- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
- #28.261
Kızlar hamilelik döneminde moralinizi en üst seviyede tutmaya çalışın sağlık dışında hiçbirşeyin sizi üzmesine fırsat vermeyin bunun acısı bebeğiniz doğduğunda çıkıyor malesef ben kızıma 9 haftalık hamileyken babamı kanserden kaybettim o dönemim hep üzüntü ağlamayla geçti gurbetteydim aklım annemde kardeşimdeydi kızımdan önceki bebeğimide kalbi durduğu için kaybetmiştim her kontrole gittiğimde stres oluyordum acaba yaşıyormu diye çok şükür sağlıklı bir kızım oldu ama kolikti ve 6 ay inanılmaz zor geçti gebelik psikolojisinin bebeği doğduktan sonra etkilediğine birebir şahit oldum
Canim bende ogluma hamile iken babam kanser hastasıydı biraz gergin geçti haliyle o dönemim. Oğlum kolikti. Başucunda fon makinesi sesi ile biraz rahatliyorduk. Hem ilac hem cay veriyordum ogluma. Ve 1 yasina kadar surdu gaz sancilari. Hatta geçen hafta hastaneye gittiğimizde ciğerleri için film çekildi ben doktora karnının çok ağrıdığını en azından oğlumun böyle yönlendirdiğini söyledim. Filmde gazları gösterdi doktorda gaz sancısı var doğru söylüyor dedi ve gaz ilaci yazdı 1 haftadır yine gaz ilaci kullaniyoruz 29 aylik cocuga.