- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
- #28.341
Kendine yapılanı bi yere kadar çekiyor da insan çocuğuna yapılanı hiç çekemiyor...zorla meyve suyu çay içirmeye çalışırlardı ben vermiyorum derim ay yazık mış çocuğa esas onları yedirip içirirsen yazık...eşim de bozulurdu beni suçlardı valla görümcemin çocukları da ortada çok şükür benimki de...abur cubur sevmez alışmadı...isterse mısır patlatırım kek yaparım...ev yoğurdu sever sofraya ne gelirse onu yer maşallah...herkes o kadar meraklıysa kendi doğursun da onun bunun kıyafetiyle abur cuburla büyütsünEbe tuzlamanin bebeğin ölümune neden olduğunu söyledi azı çoğu yoo bunun lütfen kimse yapmasın. Anne sütü içsin su ile yikansin bitti gitti cahillik yapmasin kimse günah yaa pamuk gibi çocuklara. Ruh hastası gibi ne demek bu söyledikleri ay çok zor işin çok. Benim de kayinvalidem iyidir hoştur ama dün görümcemin çocuklarınin eskilerini getirmiş elime aldıkça kudurdum lekeli ya tüylü. Zoruma gitti el bile yeni aliyo getiriyor. Ağladım aglicam. Bilezik alacakmış bebek arabası alacakmış hiç birşey kalmadi gözümde. Topladım hepsini geri vercem. Benim çocuğuma layık gördüğü böyle mi. Tutumlu olmak mı bu aklım almıyor pembe bile var ya oğluma pembe mi giydircem.