Canım çok geçmiş olsun ya inan üzüldüm o stresi yaşamana. Ama çok şükür yumuşama olmamış evet doğumun en yakın habercisi yumuşamaya bakmak. İnşallah bir daha olmaz yorgunluğa bağlı mıydı seninki. Var mı bir tespitin.
Canim evdeyim calismiyorum. Ilk cocugum evde bebekte yok yani beni yorucak oyle is guc te yapmam. Benimki kendimi yormaya bagli olmadi ama gel gelelim cumadan beri ne zamn 1 saat ayakta kalsam kasilmam oldu. Sadece dun tum gece devam etti o yuzden doktora gittim. Yani yorgunluktan oldu diyemem ama yoruldukça artti gibi bir tespitim var.
B
Berenimo877
Canım acilman ve sancım olmamasına sevindim. Kasılmalar için adalata devam etseydin olmaz mıydı ki. Bu arada ciğer geliştirici vuruldum mu
Evet coger gelistirici vurdular 2 doz. Bilmiyorum canim doktor acilma yok diye oek bi rahatti hic biseye gerek gormedi magnezyum verilenler olmus magnezyum flnda vermedi ededebilrmisim aslinda
Cnm benimde nerdeyse 24. Haftadan beri karnımda biyerde toplanma var eğer kastettiğin buysa
Her sölediğimde doktor normal dedi
Hayir canim benim bi yerde toplanma 12. Haftadan beri var. Farki farkediyosun.

. Soyle soyliyim bagirsaklariniz calisir bi sanci girer tuvalete yetisirsinizde rahatlarsiniz ya oyle bi sanci giriyo 15 sn suruyo cozulup rahatliyosun. Aradan 10 sn geciyo tekrar. Sanci degerim cok yuksek degildi. Ama 1 dakkada bir 30 snde bir geliyodu.