- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
- #28.301
Ben de yürüdüm geldim 91 di ama dayanamadım süt gelmişti pişti mis gibi koktu yarım saat önce süt içtim yarım kiviyle...tekrar ölçücem...böyle geç vakit yiyip içince de ertesi sabah açlık 96-98 falan cıkıyor demek ki gerçekten bünye şekerle baş edemiyor gerekli insülini salgılayamıyor...Canim onu hiç takip etmedim bi dikkat edeyim ama hem hareket hemde su şekeri dengeliyor. Ben oğlumdan dolayı hemen çıkamıyorum yürüyüşe onun yerine beraber evde kosusturuyoruz yada rap rap diyerek asker yürüyüşü yapıyoruz. Ama su içmezsem çok farketmiyor sanki.
Mesela bu gece ona meyva soydum ve kuruyemiş verdim fındık 2 -3 tane benim ağzıma tıktı sonra portakaldan ben yemezsem yemiyecegini söyledi. Allah'tan elmasını paylasmadi. Ama o portakal verdikçe kızım karnimda taklalar attı. Sonra evde yakalamaca oynadık Ve 3 bardak su içtim. Şekerimi ölçemedim yatakta uyumaya çalışıyoruz 1 saat yeni geçti sayilir yememizin üzerinden ve benim kerata zor uyur olcemeyebilirim
Ama bu şeker yüksekliği veya düşüklüğü ne yapar insanda bilmiyorum yani bana göre normalim