Fonetik
Sorun zaten doğum iznim canım. Okulda 3 tane idarece 2 aydır 14 martta ayrılacağımı biliyor. Bunlar dışında Bir tanesi aramış bugün ben yokken bölümü arkadan boş boş konuşmuş bağırmış çağırmış 2 gün kala haberim oluyor nerden öğretmen bulucam ben diye zümre arkadaşıma laf etmiş. Bundan haberim yokken beni arayıp hocam siz haber vermişsiniz bana söylememişler hakkınızı helal edin dedi ben de helal olsun dedim. Ne biliyim atıp tuttuğunu. Çok sinirlendim öğrenince yarın gidip konuşucam ağzıma geleni söyleyicem. Kendi aralarındaki iletişimsizliği bana yoruyorlar tek tek herkese hamileyim mi dicem 4 tane müdür yardıcısı var. Zaten 2 müdür yardımcısı bir de müdüre gitmişim 2 şer kere. Ben mi hatalı düşünüyorum ya. Siz hepsine tek tek gidip söylüyor musunuz kızlar. Eşim de sakin ol pişman olmuş işte diyor ama simirlerim zıpladı nasıl arkamdan okadar bağırıp çağırır diye.
Ya varya çok haklısın sorumsuz kendimi düşünen biri olsam sürekli rapor alırdım sırf sınıf boş kalmasın çocuklar eksik kalmasın diye hakkımı bile kullanmadım.