan yok...okulda da hiçbir işimi eksik yapmadım aman bu da hamile de işte öylesine sınıfa girip çıkıyor dedirtmem ben kendime...zümre başkanıydım taaa şehrin bir ucuna 2 vasıtayla toplantılara gidip geldim, hadi beni hoşgörsünler bu da böyle olsun demedim benim çocuğumun benim gibi bir öğretmeni olsun başka bişey istemem

Evet bu cuma kontrolum var o zamana kadar bi dusuncem bu heyet raporu isini
Su veli toplantilarindan sonra acikcasi bazı cocuklardan da soguyorum...

Ben hamile bölümünde görmedim bunu. Benim pijama takımım kan olmuştu 2. Yi giymiştim oyüzden. Ben 2 takım pijama bir gecelik götürürüm hastaneye yine

İsmiyle yaşasın inşallah bütün kuzucuklar :)

Kasılma mı başladı canım :KK43: doktoruna yaz bakalım kaç dk da bir oluyor ki. Bir de bol su içip uzansan
Hamile bölümünde değil sanırım normal gecelik ama önü çıtçıtlı . Bakalım blki uygun fiyata bişeyler bulursam alırım bi tane . Aslında arkadalım vercekti iki takım var onda ama ses seda tok diye aldım bi tane . Blki o da hatırlayıp getirir .

Bu da kapi susumuz ve ismimiz inşallah eminonunden malzeme alıp harf yapıştırıp kurdela diktim okadar sade oldu ama ben sevdim
IMAG3235_1.webp

Kızlar, hastane için ve sonrasında giyeceğiniz takımları daha çok nerelerden alıyorsunuz? Ben dışarı çıkıp alışveriş yapamıyorum. İstirahatli geçiyor benim :( var mı tavsiyesi olan?

Kızlar sizin doktorlar dinlen yorulma falan diyormuş benimki hiç öyle demiyor yaa...diyet yaptığın halde kilo alıyorsun yürü falan diyor...2 hafta oluyor gideli; iyi miyim dedim kasılma falan var mı korkuyorum vs bişeyin yok dert arama kendine dert ararsan dert bulursun diyor yaa...imdat...

Kizlar size iki komik resim yukleyecegim. Sizce bu durum normal mi? Bebisim sola yatinca solda birikiyor, saga yatinca sagda birikiyor. Kayıyor mu napiyor. Sirt ustu yatmak istemiyorum. Yan yatinca da sonuc bu.

Eklentiler

• F018D75E-E5F4-4EAF-B295-D5843F4337BA.webp
    F018D75E-E5F4-4EAF-B295-D5843F4337BA.webp
    9 KB · Görüntüleme: 105
  • 52C0018E-3EC1-4060-89BC-C8F03C29F408.webp
    52C0018E-3EC1-4060-89BC-C8F03C29F408.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 102
Canım çok güzelmiş rengine de bayıldım :) çok sağol zahnet edip attın resimlerini bende s beden sipariş verdim bugün olur diye düşünerek bak bunun beyazını sipariş verdim . Gelince resmini çekip atarım bnde arkadaşlara da fikir olur diye Eki Görüntüle 2120279
En sağdaki çok güzelmiş ama ben de sabahlığını uzun istiyorum evde yaz günü şort askılı falan giyerim rahat rahat emziririm kapı çalsa üstüme uzunca geçiriveririm diyorum...instagram da Simoneandso diye bi hesap ta rengarenk kimonolar var bi tane ondan mı alsam diyorum sonuçta her şeyin üstüne giyilir bi de renkli desenli olduğundan mesela çok gecelik hissi vermez

Kizlar size iki komik resim yukleyecegim. Sizce bu durum normal mi? Bebisim sola yatinca solda birikiyor, saga yatinca sagda birikiyor. Kayıyor mu napiyor. Sirt ustu yatmak istemiyorum. Yan yatinca da sonuc bu.
Ay maşallah ya çok tatlı :KK200:benimde bazen böyle oluyor ama seninki kadar net yamukluk görmedim henüz:deli:

En sağdaki çok güzelmiş ama ben de sabahlığını uzun istiyorum evde yaz günü şort askılı falan giyerim rahat rahat emziririm kapı çalsa üstüme uzunca geçiriveririm diyorum...instagram da Simoneandso diye bi hesap ta rengarenk kimonolar var bi tane ondan mı alsam diyorum sonuçta her şeyin üstüne giyilir bi de renkli desenli olduğundan mesela çok gecelik hissi vermez
En sağdaki en soldakinin sabahlıksız hali onu aldım işte ben sade diye . Benim boyum 1.53 baya minyonum ondan bana uzun gitmez diye özellikle kısa aldım

Çiğ fındık ceviz badem içi yiyebilirsin canım hem tok tutuyor hem bebek için çok faydalı...ama diğer kuruyemişçide satılan kavrulmuş çerezlerin tuzu sosu vs bize iyi gelmez
Hepte zararlilari cekiyor canim inadina sanki :KK53:
Arkadaşlar gırip oldum, ama çok ağır değilim atlatacak gibiyim.. Griptenmi bu kadar çok ağır hissediyorum kendimi inanılmaz yoruluyorum nefesim daralıyor sanki. Yoksa bebek büyüdüğü içinmi böyleyim bilmiyorum. 30. Haftadan sonra böyle ağırmı oluyoruz.
Canim gecmis olsun agirlasiyoruz sanirim bende yavasladimo_O
Yine gerilmelerim başladı geçen hastaneye yattığımda hiç inmemişti karnım şimdi de düzenli kasılıp gevşiyor normalmi bilmiyorum kafayı yiyecem gerçekten
Canim ara dr unu ihmal etme cok yoruyormusun acaba kendini dinlenince nasilsin
Kızlar merhaba
Bugün okulda veli toplantısı vardı her toplantida oldugu gibi birkac kendini ogretmen sanan veli yüzünden canım sıkıldı epeyce Aslinda eve gelince okuldaki problemleri tamamen unuturum ama bu aksam baya bi taktim kafayi Esim de böyle canını sıkacaksan dogum iznini beklemeden heyet raporu alalim dedi
Bikac gun dusunecegim bunu
Canim Allah kolaylik versin zor
Kızlar hediyeliklerim , bunları netten aldm kapi susumu ben yaptım ama boyut büyük diye atamadm Eki Görüntüle 2120271
Cok guzelmis canim gule gule dagit.

Bu da kapi susumuz ve ismimiz inşallah eminonunden malzeme alıp harf yapıştırıp kurdela diktim okadar sade oldu ama ben sevdim Eki Görüntüle 2120273
Gerek olursa hastane izin verirse bende boyle yapacagim hem uygun hem sik olmus bence

Ay maşallah ya çok tatlı :KK200:benimde bazen böyle oluyor ama seninki kadar net yamukluk görmedim henüz:deli:
:KK45: Daha bu ne ki ya bazen telefon yanimda olmuyor yakalayamiyorum :D cocuk resmeb ben burdayim diyor ve basindan beri boyle. Daha hareketlerini hissetmiyordum ama soluma yattigimda kafasini cikariyordu koseden :D sag tarafa 1 aydir falan birikiyor :D

:KK70:benimde boyle oluyor normal tabiki
Ama cok komigime gidiyor.keske kamera olsada izlesem diyorum :KK37:

Back
X